Gospodarka Przestrzenna PW [394]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Gosia

ktoś wie jakie były pytania na kolosie w zeszłym roku?
  • Aga H:)

pytania? buhahahaha :D kazdy mial jedno pytanie ktore bylo refereatem. opisz cos tam cos tam .....

a i dodam ze podchodzila do kazdego; ty takie ty takie (wiec bylo ich sporo)
  • pavio

a ktoś coś o ostatnim wykładzie? jakieś wordy, cokolwiek? o czym to było w ogóle?;]
  • Gosia

hm to lypa, a jakigo typu to były pytania? opisac te karty, czy zabytki? bo nie wiem czego sie uczyc; /

tak , np opisz karte.. wiecej neiwiem;/
  • i,

4 grupy były..
    1. wymienić obiekty na liście unesco
    2. wymienić i opisać te obiekty
    3. ewolucja pojęcia zabytek
    4 nie pamietaja; ]

generalnie fajne było to jak dziewczyna, która miała 2 grupę wymieniła i opisała i zaliczyła, a dziwczyna z 1 grupą, która wymieniła i dodatkowo(!) opisała te obiektyyyy - tadam tadam nie zaliczyła! :D
  • Justyna

a jak sądzicie, obiekty których nie omawialiśmy - a zostało ich dosyc sporo - tez musimy umiec opisac? u tej kobiety wszystko jest możliwe..... :>
  • i,

oni tez wszystkiego nie opisali; )
  • Kasia

wrzucilam na maila skrót opisu kazdego zabytku .
  • Gosia

a które obiekty omawialiśmy?
    i rozumiem że tylko w Polsce?
  • Kasia

warszawa wieliczka Auschwitz i kraków
  • inż. Karolina.

ewolucja pojecia zabytek brzmi groznie :>
  • Justyna

śmiać mi się chce od tych wspaniałych rzeczy, których się uczę. milion definicji zabytku, jedna lepsza od drugiej; P martwi mnie tylko troche to 4 pytanie, którego nie pamiętają nasi koledzy... Bo to może byc wszystko, np ewolucja pojęcia dziedzictwo narodowe czy inny czort, np poglądy Riegla :P Oby to było jakiś opis karty, bo to jeszcze można przyswoic... w bólach.. :)
  • Anonim

wie ktoś może czy babka z KUR-u wspominała coś o poprawie I kolosa, kiedy będzie?
  • ..::Marta::..

9 czerwca, drugiego kolokwium wogóle nie będzie. 9 czerwca mają być też wpisy.
| |

Gospodarka Przestrzenna Politechnika Warszawska

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)