Gospodarka Przestrzenna PW [394]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • uluś

Cześć, mam pytanie. Czy ktoś z Was miał sytuację, że w zeszłym roku nie mógł się wybrać na ćwiczenia terenowe (tygodniowe) i zamierza w tym roku to zrobić? Czy za robienie tego rok później płaci się coś? Proszę o szybką odpowiedź, bo chciałabym wiedzieć czy muszę odwołać zaplanowany wyjazd czy spokojnie mogę zaliczyć te ćwiczenia w przyszłym roku..
  • elecho

Dowiedz się dokładnie z kim masz te ćwiczenia, i zapytaj czy jest możliwość odrobienia ich za rok.
    Jeśli tak, będziesz musiała napisać podanie do dziekana o przełożenie ćwiczeń, a najlepiej to od razu iść do dziekanatu, i wypytać o szczegóły takiej zabawy. Tam powinni wiedzieć co i jak.
    Pozdro
  • uluś

Byłam w dziekanacie i oni nic nie wiedzą :/ Na karcie ocen mam panią Mirecką, tylko, że nie mam pojęcia gdzie ona urzęduje :/
  • elecho

Pani Mirecka http://www.arch.pw.edu.pl/wapw/inde...
    urzęduje zwykle w pok. 207 Arch.
    A bez podania się chyba nie obędzie, zresztą, spytaj najpierw Mireckiej, oni wszyscy mają jakieś własne zasady.
  • fghjoiuy

wiadomo juz kiedy dokladnie zaczynaja sie nam te cw.teren. ?
    od 29.06. czy 01.07 ? czy jeszcze kiedy indziej ?
  • Siema Ryba:D

to zależy od nas, a właściwie od naszego stanu zaliczeń.
    chodzi o to żeby ćwiczenia nie pokryły się z poprawkami.
  • Mati

czyli dzien po 2gim terminie ze staty moga ruszac; P

jeśli będziemy zajebiści to mogą ruszać i w ten poniedziałek:D
  • fghjoiuy

a wiadomo juz jak to dokladnie ma wygladac ?
    jak dla mnie moglibysmy zaczac 29. (bo to 5dni ciurkiem ma byc ?)

pierwszego dnia jakieś spotkanie w gg i pogadanka o projekcie
    drugiego dnia i trzeciego - wywiad terenowy
    czwartego - czas na realizację projektu
    piątego dnia się rozliczamy

wsie : Halinów albo Dębe Wielkie
  • Em.

o.O
  • CubuS

I jak z tymi ćwiczeniami terenowymi? Coś wiadomo? Szafran mówił że mamy ruszać 29 ale na czym w końcu stanęło to nie wiem :(
  • i,

wysłałam mu maila z pytaniami co jak kiedy i gdzie, ale podobno wyjechał gdzies i dopiero jutro wraca....
  • q

na mailu jest informacja o cwiczeniach terenowych z godzinami w jakich dane grupy maja spotkania na uczelni.
    tylko jak w zesple sa osoby z roznych grup (np. 1a i 1b) to sie przychodzi oddzielnie tak jak jest podane w mailu czy o jednej porze cala grupa?
  • Ania vel Pius

uwaga ogłoszenie parafialne!:

nie wiem czy każdy się orientuje, ale ZTM i KM maja wspólny bilet na terenie warszawy. Dlatego jak ktoś ma karte miejską to jadąc na nasze super praktyki kupujcie od stacji W-wa wola grzyb.
    Jak ktoś ma karte miejską na obie strefy (no ta droższa na wszystkie 700-coś) to od Sulejówek Miłosna.
    Wezcie legitki, bo jest taniej, a jak ktos gdzieś zawieruszył to dowody (jest zniżka chyba do 26roku zycia w KM).
    generalnie powinno wyjsc pare złotych.

koniec przekazu
  • Ania vel Pius

aha i jak by się kto wybierał, to przewóz roweru jest bezpłatny aktualnie w KM

ej bez kitu
    nie mogę się ruszać
    skóra mi PŁONIE!!!!:/

spadajmy jutro szybko stamtąd!
  • Yzz

tez jestem za tym.. moja zburaczala skora nie wytrzyma na sloncu, nawet nad ta rzeka;/
  • inż. Karolina.

skóra skórą, mnie łeb daaaaaaaaawno tak nie napieprzał; /
    co by było jakby ktoś dostał udaru od słońca przez szafranka=D i jego pomysły?
  • Cerna Orchidej

A jak jutro się spotykamy? Bo jak ktoś już wszystko skończył, to chyba może przyjechać dopiero na 14, nie?
  • 1
  • 2
| |

Gospodarka Przestrzenna Politechnika Warszawska

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)