- 1
- 2
-
fghjoiuy
-
Justyna
No to jutro (10.03) nie ma jeszcze KURu, tak? Czy coś się może odmieniło? -
Kasia
-
a.K.
-
-
iga.
-
Kasia
-
Em.
-
inż. Karolina.
-
~Asia~
-
i,
a moglby ktos podzielic sie notatkami? ja w zamian mogę wysłac tresci tych 3 kart co były na wykladzie ( nie wiem ktorym, chyba ostatnim :P) atenskiej, weneckiej i toledo waszyngton...
z góry dzięki; ) -
Justyna
poszukuję moich notatek z KURu z tych własnie zagadnień które zachwala Iwona (w sumie trzeci wykład, drugi jeśli chodzi o treści) Ktoś ma i mi odda w poniedziałek? :P -
Justyna
A czy może ktoś wie cokolwiek o kolosach z KURu z innych lat? Jak to w ogóle wygląda? -
mystery.....
sory za span, ale nie mogłam się opanowac :P w jakąś dziwną wesołość wprawia mnie stan mej wiedzy na noc przed 2 kolokwiami -
inż. Karolina.
http://przewodnik.onet.pl/38,1660,1...
wlasnie sie na to natknelam.
jeszcze nie przeczytalam ale moze cos ciekawego o wieliczce na kolosa sie tu znajdzie :) -
Justyna
Hej, na mailu sa informacje o karcie waszyngtońskiej. skąd idea że to nas obowiązuje? Jestem pewna że tego nie omawialiśmy na wykładzie. Nawet na prosta logikę karta waszyngtońska jest datowo po paryskiej, a chyba omawiamy je chronologicznie..
Prosiłabym o wyjasnienie, bo może jednak moja prosta logika jest spaczona :) -
..::Marta::..
Ja ją wysłałam. ktoś komuś mówił, czy się jej pytał że nas obowiązuje. Ja mam notatke przy niej tylko kiedy była i gdzie, niewiele ale zawsze dowód że wspomniała o niej. Tekst karty znalazłam w necie więc wysłałam. może się przyda. -
ja z piuskiem byłam i się pytałam i babka powiedziała jasno : pierwsza ateńska, wenecka i waszyngtońska
-
Justyna
>Marzii napisała:
>ja z piuskiem byłam i się pytałam i babka powiedziała
>jasno : pierwsza ateńska, wenecka i waszyngtońska
No cóż, dobrze wiedzieć, ale o waszyngtońskiej poza datą i ogólnym tematem naprawdę nie było. Fcuk. -
Ania vel Pius
powiedziałybyśmy jej to ale nas nie bylo na 2 wykładzie i balysmy sie ryzykowac takie stwierdzenie (mialysmy tylko notatki, w ktorych faktycznie nic nie bylo o karcie waszyngtonskiej, ale róznie to bywa z cudzymi notatkami)
babka wrecz stwierdzila ze k.waszyngtonska jest najwazniejsza(!)
Z unesco babka powiedziala, ze mamy znac kryteria przynawania, oraz wiedziec dlaczego wybrano te polskie obiekty, o ktorych mowila na 2 ostatnich wykladach. -
krezka
[spam on]Ej, nie zirytowało was trochę to, że przesunęła tak od czapy to kolokwium? Może teraz my powiemy, że nie mieliśmy czasu i piszemy za tydzień? :D[spam off]
- 1
- 2