• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

eee.
    wiem, że to zabrzmi jak marudzenia tęskniących za gierkiem, ale starsze gorillaz mi się bardziej podobało...
  • Czarownica:)

Pewnie przyznałabym Ci rację...ale tych najstarszych nie znam. Natomiast dawno sie tak nie zafascynowałam piosenką jak Feel Good INC...
    A tak w ogóle uważam Fight Club za najlepszy film...mistrzostwo świata:) dlatego gratuluję nicka.
  • Anonim

ale słucham tak, słucham, i się przyzwyczajam. brakuje tylko tego cool shoe shine.:>
  • Anonim

ja uwazam ze to bardzo dobrze swiadczy o gorillaz ze kazda plyta jest inna. nie sa dzieki temu przewidywalni i oczywisci.

jak dla mnie nowa plyta jest spoko a feel goood to mistrz swiata. az siagnalem do poprzednich albumow po raz wtory...
  • Anonim

gorillaz pokazuje swa klase, od pierwszej plytki, a klasa ta wciaz sie poteguje według zdana mego (jezu, skad ja takie wyniosle texty biore??) Na nowa plytke, t.j Demon Days czekalismy dlugo a wiec pewnikiem bedzie zajebistqa (bo demo tej plytki bylo wypasione, znalazlem w necie) :)
  • Anonim

"poczatkowe gorillaz"
    co to za sformuowanie - guerille to jest ewoluujący projekt wedlug mnie, uwazam ze wlasnie taki mial byc z zalozenia. roznorodny.
  • Anonim

napisałam "starsze" a nie "początkowe"... i akurat jak na mój gust pomiędzy tymi dwoma wyrażeniami jest pewna różnica.
  • Little Rock and Roll Queen

Dare jest rewelacyjne:D
  • Anonim

to sorry, niemniej moja wypowiedz i tak nie gubi sensu przy tym
  • Anonim

rozwijają się. okej.
    i w ogóle.
    ale starsze mi bardziej smakowało. kropka.
    chociaż nowe zaczyna smakować, kwestia przegryzienia.
  • Anonim

Niom, to tak jak ze shcabowym w bufecie: najpierw są proste, domowe zMarcpolu, a potem daja obrzydliwe gumowe paskudztwa... :D
  • Anonim

to może być trochę tak, że pierwsza płyta to był jeszcze projekt powstały z nudów i dla żartu.
    nagle wyszło z tego coś poważnego, dysonans oczywisty. nie znaczy, że produkt gorszy:>
  • Anonim

no
    ja w sumie sie nie mam co wypowiadac bo znam 4 utwory z nowego cd

• Anonim

z czasem i przesłuchaniami nowe pewnie zacznie się podobać.. to chyba kwestia przyzwyczajenia to starej płyty i w wypadku pojawienia się czegoś trochę innego trudniejszego trawienia (być może)
  • Anonim

pewnie masz absolutną rację.:>
  • Anonim

a tu dzisiejsza recenzja wyborczej. całkiem miła

http://serwisy.gazeta.pl/muzyka/1,2...
  • Anonim

przekrój też ich bardzo pogłaskał...
  • antihero

K: ze mna to samo; )
  • Anonim

no to super super po prostu
    gdybym nie ufał chłopakom i jang lejdi to recenzja w p r z e k r o j u raczej by mnie nie przekonała do kupna tej płytki

nie ma co

dobrze że to rozmowa na inne grono ej
  • Anonim

a ja sie jednak nowej płyty kupić boje. bo feel good fajne, ale jednak...

ja jeszcze czekam. i clint'a dalej słucham.
  • 1
  • 2
| |

Grono dla fanów Gorillaz Grono dla miłosników postaci rysowanych przez Jamie Hewletta Grono dla ...

Fotki

Miejsca grona (0)