Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Tad Kad

wszystkie wątki dotyczą nowych nagrań. a jak wam się podoba pierwsza płyta? ja zaliczam ją do jednej z najlepszych w mojej kolekcji. lubię chyba wszystkie utwory: Punk, M1A1 i całą resztę...
  • Anonim

"Gorillaz" to już klasyk, więc nie ma się co rozwodzić :)

Dodam tylko, że ciągle wbija mnie w ziemię "Tomorrow Comes Today", "Que Pasa Contigo" i "Re-Hash". Pozostałe zresztą też :)))
  • mru

Pierwsza płya, reedycja pierwszej płyty, single z pierwszej płyty, "leniwa" reedycja pierwszej płyty ze spacemonkeys... dość! tyle trzeba było czekać na powiew czegoś naprawdę nowego.
    jednak wracając do "Gorillaz" - moje ulubione: 5/4, starshine, new genious.
    z nowej - wiem, nie na temat, ale mam "Demon Days" od wczoraj i nie mogę się oprzeć - czy "all alone" nie jest wspaniałe? ponadto "dirty harry" i "demon days" własnie.

a tak na marginesie - nie wiedziałam, że lubisz Goryle, Tadeuszu...!;)
  • Ulubiony utwor Gorillaz? Zdecydowanie - Clint Estwood
  • Anonim

sound check i starshine są w pyte
  • Anonim

e reszta też
  • Yerzu

que pasa contigo, punk, tomorrow comes today, starshine...... extra utworki.
  • rusty spoon

oczywiście, że 5/4 :)))
  • Grono.Net

M1A1.
    unoszę się i lecę!
  • Anonim

Hehe... Trudno wymienić utwory, ale takie, które mnie bardziej ruszyły
    5/4, T.C.T., New Genious (Brother), Sound Check (Gravity), 19-2000, Latin Simone, Slow Country i remix 19-2000 Soulchild'a ("hymn" Fifa 2002, o ile dobrze pamiętam) To niezapomniane "it's the music that we choose" i "get the cool shoeshine" zaraża.
  • Anonim

Oj zapomniałam, jeszcze Clint Eastwood
  • Anonim

Oczywiscie ze Clint Eastwood i Re-Hash są najlepsze :)
  • Anonim

tomorrow comes today- jak dla mnie majstersztyk :) to co się dzieje z moją głową jak go słucham uuuu. ten utwór hipnotyzuje, odjeżdżasz.. :) ciekawe jak się słucha tego kawałku jak jest się zjaranym :)
  • Anonim

a Punk.... eh :) :) :) moglabym sluchac i sluchac.... jeju, jeju, jeju, tylko czemu to takie krotkie???; (
  • rumac

19-2000 i Clint Eastwood można słuchać godzinami, tak jak wszystkie płyty Gorillaz (oprócz G-Sides która mi się w ogóle nie podoba)
  • Anonim

Nie? Ghost train, The sounder, dracula... perełki ^^
  • Anonim

ah perelki perelki... dobrze powiedziane... ^^ a, i jeszcze ten <<Faust>> ^^'
  • rumac

no dobra niech wam będzie ale 19-2000 (TheWiseguysHouseOfWisdomRemix ) to zwykły house, ma się nijak do Gorillaz
| |

Grono dla fanów Gorillaz Grono dla miłosników postaci rysowanych przez Jamie Hewletta Grono dla ...

Fotki

Miejsca grona (0)