Gospodarka Przestrzenna PW [394]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Na laborkach z kartografii pracujemy nad mapami. Myślę że nie ma tak że każdy ma kompletnie inny arkusz, a co za tym idzie pare osób może pracować nad tą samą mapą.

Ja mam 'Sompolno'. Jak ktoś też ma tą mapę to proszę o szybki kontakt.
  • etana

no niestety Michaś nie mam tego. mam 'Wieluń' wiec jak ktoś to ma to tez niech się odezwie;)
    thx
  • Anonim

a kto w ogóle chodzi na wszystki wykłady? kto ma wszystki notatki?
  • etana

ja chodze nie mam wszystkiego ale mam dużo:D
  • Anonim

to jak czytelnie piszesz to chętnie zobaczę :> i przepiszę twoje notatki :)
  • etana

ale prosze bardzo nie pisze pieknie ale raczej powinieneś mnie rozczytac;) tylko ze jest do tych notatek kolejka...
  • Anonim

oj, kolejka tam... zrobi się xero i tyle, przeciez dużo tego nie ma... tak myślę.; )
  • Anonim

mam takie male pytanie kto ma mape na cwiczeniach a raczej mial " Zduńska Wola" ? za odpowiedz i pomoc z góry dziekuje :)
  • Anonim

i co jutro z tą kartografią?? że przychodzimy to wiem, ale bierzemy coś ze sobą?? ja słyszałem o planie aby nic nie brać; ) czy to prawda??
  • Anonim

w piatek 22 grudnia to są laborki z kartografii czy nie? bo coś słyszałem że zostały przeniesione; ]
  • Anonim

Niemamy kartografii, przeniósł nam na 5 stycznia razem z tamta grupą. No a ty Michał to pojawił byś sie kiedyś na wykładach:P
  • Anonim

hm... ciekawa propozycja... pomyślę, ale...
    zaproszenia dla mnie na kartografię prosze wysyłać na mój adres pocztowy z dopiskiem "kartografia - pomoc w uzyskaniu frekfencji" :P
  • Anonim

która grupa idzie w ten piątek na laborki z karto?? moja miała przed świętami <tzn. dyskusyjne jest to czy moja grupa miała laborki bo osobiście nie wiem - nie byłem, ale słyszalem że wykladowca nie przyszedł i w ogóle się nie odbyły zajęcia> , ale mimo tego teraz chyba powinna iść ta druga grupa :>
  • Ania i Przemek

Michal on odwolal zajecia wszystkim przed swietami i dlatego nie bylo powiedzial ze po swietach maja dwie grupy razem
  • Anonim

ok, thx
  • Anonim

no i zapomniałem o co miałem spytać :/
  • Asia

zerowka z kartografi jest na ostatnich zajeciach, jesli ktos nie zaliczy to moze sobie wybrac jeden termin w sesi. i tak mowil cos ze w sesi mozna tylko jeden termin wybrac wiec mam nadizje ze w srode na zerowce stawimy sie wszyscy!
  • Anonim

w środę?? tą środe co teraz będzie?? tą po wtorku?? po tym wtorku co jest po poniedziałku?? :P no nie, to trzeba się jeszcze tego uczyć... o rany, dajcie piwa! (nie wody!!!) Usuń wpis Cytuj Odpowiedz
  • Asia

ta ostatnia srodev- na ostatnich wykladach jeszce przed sesia!
  • Anonim

Moglby mi ktos troche przyblizyc oco chodzi w tym cwiczeniu 3? Tamz tymi ciekami, grzbietami i takimi tam bo chcialbym to zrobic:)
  • 1
  • 2
| |

Gospodarka Przestrzenna Politechnika Warszawska

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)