-
Tad Kad
wszystkie wątki dotyczą nowych nagrań. a jak wam się podoba pierwsza płyta? ja zaliczam ją do jednej z najlepszych w mojej kolekcji. lubię chyba wszystkie utwory: Punk, M1A1 i całą resztę... -
Anonim
"Gorillaz" to już klasyk, więc nie ma się co rozwodzić :)
Dodam tylko, że ciągle wbija mnie w ziemię "Tomorrow Comes Today", "Que Pasa Contigo" i "Re-Hash". Pozostałe zresztą też :))) -
mru
Pierwsza płya, reedycja pierwszej płyty, single z pierwszej płyty, "leniwa" reedycja pierwszej płyty ze spacemonkeys... dość! tyle trzeba było czekać na powiew czegoś naprawdę nowego.
jednak wracając do "Gorillaz" - moje ulubione: 5/4, starshine, new genious.
z nowej - wiem, nie na temat, ale mam "Demon Days" od wczoraj i nie mogę się oprzeć - czy "all alone" nie jest wspaniałe? ponadto "dirty harry" i "demon days" własnie.
a tak na marginesie - nie wiedziałam, że lubisz Goryle, Tadeuszu...!;) -
oś
-
-
Anonim
-
Anonim
-
Yerzu
que pasa contigo, punk, tomorrow comes today, starshine...... extra utworki. -
rusty spoon
-
Grono.Net
-
Anonim
Hehe... Trudno wymienić utwory, ale takie, które mnie bardziej ruszyły
5/4, T.C.T., New Genious (Brother), Sound Check (Gravity), 19-2000, Latin Simone, Slow Country i remix 19-2000 Soulchild'a ("hymn" Fifa 2002, o ile dobrze pamiętam) To niezapomniane "it's the music that we choose" i "get the cool shoeshine" zaraża. -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
tomorrow comes today- jak dla mnie majstersztyk :) to co się dzieje z moją głową jak go słucham uuuu. ten utwór hipnotyzuje, odjeżdżasz.. :) ciekawe jak się słucha tego kawałku jak jest się zjaranym :) -
Anonim
a Punk.... eh :) :) :) moglabym sluchac i sluchac.... jeju, jeju, jeju, tylko czemu to takie krotkie???; ( -
rumac
19-2000 i Clint Eastwood można słuchać godzinami, tak jak wszystkie płyty Gorillaz (oprócz G-Sides która mi się w ogóle nie podoba) -
Anonim
-
Anonim
ah perelki perelki... dobrze powiedziane... ^^ a, i jeszcze ten <<Faust>> ^^' -
rumac
no dobra niech wam będzie ale 19-2000 (TheWiseguysHouseOfWisdomRemix ) to zwykły house, ma się nijak do Gorillaz