-
Gosia
-
Aga H:)
pytania? buhahahaha :D kazdy mial jedno pytanie ktore bylo refereatem. opisz cos tam cos tam ..... -
a i dodam ze podchodzila do kazdego; ty takie ty takie (wiec bylo ich sporo) -
pavio
a ktoś coś o ostatnim wykładzie? jakieś wordy, cokolwiek? o czym to było w ogóle?;] -
-
Gosia
hm to lypa, a jakigo typu to były pytania? opisac te karty, czy zabytki? bo nie wiem czego sie uczyc; / -
-
i,
4 grupy były..
1. wymienić obiekty na liście unesco
2. wymienić i opisać te obiekty
3. ewolucja pojęcia zabytek
4 nie pamietaja; ]
generalnie fajne było to jak dziewczyna, która miała 2 grupę wymieniła i opisała i zaliczyła, a dziwczyna z 1 grupą, która wymieniła i dodatkowo(!) opisała te obiektyyyy - tadam tadam nie zaliczyła! :D -
Justyna
a jak sądzicie, obiekty których nie omawialiśmy - a zostało ich dosyc sporo - tez musimy umiec opisac? u tej kobiety wszystko jest możliwe..... :> -
i,
-
Kasia
-
Gosia
-
Kasia
-
inż. Karolina.
-
Justyna
śmiać mi się chce od tych wspaniałych rzeczy, których się uczę. milion definicji zabytku, jedna lepsza od drugiej; P martwi mnie tylko troche to 4 pytanie, którego nie pamiętają nasi koledzy... Bo to może byc wszystko, np ewolucja pojęcia dziedzictwo narodowe czy inny czort, np poglądy Riegla :P Oby to było jakiś opis karty, bo to jeszcze można przyswoic... w bólach.. :) -
Anonim
wie ktoś może czy babka z KUR-u wspominała coś o poprawie I kolosa, kiedy będzie? -
..::Marta::..
9 czerwca, drugiego kolokwium wogóle nie będzie. 9 czerwca mają być też wpisy.