UW - Gospodarka Przestrzenna [566]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • angelika

juz zaczynasz wkuwac :D??

wysłane; ]
  • Kate

Patrzac na sklady komisji, to wnioskuje ze powinnam raczej uczyc sie pod ich specjalnosc...choc troche to ryzykowne:S Co radzicie?
  • Anonim

hm.. ryzykantka...

Sądzimy, że w ogóle nie powinnaś się uczyć.
  • marcin

>hm.. ryzykantka...

Sądzimy, że w ogóle nie powinnaś się uczyć.

otóż to :) szkoda czasu
  • Tomuś

:)

Pełen hadkor...
  • Owiec

ma ktoś moze na kompie opinie z praktyk? jesli tak to podeslijcie na tomasztoczony@op.pl

z gory dzieki.
  • lara/ kasiek

Owiec Ty to mnie rozwalasz naprawde...
    nic sie nie odzywasz,a jak sie odezwiesz to coś chcesz:P
  • Ewuuu

no i ja juz tez po obronie:)
    Wites: Wybrac teorie rozwoju, ktora ma zasotosowanie w Japonii i podac wyspe, ktora ma najwiecej innowacji (to pytanie bylo typowo pod temat pracy)
    Jędrusik: Regionalizmy- co to takiego i jakie sa przyczyny ich powstawania? przyklady z Europy i z Polski z uzasadnieniem.
    Kicińska: Globalne zagrożenia środowiska (wymienić 5).
  • goH*

Gratuluje Ewu, ze juz za Toba!
  • Ewuuu

dziękuję Gosiu:) Miałaś racje, że to nic strasznego. Nawet całkiem przyjemna atmosfera była:)
  • O l g a l e i n.

czy kicinska pyta cos inego niz zagrozenia, klimat miasta lub mijska wyspe ciepla?
    zna ktos moze makowskiego lub wie cokolwiek o nim? niestety moja promotor siedzi w peru wiec mi go przydzielili...
  • lara/ kasiek

Evu Gratuluje bardzo bardzo!!

Olga Ty tez dasz rade,trzymam kciuki:*
  • i.Luu

egz miałam w środę o 8:15. w komisji: Jędrusik, Wites i Kicińska. bez niespodzianek, baaardzo miła atmosfera i żarciki, a Wites tak się radował, że i mi było przyjemnie. Jędrusik zapytał się o EMPATIĘ w kontaktach z przyrodą i drażył temat "zająca biegnącego przez polanę" - czy odczuwam to, co ów zając, jeśli jestem osobą "empatyczną"... drugie pytanie o region pogranicza i trzecie - od Pani Dziekan - o zieleń w mieście. uff...
  • olka

Witajcie, czy ktoś orientuje sie pod jakim linkiem moglabym znalezc opracowane zagadnienia na egz. licencjacki z 2011 roku lub podeslac mi je na mejla?
    olkaa85@o2.pl
    pozdrawiam
| |

Zaprasza się wszystkich zainteresowanych gospodarowaniem w przestrzeni :) Takie prowizoryczne, zast...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)