-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
-
Artek B.
-
grypzu
-
Anonim
Odpoczyyywam w gorach i czuje sie bosko. Odcinam sie od rzeczywistości, a tamtejsze krajobrazy jako jedyne idealnie współgrają z moim światem... :) -
Bartek Tofel
wolny :-) i jednocześnie bardzo zdrowy psychicznie :-) wszystko jest proste i jasne, co nie znaczy, że łatwe... gdyby tak też było na nizinach!
w górach czuję, że żyję tu-i-teraz. -
Kasieńka;)
Najlepiej na swiecie! To zdecydowanie moje miejsce na Ziemi;) Nie moge sie juz doczekac wakacji, w gorach oczywiscie;) -
Aga
Kiedy ide przed siebie czuję, że to jest to - sprawia mi niesamowita radośc napawanie sie widokami, mija nie ludzi a najlepiej idzie mi sie gdy w okół jest cisza.
Choc ostatnio czuje sie tam po prostu samotna...kiedys szło się obok Kogoś...teraz ide sama choćby na spotkanie z jego częścia zakletą gdzieś w Karkonoszach. -
karolina.
-
AgA
-
Karolcia
jak nigdzie indziej :) nie byłam w górach zbyt wiele razy ale to wystarczyło :) -
Siska
-
Tom z Sopotu
-
Petro
-
rudzielec :)
...przepełniona siłą do zmieniania siebie
czuje się bliżej Boga...
czuję, że mogę zdziałać więcej niż normalnie...
-
Anka M.
-
KirkoR
-
Coopsi
- wspaniale
- wolna
- malutka
- szczęśliwa
- zmęczona, a zarazem pełna energii
- spełnionae
- kochana, przez Boga... bo dla mnie, dla nas stworzył takie cudowne rzeczy, bo nas kocha :)
- i można tak wymieniać i wymieniać... :)