UW - Gospodarka Przestrzenna [566]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Krulec

Z najświeższych informacji wynika, iż na chwilę obecną papiery złożyło:

Geografia - 92 osoby
    Gospodarka - 47 osób

pozdro
  • FIROL

Jakby ktoś był tak miły i powiedział czy w zeszłym roku rekrutacja na magisterskie przebiegała tak samo (chodzi i ilość miejsc/formę egzaminu/ilość chętnych itp.).
  • Ewe

witam, ja również w tym roku próbuje swoich sil na gp na mgr. Padło zdanie że Egzamin dosyć ogólnie obejmuje wiedzę z GP. studiowałam geografie i do tej pory styczność z gospodarka mialam tylko raz-mielismy przedmiot 'gospodarka przesztrzenna' i 'planowanie przesztrzenne' (po 1 semestrze) wiec niezbyt dużo. taka wiedza nie wystarczy zeby zaliczyć egzamin wstępny.?. może jest jakaś literatura dzięki której można w miarę łatwy sposób przyswoić materiał. Trudno jest zdać egzamin? a moze ktos pamieta jakies przykładowe pytania?
    bede wdzieczna za jakiekjolwiek wsazówki:)
  • Tomuś

Jakby co to pytania z lat poprzednich są dostępne w dziekanacie za 5 zł. Nie wiem czy jeszcze są, bo dziekanat to nie studnia bez dna; )
  • Ewe

a w jaki sposób sie przygotowywaliście do egzaminu? mieliście jakieś dodatkowe zajęcia czy uczyliście sie ze swoich notatek lub książęk czy może ten exam jest tak łatwy że nie trzeba powtarzać? GP na mgr jest mocno oblegana?
  • AlcoWhore

' Nie dostałem się w pierwszej turze, czy to już czas rzucić się z mostu? '

A to pytanko najprawdopodbniej dla mnie; D
| |

Zaprasza się wszystkich zainteresowanych gospodarowaniem w przestrzeni :) Takie prowizoryczne, zast...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)