Gospodarka Przestrzenna PW [394]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • mrowkazet

...
  • inż. Karolina.

patrząc na ta prezentacje z EUR która została wrzucona na maila, to dokąd nas obowiązuje? cała czy do któregoś slajdu? pytam odnośnie kolosa jakby ktoś zapomniał:)
  • Nuśka;)

ta ostatnia prezentacja obowiązuje w całości, tyle że część rzeczy sie powtarza bo była na poprzedniej prezentacji;)
  • a.K.

straszne;p
    a to co robiła na ćw też?
    przyznaję bez bicia, że na wykładach jej nie słuchałam, więc czy ona dużo mówiła poza tym co jest na slajdach?
  • inż. Karolina.

jeśli ktoś byłby tak dobry i odpowiedział na pytania zamieszczone na mailach, to myśle że wiele osób byloby wdzięcznych:)
  • Marzii

ja wam powiem, bylam na pierwszym wykladzie i to co mówiła sie tak w 70% pokrywało z tym co było na slajdach a po części to tak pierd..... że szkoda gadać, np. że "gminy i powiaty muszą tworzyć strategię rozwoju", a de facto na tym poziomie jest to fakultatywne :/ cały przedmiot jest mocno kulawy :/

• ...:::AKDIL:::...

ktoś ma odpowiedzi na te pytania z maila ??
  • Kasia

wysłałam swoje odpowiedzi na maile grupowe. ale prosze napiszcie to czego ja nie mam :)
  • Gusialicious

uczycie się prezentacji z ćwiczeń czy nas nie obowiązuje? :P
  • Marzii

a ja mam pytanie czy te 5 wykładów (w sensie tak to jest nazwane w prezentacjach) to te nasze 3 które były? Trochę się pogubiłam... Ona tak leciała, czy zrobiła za krótkie prezentacje jak na jeden wykład?
    Pius
  • ~Asia~

Te 3 prezentacje to wszystko co dotad zrobila, duzo sie powtarza na szczescie; )

W ostatniej prezentacji (tej ktora mamy na mailu) brakuje jakis wykresów dotyczących Radomia i jeszcze jakiegos miasta, ale to chyba tylko tak przykładowo było podane wiec raczej nie jakies super istotne
  • Marzii

czyli te studialne coś tam też? i swot itp? według mnie to jest nie do nauczenia, nawet ściągi nie moge urodzić
  • inż. Karolina.

czy ktos potrafi scharakteryzowac podsystemy brane pod uwage przy analizie strategicznej gminy? te biofizyczne itd? co to w ogole jest?
  • Grzesiek

orientujecie się może do kiedy mamy oddać projekt numer 1? ten referat na temat który sobie każdy wybierał z kartki...
  • krezka

"do początku kwietnia/ 25 marca"
    Czyli w tym tygodniu albo kolejne zajęcia.

Notabene, skąd my mamy wziąć dane? Ktoś się za to wziął?
  • Marzii

>krezka napisała:
    >"do początku kwietnia/ 25 marca"
    >Czyli w tym tygodniu albo kolejne zajęcia.
    >

przecież w tym pdfie co nam wysłała jest 10 kwietnia. Przecież u nas na zajęciach sie skapnęła, że to za szybko już teraz (na zajęciach jak dała nam te kartki z tematami do wyboru to termin był 23-27 marca), więc powiedziała że kto chce to odda teraz, a kto nie chce to ona ustali inny termin
    A co do danych, to ja ciagne zewsząd - z gusu, stron urzędów wojewódzkich, 'wrot' itp. Na tym SASie, Eurostacie, BiPie czy CBOŚu nie znalazłam nic :/ ale każdy ma inny temat więc powodzenia; ]
  • krezka

>Marzii napisała:
    >przecież w tym pdfie co nam wysłała jest 10 kwietnia.
    Ja tam tylko patrzyłam co mam w notatkach^^

>A co do danych, to ja ciagne zewsząd - z gusu, stron
    >urzędów wojewódzkich, 'wrot' itp. Na tym SASie,
    >Eurostacie, BiPie czy CBOŚu nie znalazłam nic :/ ale
    >każdy ma inny temat więc powodzenia; ]
    Dzięki, powodzenie się przyda ; ) Nawet nie chce mi się o tym myśleć ^^'

• inż. Karolina.

ja wpisuje haslowo (hasła dotyczące mojego tematu + słówka typu raport, sprawozdanie, stan obecny) i w ten sposob znalazlam wiele stron. bo na tym co ona proponowala NIE MA NIC.
  • inż. Karolina.

być może niektórrzy zauważyli ze dostaliśmy maila od pani Muziol - Węcławowicz w sprawie drugiego kolosa. dla niezorientowanych: chodzi o ustalenie terminu 2go kolosa. mamy do wyboru 14 i 21 kwietnia, ale tak: 14 kwietnia to 7-me zajecia z SITu i tego czegos z kwiatkowska, wiec o ile nie ustalili/ ustalą inaczej, tego dnia mamy 2 kolosy wlasnie z tych przedmiotów. natomiast 21 kwietnia jest od dawca wyczekiwany 'po 3 wykladach' kolos z KURu.
    wiec co wolimy?
    ja jestem za 21.04 o ile kwiatkowska/ izdebski nie przesuną nam swoich na ten dzien ( ale to by trzeba JAKOS dopytac zanim sie wysle odpowiedz w sprawie EUR)
  • Justyna

z tego co wiem to z PwOŚu (tego z Kwiatkowską) kolokwium ma być własnie 14. Co do SITu to nic nie słyszałam o terminie kolokwium. A KUR... Hahaha :P
| |

Gospodarka Przestrzenna Politechnika Warszawska

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)