Gospodarka Przestrzenna PW [394]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • fghjoiuy

Cerna Orchidej napisała:
    >a wiadomo już jak ma wyglądać zaliczenie z teledetekcji?
    >kolos (jeden, dwa?), prezentacja, czy jeszcze coś
    >innego...?
  • Justyna

Przesłałam na skrzynki maila dotyczącego zaliczenia z tele. Cóż, byłam pewna że dostaniemy prezentacje... Trochę to komplikuje sprawę :P
  • Cerna Orchidej

31 maja - kolokwium
  • Justyna

Słuchajcie, nie chcecie może przełożyc tego kolosa na tydzien później? Skoro w środe 2 czerwca mamy 3 kolosy a w poniedziałek razem z tele grw..
  • Cerna Orchidej

wczesniej myslalam ze 31 maja bedzie dobrym dniem, bo nie spodziewalam sie tylu kolosow. poza tym 30 maja jade na komunie do Bialegostoku. wiec w sumie jestem za przelozeniem.
  • Marzii

pytanie co na to osińska
  • Justyna

no właśnie. napisała mi maila wczoraj, żebym przekazała wszystkim że kolokwium jest 31 maja, bo chyba nie wszyscy wiedzą. Dopiero go odczytałam. Więc chyba jesteśmy w klopsie z tymi kolosami...........
  • Aga H:)

bo my tak chcielismy. ale mysle ze w tej sytuacji mozemy do niej napisac ze zmeinilismy zdanie i czy sie zgadza
  • Karola.

A ja szczerze mowiac wole odwalic te kolosy przed dlugim weekendem i miec spokoj. Zwlaszcza, ze tele raczej nie bedzie trudne a z GRW i tak jest test. Potem przeciez dojda nieruchomosci (wlasnie, wiadomo cos?) i tez bedziecie marudzic :P Nie pierwszy i nie ostatni raz mamy 2 kolosy jednego dnia.; ]
  • Justyna

Ale pierwszy raz będzie 5 kolosów w jednym tygodniu... No i uważam ze z tele wcale nie takie hop siup.
  • krezka

w poniedziałek, nie ma tele. wpisy, zaliczenia etc we wtorek 12-17.
    źródło: mail
  • Justyna

umawiamy sie na jakies spotkanie z nią? mi by sie przydało odnośnie inżenierki :P
  • Yzz

czy ktoś mógłby napisać jakie były pytania? I może macie notatki sporządzone z informacji z tych stron co podała.. bardzo bym prosiła :)
  • Gosia

wydawało mi się, że Osińska mówiła, że chciałaby zrobić spotkanie ze swoimi wszystkimi dyplomantami, ale nie jestem pewna...

pytania:
    1. zdjęcia hiperspektralne - co to są i jakie satelity je rejestrują
    2. zastosowanie zdjęć lotniczych i satelitarnych w gospodarce przestrzennej
    3. jakie wydarzenia z ostatniego roku były monitorowane na zdjęciach satelitarnych i jak te zdjęcia wykorzystano
  • Cerna Orchidej

>Gosia napisała:

>pytania:
    >1. zdjęcia hiperspektralne - co to są i jakie satelity je
    >rejestrują
    w mojej grupie bylo pytanie o zdjecia wysokiej rozdzielczosci (lub: b.wysokiej rozdzielczosci) - co to jest i ktore satelity robią takie zdjęcia
    >2. zastosowanie zdjęć lotniczych i satelitarnych w
    >gospodarce przestrzennej
    >3. jakie wydarzenia z ostatniego roku były monitorowane na
    >zdjęciach satelitarnych i jak te zdjęcia wykorzystano
    i ktore satelity (systemy satelitarne) robily te zdjecia, jaki to byl rodzaj zdjec
  • Justyna

Wpisy do indeksów są możliwe jedynie w terminach:
    poniedziałek, 14.06.10, w godzinach 12:15-15:15
    wtorek, 15.06.10, w godzinach 12-16:30
    środa, 16.06.10, w godzinach 8:15-10:00
    czwartek, 17.06.10, w godzinach 9:15-11:00
    /reszta wiadomości i oceny na mailach/

Może dzis sie zbierzemy kto może około 13.30 i podrzucimy indeksy?
  • Justyna

Aha, i mamy ustalic termin spotkania.. Ja bym była za tym żeby to jednak nie było przed egzaminem turu. Może jakoś bezpośrednio po nim? Trzeba sie spytac czy moze, ale musimy miec jakis wspólny termin ustalony. I błagam, nie wtorek, jutro, bo nie będe mogla przyjsc :(
  • Marzii

ja sie na wszystko zgadzam. I tez myśle, że lepiej po TUR'ze

ps. czym sie różni 4+ od 4.5? bedę mieć w indeksie 4?
  • Cerna Orchidej

czy ktos nie oddawal dzis indeksu i bedzie szedl jutro po projekcie?
  • Marzii

co do tego to nie wiem, ale to i tak bez znaczenia, bo kobieta daje wpisy pojedynczo i od razu

a co do spotkania, to gadalam z nią i jej odpowiada przyszły tydzień, więc jak wam też, to może od poniedziałku do środy ustawmy sobie jakiś termin i pójdźmy do niej. Poprosiła o meila z propozycją terminu, więc jak coś ustalimy to napiszę do niej
  • 1
  • 2
| |

Gospodarka Przestrzenna Politechnika Warszawska

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)