Gospodarka Przestrzenna PW [394]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • fghjoiuy

.
  • Justyna

No to jutro (10.03) nie ma jeszcze KURu, tak? Czy coś się może odmieniło?
  • Kasia

nic sie nie odmieniło :)
  • a.K.

super:) nie tęskno mi do niej:)
  • iga.

ten wykład jest u nas w gmachu czy na architekturze?
  • Kasia

na arch.
  • Em.

a kiedy to się zaczyna?
  • inż. Karolina.

upewniam sie:

nie ma jutro KURu prawda????
  • ~Asia~

Nie ma, nie ma; ) najbliższy jest 21.04 i to kolokwium
  • i,

a moglby ktos podzielic sie notatkami? ja w zamian mogę wysłac tresci tych 3 kart co były na wykladzie ( nie wiem ktorym, chyba ostatnim :P) atenskiej, weneckiej i toledo waszyngton...

z góry dzięki; )
  • Justyna

poszukuję moich notatek z KURu z tych własnie zagadnień które zachwala Iwona (w sumie trzeci wykład, drugi jeśli chodzi o treści) Ktoś ma i mi odda w poniedziałek? :P
  • Justyna

A czy może ktoś wie cokolwiek o kolosach z KURu z innych lat? Jak to w ogóle wygląda?
  • Marzii

mystery.....
    sory za span, ale nie mogłam się opanowac :P w jakąś dziwną wesołość wprawia mnie stan mej wiedzy na noc przed 2 kolokwiami
  • inż. Karolina.

http://przewodnik.onet.pl/38,1660,1...
    wlasnie sie na to natknelam.
    jeszcze nie przeczytalam ale moze cos ciekawego o wieliczce na kolosa sie tu znajdzie :)
  • Justyna

Hej, na mailu sa informacje o karcie waszyngtońskiej. skąd idea że to nas obowiązuje? Jestem pewna że tego nie omawialiśmy na wykładzie. Nawet na prosta logikę karta waszyngtońska jest datowo po paryskiej, a chyba omawiamy je chronologicznie..
    Prosiłabym o wyjasnienie, bo może jednak moja prosta logika jest spaczona :)
  • ..::Marta::..

Ja ją wysłałam. ktoś komuś mówił, czy się jej pytał że nas obowiązuje. Ja mam notatke przy niej tylko kiedy była i gdzie, niewiele ale zawsze dowód że wspomniała o niej. Tekst karty znalazłam w necie więc wysłałam. może się przyda.
  • Marzii

ja z piuskiem byłam i się pytałam i babka powiedziała jasno : pierwsza ateńska, wenecka i waszyngtońska
  • Justyna

>Marzii napisała:
    >ja z piuskiem byłam i się pytałam i babka powiedziała
    >jasno : pierwsza ateńska, wenecka i waszyngtońska

No cóż, dobrze wiedzieć, ale o waszyngtońskiej poza datą i ogólnym tematem naprawdę nie było. Fcuk.
  • Ania vel Pius

powiedziałybyśmy jej to ale nas nie bylo na 2 wykładzie i balysmy sie ryzykowac takie stwierdzenie (mialysmy tylko notatki, w ktorych faktycznie nic nie bylo o karcie waszyngtonskiej, ale róznie to bywa z cudzymi notatkami)
    babka wrecz stwierdzila ze k.waszyngtonska jest najwazniejsza(!)
    Z unesco babka powiedziala, ze mamy znac kryteria przynawania, oraz wiedziec dlaczego wybrano te polskie obiekty, o ktorych mowila na 2 ostatnich wykladach.
  • krezka

[spam on]Ej, nie zirytowało was trochę to, że przesunęła tak od czapy to kolokwium? Może teraz my powiemy, że nie mieliśmy czasu i piszemy za tydzień? :D[spam off]
  • 1
  • 2
| |

Gospodarka Przestrzenna Politechnika Warszawska

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)