UW - Gospodarka Przestrzenna [566]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Krulec

Jako że 1 października zbliża się nieuchronnie to pozwoliłem sobie założyć już nowy temat dla naszej specjalizacji. Ciekaw jestem kogo to do nas przywiało?;]

pozdro
    Czarek
  • Ania

yo
  • Tomuś

To sie temat rozkrecil :)
  • ..:Tomash:..

wakacyjna forma w swej swietnosci :P
  • Ania

alkohol yooo, upilamm sie
  • Damian

yoo spoko, ale jak już wytrzeźwiejesz to znajdź temat dla siebie bo ten jest dla studiów magisterskich :P

Trzeba dać linka w starym temacie, żeby ludzie się tutaj przerzucili...
  • Ewuuu

Hej!
    Mam pytanie: Czy te ćwiczenia wtorkowe (rozwój w dobie globalizacji i zarządzanie strategiczne i marketing terytorialny) mają obie grupy równocześnie? Czy na zmianę co drugi tydzień? Czy w najbliższy wtorek grupa druga ma wolne??:D
  • Krulec

Na planie jest napisane że co 2 tygodnie:)
  • Czarek Ludwiszewski

"UWAGA I rok!!!
    W dniu 1 października 2009 ćwiczenia z przedmiotu „UE - cele, instytucje, programy” zostały odwołane z powodu wyjazdu w delegację prowadzącego. W związku z tym ćwiczenia w dniu 8 października 2009 są obowiązkowe dla obu grup!!!"

a już uwierzyłem, że I gr zaliczyła swoje zajęcia w Harendzie :P
  • Damian

ciekawe czy się wszyscy zmieścimy w sali ZRiPL :P
  • Krulec

Najwyżej znów odwiedzimy Harendę;]
  • ..:Tomash:..

to proponuje zamiane sali zriplu na stale juz z harenda :P kto za? :D
  • Tomuś

Selekcja będzie, więc myślę, ze nie wejdziemy :P
  • marcin

Ty Tomuś na pewno nie wchodzisz :P
  • Tomuś

Będę jak Turcja - do UE też mnie nie wpuszczą :P
  • madża

Hejka wiem że trochę późno ale czy nie chciałby sie ktoś przypadkiem zamienić na grupę ćwiczeniową na jutro żeby mieć ćwiczenia a za tydzień nie. Zwłaszcza zależy mi na tych z zarządzania strategicznego i marketingu terytorialnego, ale najlepiej na dwa od razem. Jakby ktokolwiek cokolwiek to dajcie znać jakkolwiek :)
  • Tomuś

Ja sie moge zamienić, ale w czwartek na cwiczenia z finansow lokalnych z grupy 2 na grupe 1 :)
  • madża

to już się miałam z Elizą zamienić :/ a jutro by ci nie pasowało się przejść...?
  • eliza

Maju ale jeśli Wam obojgu tak będzie wygodniej to ja nie widzę przeciwwskazań. tak czy inaczej będę mieć okienko a czy półtorej godziny wcześniej czy później to mi to bez różnicy. więc jakby co to mogę się Tomuś z Tobą zamienić :D
  • Tomuś

Akurat nie trzeba, bo w czwartek finansów lokalnych nie ma, tylko jest UE, ale to jest co 2 tygodnie, więc dla mnie bez różnicy to jest. I tak jestem w dupie; ) Pomyliłem się pisząc poprzedniego posta; )
| |

Zaprasza się wszystkich zainteresowanych gospodarowaniem w przestrzeni :) Takie prowizoryczne, zast...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)