-
mrowkazet
-
inż. Karolina.
patrząc na ta prezentacje z EUR która została wrzucona na maila, to dokąd nas obowiązuje? cała czy do któregoś slajdu? pytam odnośnie kolosa jakby ktoś zapomniał:) -
Nuśka;)
ta ostatnia prezentacja obowiązuje w całości, tyle że część rzeczy sie powtarza bo była na poprzedniej prezentacji;) -
a.K.
straszne;p
a to co robiła na ćw też?
przyznaję bez bicia, że na wykładach jej nie słuchałam, więc czy ona dużo mówiła poza tym co jest na slajdach? -
-
inż. Karolina.
jeśli ktoś byłby tak dobry i odpowiedział na pytania zamieszczone na mailach, to myśle że wiele osób byloby wdzięcznych:) -
ja wam powiem, bylam na pierwszym wykladzie i to co mówiła sie tak w 70% pokrywało z tym co było na slajdach a po części to tak pierd..... że szkoda gadać, np. że "gminy i powiaty muszą tworzyć strategię rozwoju", a de facto na tym poziomie jest to fakultatywne :/ cały przedmiot jest mocno kulawy :/
-
...:::AKDIL:::...
-
Kasia
wysłałam swoje odpowiedzi na maile grupowe. ale prosze napiszcie to czego ja nie mam :) -
Gusialicious
-
a ja mam pytanie czy te 5 wykładów (w sensie tak to jest nazwane w prezentacjach) to te nasze 3 które były? Trochę się pogubiłam... Ona tak leciała, czy zrobiła za krótkie prezentacje jak na jeden wykład?
Pius -
~Asia~
Te 3 prezentacje to wszystko co dotad zrobila, duzo sie powtarza na szczescie; )
W ostatniej prezentacji (tej ktora mamy na mailu) brakuje jakis wykresów dotyczących Radomia i jeszcze jakiegos miasta, ale to chyba tylko tak przykładowo było podane wiec raczej nie jakies super istotne -
czyli te studialne coś tam też? i swot itp? według mnie to jest nie do nauczenia, nawet ściągi nie moge urodzić
-
inż. Karolina.
czy ktos potrafi scharakteryzowac podsystemy brane pod uwage przy analizie strategicznej gminy? te biofizyczne itd? co to w ogole jest? -
Grzesiek
orientujecie się może do kiedy mamy oddać projekt numer 1? ten referat na temat który sobie każdy wybierał z kartki... -
krezka
"do początku kwietnia/ 25 marca"
Czyli w tym tygodniu albo kolejne zajęcia.
Notabene, skąd my mamy wziąć dane? Ktoś się za to wziął? -
>krezka napisała:
>"do początku kwietnia/ 25 marca"
>Czyli w tym tygodniu albo kolejne zajęcia.
>
przecież w tym pdfie co nam wysłała jest 10 kwietnia. Przecież u nas na zajęciach sie skapnęła, że to za szybko już teraz (na zajęciach jak dała nam te kartki z tematami do wyboru to termin był 23-27 marca), więc powiedziała że kto chce to odda teraz, a kto nie chce to ona ustali inny termin
A co do danych, to ja ciagne zewsząd - z gusu, stron urzędów wojewódzkich, 'wrot' itp. Na tym SASie, Eurostacie, BiPie czy CBOŚu nie znalazłam nic :/ ale każdy ma inny temat więc powodzenia; ]
-
krezka
>Marzii napisała:
>przecież w tym pdfie co nam wysłała jest 10 kwietnia.
Ja tam tylko patrzyłam co mam w notatkach^^
>A co do danych, to ja ciagne zewsząd - z gusu, stron
>urzędów wojewódzkich, 'wrot' itp. Na tym SASie,
>Eurostacie, BiPie czy CBOŚu nie znalazłam nic :/ ale
>każdy ma inny temat więc powodzenia; ]
Dzięki, powodzenie się przyda ; ) Nawet nie chce mi się o tym myśleć ^^'
-
inż. Karolina.
ja wpisuje haslowo (hasła dotyczące mojego tematu + słówka typu raport, sprawozdanie, stan obecny) i w ten sposob znalazlam wiele stron. bo na tym co ona proponowala NIE MA NIC. -
inż. Karolina.
być może niektórrzy zauważyli ze dostaliśmy maila od pani Muziol - Węcławowicz w sprawie drugiego kolosa. dla niezorientowanych: chodzi o ustalenie terminu 2go kolosa. mamy do wyboru 14 i 21 kwietnia, ale tak: 14 kwietnia to 7-me zajecia z SITu i tego czegos z kwiatkowska, wiec o ile nie ustalili/ ustalą inaczej, tego dnia mamy 2 kolosy wlasnie z tych przedmiotów. natomiast 21 kwietnia jest od dawca wyczekiwany 'po 3 wykladach' kolos z KURu.
wiec co wolimy?
ja jestem za 21.04 o ile kwiatkowska/ izdebski nie przesuną nam swoich na ten dzien ( ale to by trzeba JAKOS dopytac zanim sie wysle odpowiedz w sprawie EUR) -
Justyna
z tego co wiem to z PwOŚu (tego z Kwiatkowską) kolokwium ma być własnie 14. Co do SITu to nic nie słyszałam o terminie kolokwium. A KUR... Hahaha :P