-
fghjoiuy
-
inż. Karolina.
-
fghjoiuy
no wiem, widzialam. ale jest tam napisane "zgodnie z wcześneijszymi ustalenaimi" wiec nie wiem o co kaman bo nie doszly do mnie te ustalenia. wiec sie po prostu pytam co to za wyjscie ? i nie widze, zeby bylo napisane, ze to obowiazkowe. -
inż. Karolina.
o ile mi sie dobrze wydaje ona poruszala ten temat na cwiczeniach w kazdej z grup. moze w Twojej zapomniala, moze Cie nie bylo. nie chce w to wnikac. czy jest obowiazkowe - powiedziala ze jesli np 5 osob z roku nie moze to trudno, nikogo nie zmusi, ale zeby to nie bylo ze 20 osob na 70 pojdzie a reszta ma w dupie. -
-
Darek
Moim zdaniem trzeba napisać że nie idziemy, ja np mam rano wf a potem dwa kolosy z nieruchomości więc ani jeden ani drugi termin mi nie pasuje a spodziewam się że takich osób jak ja jest więcej. -
Gusialicious
-
i,
tez mam dwa kolosy, a z checią poszla bym na te pierwsze spotkanie; p -
Justyna
szkoda że obydwa terminy w poniedziałek, ja mam 3 kolosy, jeden akurat na obydwu spotkaniach, więc definitywnie odpadam. -
inż. Karolina.
ja tez mam wf ale o nim nie wspominalam bo to akurat najmniejszy problem go odrobic; p
ale patrzcie. z nieruchomosci poprzednio kolos trwał pół godziny i było to aż nadto, to może poprosimy Budzynskiego zebysmy zrobili kolosa o 14 bo i tak zdazymy go napisac do 15... -
Em.
z tego co mi wiadomo to, te spotkania nie są obowiązkowe.chyba... niech ktoś napisze do kobitki z pytaniem o konieczność przybycia i juz. -
inż. Karolina.
UWAGA
ustaliliśmy dziś że kolokwium z Zarządzania Nieruchomościami Inwestycyjnymi piszemy o godz. 14.00
a więc co za tym idzie: nie ma się czym wykręcić od zajęć terenowych w godz 11.30 - 13.30; P -
...:::AKDIL:::...
no niestety i tak sie wykrece, bo mam koło
btw. te zajecia terenowe nie sa obowiazkowe, prawda?? -
Aga H:)
-
a.K.
a ktoś pisał może maila do niej w tej sprawie?
bo napisałabym ale nie chcę dublować:) -
-
elecho
-
krezka
"Jutro [piątek] będę w 333 16:30 - 17:30, ale nie jestem pewna, czy wszystkie prace zdążę ocenić. Postaram się. Alina M-W"