-
Kasia
czy ktos z was, sie orientuje kto jest w grupach A-3, C-3, D-3, te grupy podobnie jak ja czyli B-3 maj ado napisania opinie i uzgodnienia, czy cos blizej wiadomo, np. czy to ma byc do mojej pracy, czy mam napisac opinie do czyjes i ja uzgadniac?napiszcie jak cos blizej wiecie? -
Anonim
grupy A,B,C,D-1 mają napisac uchwałę o przystapieniu do sporzadzania planu i zawiadomienie organów własciwych do uzgadniania i opiniowania planu. Ale jak to zrobic i czy w ogole trzeba. Oni troche zmienili reguly zaliczenia, wiec moze tego nie musimy robic. Ja nic nie wiem :( -
Kasia
a co dokładnie maja napisac grupy A,B,C,D-3? Może ktoś cos bliżej wie??? -
Anonim
zytując za stroną architektów:
http://urbanistyka.u.w.interia.pl/
Element dokumentacji planistycznej do opracowania
A,B,C,D-1
uchwała o przystapieniu do sporzadzania planu i zawiadomienie organów własciwych do uzgadniania i opiniowania planu
A,B,C,D-2
obwieszczenie i zestawienie wniosków do planu
A,B,C,D-3
zestawienie opinii i uzgodnień planu
A,B,C,D-4
ogłoszenie o wyłożeniu do publicznego wgladu i protokół z dyskusji publicznej
A,B,C,D-5
zestawienie uwag do planu -
-
Anonim
-
Anonim
z tym że tak jak Ania mówi, reguły gry sie troszkę zmieniły, zatem NIE JEST powiedziane że to co znaleźć można na stronie, jest wiążące. (heh, normalnie gadam jak oni;D)
na ostatnich zajęciach sir Maciek dał jakieś opisy kawałka terenu (pow.6,5 ha), z tego co słyszałem, mamy wybrać sobie jakiś obszar i według tego co tam chcemy umieścic, spłodzić opis....
brzmi to chyba straszniej niz jest w rzeczywistości ale nic to;)
-
Anonim
heh, jednak lepiej sie wyspać, lepiej sie odpowiada w jednym poscie; ) ale to nic
poniżej jest link do tego opisu jaki nam zafundował Sir Maciek
http://urbanistyka.u.w.interia.pl/m...
pozdr(juz wiecej nie pisze; ) -
(?: &ELWI &:?)
A kto z was jest w grupach @ A,B,C,D3 wzywam was? co wy przygotowujecie. bo zacznijmy od tego czy trzeba wogóle coś zrobić - gupy od Lasockiego mówił, ze na zaliczenie wykładu to trzeba to zrobić czy moze zrezygnował już z tego.
-
Anonim
THE LATEST NEWS
juz wiem na pewno ze
trzeba oddac pisemny opis dokładniej opracowanej częsci planu
według tego wzoru ktory juz podałem powyżej
ponadto wszytkie grupy robią to co jest napisane w tabeli przy numerze grupy czy np
grupa A2 robi
obwieszczenie i zestawienie wniosków do planu
wszystkie wzory sa na stronie
ciao -
Anonim
Kto jest w grupie B,C,D-1???
Napisaliście uchwałe o przystapieniu do sporzadzania planu i zawiadomienie organów własciwych do uzgadniania i opiniowania planu??? -
majerka
Nie wiem czy pisanie tego nadal aktualne, ale ja jestem w C1.
Może się do tego wezmę jakoś w weekend.
ANia Ł. -
Anonim
qwa, a jak sie ma nazywac to cale malowanie nasze, plan zagospodarowania przestrzennego wilanowa zachodniego czy jak??
i jeszcze dajcie, jak macie, namiar na to rozporzadzenie ktore okresla kolory dla terenow o roznym przeznazeniu pleaseeeeee:)
pozdr -
Anonim
heh, dobra, juz wiem :D, przynajmniej jakie kolory, gorzej z tytulem:/
http://www.abc.com.pl/serwis/du/200...
pozdr -
Starosta
melduje się grupa a3 i dokładnie co z tym zrobić nie wiem - chyba sami na podstawie tych uzgodnien zamieszczonych na ich stronie - dzięki marcin za link z kolorami :)
mamy coś stworzyć - tak coś usłyszałem - po konsultacjach z Jackiem o 19.15 w środę pozdrawiam -
Anonim
czołem, napiszcie proszę gdzie umiejscowione są Wasze działki, trzeba sprawdzić jak plan ma sie do wniosków; )
grupa A2 ma działkę zaraz obok lasku Natolińskiego, mniej wiecej w połowie miedzy lasem a projektowana autostradą, pół na rezerwacie skarpy, pół na terenie niechronionym, no i w sumie to dość duża jest ta działeczka; )
pozdr -
**EDNA**
aaaaaaaa
jestem przerażona... przecież C4 miała zrobić zestawienie wniosków i tyle i nagle dowiaduję sie jakiś strasznych rzeczy... o zgrozo :( -
Anonim
-
Kasia
moja działka jest bliżej skrzyzowania wilanowskiej z sobieskiego, ale trudno mi szczegłowo opisać Tobie gdzie sie znjaduje -
Anonim
a czesc, my to generalnie z Ola i Asia chyba nie ogarniamy co sie dzieje......najwazniejsze to nie panikowac!!! A jesli chodzi o dzialke to wy jacys narkomani!!!!! pozdrawiam
:)))) -
Anonim
ej mam pytanie, bo moja grupa (C4) to chyba ma zrobic m.in protokol z dyskusji publicznej....no i co to za dyskusja???? w sensie mam se wymyslec czy jakas sie odbyla a nas wtedy nie bylo i my nie wiemy ?????? ej no, HELP
OJEJKU NOOOOO
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne