- 1
- 2
-
uluś
Cześć, mam pytanie. Czy ktoś z Was miał sytuację, że w zeszłym roku nie mógł się wybrać na ćwiczenia terenowe (tygodniowe) i zamierza w tym roku to zrobić? Czy za robienie tego rok później płaci się coś? Proszę o szybką odpowiedź, bo chciałabym wiedzieć czy muszę odwołać zaplanowany wyjazd czy spokojnie mogę zaliczyć te ćwiczenia w przyszłym roku.. -
elecho
Dowiedz się dokładnie z kim masz te ćwiczenia, i zapytaj czy jest możliwość odrobienia ich za rok.
Jeśli tak, będziesz musiała napisać podanie do dziekana o przełożenie ćwiczeń, a najlepiej to od razu iść do dziekanatu, i wypytać o szczegóły takiej zabawy. Tam powinni wiedzieć co i jak.
Pozdro -
uluś
Byłam w dziekanacie i oni nic nie wiedzą :/ Na karcie ocen mam panią Mirecką, tylko, że nie mam pojęcia gdzie ona urzęduje :/ -
elecho
Pani Mirecka http://www.arch.pw.edu.pl/wapw/inde...
urzęduje zwykle w pok. 207 Arch.
A bez podania się chyba nie obędzie, zresztą, spytaj najpierw Mireckiej, oni wszyscy mają jakieś własne zasady. -
-
fghjoiuy
wiadomo juz kiedy dokladnie zaczynaja sie nam te cw.teren. ?
od 29.06. czy 01.07 ? czy jeszcze kiedy indziej ? -
Siema Ryba:D
to zależy od nas, a właściwie od naszego stanu zaliczeń.
chodzi o to żeby ćwiczenia nie pokryły się z poprawkami. -
Mati
-
-
fghjoiuy
a wiadomo juz jak to dokladnie ma wygladac ?
jak dla mnie moglibysmy zaczac 29. (bo to 5dni ciurkiem ma byc ?) -
pierwszego dnia jakieś spotkanie w gg i pogadanka o projekcie
drugiego dnia i trzeciego - wywiad terenowy
czwartego - czas na realizację projektu
piątego dnia się rozliczamy
wsie : Halinów albo Dębe Wielkie -
Em.
-
CubuS
I jak z tymi ćwiczeniami terenowymi? Coś wiadomo? Szafran mówił że mamy ruszać 29 ale na czym w końcu stanęło to nie wiem :( -
i,
wysłałam mu maila z pytaniami co jak kiedy i gdzie, ale podobno wyjechał gdzies i dopiero jutro wraca.... -
q
na mailu jest informacja o cwiczeniach terenowych z godzinami w jakich dane grupy maja spotkania na uczelni.
tylko jak w zesple sa osoby z roznych grup (np. 1a i 1b) to sie przychodzi oddzielnie tak jak jest podane w mailu czy o jednej porze cala grupa? -
Ania vel Pius
uwaga ogłoszenie parafialne!:
nie wiem czy każdy się orientuje, ale ZTM i KM maja wspólny bilet na terenie warszawy. Dlatego jak ktoś ma karte miejską to jadąc na nasze super praktyki kupujcie od stacji W-wa wola grzyb.
Jak ktoś ma karte miejską na obie strefy (no ta droższa na wszystkie 700-coś) to od Sulejówek Miłosna.
Wezcie legitki, bo jest taniej, a jak ktos gdzieś zawieruszył to dowody (jest zniżka chyba do 26roku zycia w KM).
generalnie powinno wyjsc pare złotych.
koniec przekazu -
Ania vel Pius
aha i jak by się kto wybierał, to przewóz roweru jest bezpłatny aktualnie w KM -
ej bez kitu
nie mogę się ruszać
skóra mi PŁONIE!!!!:/
spadajmy jutro szybko stamtąd! -
Yzz
tez jestem za tym.. moja zburaczala skora nie wytrzyma na sloncu, nawet nad ta rzeka;/ -
inż. Karolina.
skóra skórą, mnie łeb daaaaaaaaawno tak nie napieprzał; /
co by było jakby ktoś dostał udaru od słońca przez szafranka=D i jego pomysły? -
Cerna Orchidej
A jak jutro się spotykamy? Bo jak ktoś już wszystko skończył, to chyba może przyjechać dopiero na 14, nie?
- 1
- 2