-
angelika
-
Kate
Patrzac na sklady komisji, to wnioskuje ze powinnam raczej uczyc sie pod ich specjalnosc...choc troche to ryzykowne:S Co radzicie? -
Anonim
-
marcin
>hm.. ryzykantka...
Sądzimy, że w ogóle nie powinnaś się uczyć.
otóż to :) szkoda czasu -
-
Tomuś
-
Owiec
ma ktoś moze na kompie opinie z praktyk? jesli tak to podeslijcie na tomasztoczony@op.pl
z gory dzieki. -
lara/ kasiek
Owiec Ty to mnie rozwalasz naprawde...
nic sie nie odzywasz,a jak sie odezwiesz to coś chcesz:P -
Ewuuu
no i ja juz tez po obronie:)
Wites: Wybrac teorie rozwoju, ktora ma zasotosowanie w Japonii i podac wyspe, ktora ma najwiecej innowacji (to pytanie bylo typowo pod temat pracy)
Jędrusik: Regionalizmy- co to takiego i jakie sa przyczyny ich powstawania? przyklady z Europy i z Polski z uzasadnieniem.
Kicińska: Globalne zagrożenia środowiska (wymienić 5). -
goH*
-
Ewuuu
dziękuję Gosiu:) Miałaś racje, że to nic strasznego. Nawet całkiem przyjemna atmosfera była:) -
O l g a l e i n.
czy kicinska pyta cos inego niz zagrozenia, klimat miasta lub mijska wyspe ciepla?
zna ktos moze makowskiego lub wie cokolwiek o nim? niestety moja promotor siedzi w peru wiec mi go przydzielili... -
lara/ kasiek
-
i.Luu
egz miałam w środę o 8:15. w komisji: Jędrusik, Wites i Kicińska. bez niespodzianek, baaardzo miła atmosfera i żarciki, a Wites tak się radował, że i mi było przyjemnie. Jędrusik zapytał się o EMPATIĘ w kontaktach z przyrodą i drażył temat "zająca biegnącego przez polanę" - czy odczuwam to, co ów zając, jeśli jestem osobą "empatyczną"... drugie pytanie o region pogranicza i trzecie - od Pani Dziekan - o zieleń w mieście. uff... -
olka
Witajcie, czy ktoś orientuje sie pod jakim linkiem moglabym znalezc opracowane zagadnienia na egz. licencjacki z 2011 roku lub podeslac mi je na mejla?
olkaa85@o2.pl
pozdrawiam
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Zaprasza się wszystkich zainteresowanych gospodarowaniem w przestrzeni :) Takie prowizoryczne, zast...