Górale [398]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • e(L) Papino

kurna rozkmincie to co jest w temacie: "Ktos kogos bardzo nie lubi" bo ja myslalem ze to chodzi o to ze dejneki oni nie lubia a wychodzi na to ze sprawcem zamieszania jest pozostawiony ze zlamanym sercem miodas ktory sie teraz msci!!!!! ale pytania brzmia : "czemu na dejnece?" "czemu "szanujacy" sie freestajlowiec miesza sie w ta sprawe?" i "czemu Janeczka nie chciala wylizac dupki dziadkowi z pana kracego?"
  • Anonim

haha ten rap mnie rozpierdala:D 18L
  • Marcin

deyneka lamusie, to nie jeden osiem el tylko typowe spontany ala disco polo, bo jak inaczej odezwac sie do kazdego?? jestes lamusem, cała akcja wyszła zajebiscie jestes posmiewiskiem 99% szkoły, kazdy ma cie gdzies, kazdy nam dziekuje za disy, ktore nagralimy na ciebie, wiesz czemu, bo jestes cyt. "pozerem" "lamusem" "frajerem" "pedofilem<lol>" i w ogole dobrego nie slyszalem <lol> a pozatym Miodek sie nie msci tylko polewa z frajera, bo za takiego cie ma , nie da sie ukryc, a telenowela, to twoje zycie, nie no zapomnialem ty jestes kozak, malolatki zamiast pozadnej panny, wiagra zamiast dropsa, i wogole kozak jestes<lol>
  • Anonim

z tym dropsem to zwaliles... o reszcie sie nie wypowiadam bo jestem nie w temacie...
  • ania

nie wiem o co tu chodzi, ale to gorsze niż Maria z Manuelą w jednym....
    Tym się teraz głównie zajmują 'górale'???
    A taka fajna szkoła kiedyś była...
  • Magda

ja sadze ze to zlaosne ale to moja opinia... hmmm takie ekscytujace jakby nie mzona bylo normlanie pogadac tylko zsmiecac grono ha disami i pojazdami...
  • Umierający zazwyczaj mówi prawdę

Ja myślę że kręcą nowe odcinki..

http://www.rastaklane.xx.pl

Sonda (dla niekumatych.. tym razem też nie mam z tym nic wspólnego)
  • Umierający zazwyczaj mówi prawdę

I taki tam szczególik.. nie to żebym się czepiał.. ale ktoś może nie wiedzieć że chodzi o temat "Kogoś chyba nie lubią:P"

Pzdr
  • e(L) Papino

ty neron masz rzeczywiscie cos poprzestawiane!!!! bez kitu!!!!! bo jak narazie to Tobie by mozna bylo przypisac slowo "pozer", a mógl bys mi powiedziec skad niby wiesz ze dejneka jest frajerem???? przynajmniej nie zniza sie do Twojego poziomu!!!
  • Anonim

powiem tak ze to zenada jakich mało .... i basta bo to nie moja sprawa
  • Yorgi

kurwa, az mi glupio, ze tu tak zaciekle sie kloca, i po sobie jada, a ja nie moge nikomu przysrac, bo nie wiem o co chodzi :>
  • e(L) Papino

takie rozwiniecia akcji sie nie spodziewalem!!!!! Jak ktos nie wie o co chodzi to pewnie jutro w szkole sie dowie:)
  • Anonim

no awantura bedzie najlepszym rozwiazaniem chyba ze chlopaki zaczna calowac sie w policzki
| |

Czyli o absolwentach i uczniach LX LO im. Wojciecha Górskiego w Warszawie.

Fotki

Miejsca grona (0)