- 1
- 2
-
Nothin' more than imagination
hey wzucam tu ten temat z 2 powodow
primo bo robe industrial i jak by ktos chcial probke to wysle chetnie:P tzn moze inaczej robie muzyke elektroncizna oparta o dzwieki maszyn parowych itp....
secundo chcialem zareklamowac moje forum zwiazane z wampiryzmem, lekko bdsm, itp tematami piciem krwi itd:)
Krew Na wargach Lzy Na policzku
zapraszam:)
http://grono.net/user/forum-show.js...
-
Tortura
-
Grono.Net
-
Anonim
-
-
Mów mi Kondor
wampiry to lipa
ja jestem jedynym przedstawicielem tego starozytnego gatunku
grrrrrrrrrrrrrrrr -
Anonim
te komenty sa zalosne :P
nie podoba wam sie grono to nie dolaczajcie. ot co -
Mów mi Kondor
-
Tortura
"nie podoba wam sie grono to nie dolaczajcie. ot co"
nie podoba ci się, że nam się nie podoba, to nie komentuj. ot co.
-
Grono.Net
manic===> nam sie to grono podoba...skąd pomysł ze moze byc inaczej?? ale tamto zdecydowanie nie!!!! -
Mów mi Kondor
-
Grono.Net
-
Mów mi Kondor
-
Grono.Net
-
Anonim
wampiryzm i moja muzyka... hmm, jak na Wampira to ja tam lubie country i biesiade. a! i jeszcze mandaryne-jest bardzo wampiryczna i gotycka... -
Tortura
-
Sanguine de'Viant
-
Anonim
a jak na nie Wampira to lubie sobie dark wave, cold wave i takie tam rozne gotyckie bla-bla-bla. no ale aby utrzymac wizerunek nowoczesnego wampira to musze sluchac HH i mandaryny.moj wampiryzm tego wymaga; ) -
Tazzy
ludzie.... czy wy umiecie tylko krytykować? ... nie żebym coś miała ale... cholera są wyjątki które trzeba dostrzegać ale nie trzeba komentować -
Ewelina
-
Tazzy
po przeczytaniu tematów wydaje mi sie że wszystko sprowadza sie do sexu i wybuchu uczuć.... ale to tylko MOJE odczucie wyciągnięte z TYTUŁÓW TEMATÓW -> jakby nie patrzeć nie chciało mi sie czytać zawartości
- 1
- 2