Gospodarka Przestrzenna PW [394]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Lily.

u mnie tak z geografią;p to był przedmiot, na którym uczyłam się ściągać xD
  • Lily.

wiecie może co z wf w poniedziałek? tj. gdzie i o której mamy być?
  • (...)_ŻaNeTa_

>Lily. napisała:
    >wiecie może co z wf w poniedziałek? tj. gdzie i o której
    >mamy być?

3.10; godz. 9:30; Hala Riviera duża
    Wydaje mi się że takie coś pisało w gablocie przy dziekanacie, ale niech ktoś jeszcze to potwierdzi bo ja to już dawno widziałam i mogę się mylić; )
  • Michał

chyba tak. Waryńskiego 12a dokładny adres :) ej i to jest takie spotkanie organizacyjne i nic nie musimy mieć ze sobą i się pewnie skończy wcześniej ?

Btw bo trochę nie ogarniam tych sal i wogóle tego gdzie co mamy, nasz wydział jest w tym głównym budynku i tam będziemy mieć wszystkie zajęcia ?
  • (...)_ŻaNeTa_

tak, to jest organizacyjne tylko, ale ile będzie trwac to nie wiem; )

jak w planie jest napisany tylko nr sali, to jest to w gmachu głównym, a jeśli jest nr+ga to zajęcia są w gmachu architektury, tj. chyba na koszykowej.

ja z kolei nie ogarniam planu z podziałem na gr a i b, a konkretnie chodzi mi o poniedziałek grupa 3a i 3b mają w tym samym czasie podstawy geologii, i w tej samej sali, domyślam się że to co dwa tyg będzie (bo tego jest tylko 15h w semestrze), tyle tylko że skąd mam wiedzieć w którym tyg mam ?

• Michał

pewnie będzie ustalone jutro. ale zapewne ta grupa "a" zaczyna jako pierwsza, a "b" ma za tydzień. Bo pewnie matme i informatyke będziemy mieć razem.

I nie wiem czy to będzie odkrywcze, ale pewnie to własnie oznacza ten kwadrat i trójkąt. Kwadrat, że jest stale, a trójkąt, że co drugi tydzień. I tak samo będzie z wykładem czwartkowym porannym. Na zmianę co tydzień będzie ekologia, a w następnym tygodniu geologia.

• (...)_ŻaNeTa_

Matematykę razem, a informatyka to jest podzielone na sale 32a i 32b chyba; )
    No te trójkąty zapewne oznaczają że co 2 tyg, tylko np w przypadku grup 1 i 2, gdy oni mają te podstawy geologii, to "a" ma dolny trójkąt a "b" górny, a gr 3a i 3b mają ten sam trójkąt, i tak się zastanawiałam czy położenie tego trójkąta ma jakieś tajemne znaczenie; p
  • Lily.

myślę, że pewnie grupy 1 i 2 mają na zmianę, a grupa 3 tylko przez pół sem, wszyscy razem (a i b). Tak bym obstawiała, bo sale z dopiskiem a i b to są małe sale (połówki dużych), a sam numerek oznacza normalną dużą salę, ale wszystkiego się dowiemy w swoim czasie;)
  • Lily.

>Michał napisał
    >pewnie będzie ustalone jutro. ale zapewne ta grupa "a"
    >zaczyna jako pierwsza, a "b" ma za tydzień. Bo pewnie matme
    >i informatyke będziemy mieć razem.
    >
    >I nie wiem czy to będzie odkrywcze, ale pewnie to własnie
    >oznacza ten kwadrat i trójkąt. Kwadrat, że jest stale, a
    >trójkąt, że co drugi tydzień. I tak samo będzie z
    >wykładem czwartkowym porannym. Na zmianę co tydzień
    >będzie ekologia, a w następnym tygodniu geologia.
    >
    >

Co do czwartkowego wykładu, raczej nie będzie na zmianę, bo ekologii jest 2x więcej niż geologii.
  • Lily.

Co wy na to, żeby założyć nam oddzielne grono? np. Półprywatne? Łatwiej byłoby szukać informacji, przy podziale na wątki;)

Jeśli jesteście za to mogę się podjąć moderacji.
  • Anonim

Lepiej od razu założyć forum na normalnych forach (tzn. np. fora.pl )
    Dużo wygodniej się czyta.
    I jest dużo praktyczniej.
  • Lily.

Ja osobiście wolałabym tu niż forum, ale to przyzwyczajenie.

Poza tym, jeśli zostaniemy tu, jest szansa, ze ktoś jeszcze nas znajdzie.
  • Anonim

to na razie możemy być tu, a potem może uda się nas przenieść; ]
  • Lily.

ok;)

w sumie, im więcej nas będzie w jednym miejscu, tym lepiej;]
  • Lily.

mógłby ktoś podać mi na priv hasło do naszego maila?
  • Lily.

poniedziałek (10.10.2011) o godzinie 13:00 przed GG spotkanie integracyjne całej grupy pierwszej.
  • Anonim

jeśli będziesz miał po 100% z tych przedmiotów to będziesz miał 112,5 punkta, czyli za mało o ok. 60p. żeby dostać się na dzienne.
| |

Gospodarka Przestrzenna Politechnika Warszawska

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)