Górale [398]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • j. p.

Ja poszłam do tej szkoły z wyboru. Była blisko pod domem i uchodziła wtedy (1997-2001) za całkiem przyzwoitą. Potem trochę żałowałam, bo niektóre zajęcia były beznadziejne, ale teraz gdybym miała wybierać zrobiłabym to samo. A jak z Wami było?
  • Anonim

to byly cudne i szalone lata :P bardzo milo wspominam ten czas, towarzystwo, wycieczki itp :> to byl czas zabawy; D i ciesze sie ze tam poszlam, teraz rowniez wybralabym ta szkolke :)
  • Ja trafiłem prawie przypdkowo- tzn zabrakło mi punktów na egzaminach do Jose Marti...
    Ale w sumie jakoś było hehe..
  • 01.Mikołaj

Mi tez zabraklo punktow do Jose:].Ale bylo zajebiiiiscie
  • Chłopaki umywalkaki jednym słowem nie od razu zainteresowali się kranami w Górskim...
    hehehe
  • Anonim

hahaha ja też miałam za mało punktów do Jose :))
    Nie żałuję ani troszeczkę; ))
  • Anonim

A ja trafiłem zupełnym przypadkiem... Również nie żałuję...
  • .Karolina.

a ja trafilam bo do dwoch wczesniejszych sie nei dostalam..i zalujeeee...bosh..niepodoba mis ie ta szkola...i mam zamiar sie niedlugo pzreniesc<jupi>
  • Anonim

heheh no co za zbieg okolicznosci :D ja tez sie nie dostalam do Jose i tez tu przyszlam choc nie skladalam nawet papierow heh
  • bombel magda magdalena

a ja tam sobie złozyłam papierku do 2ogólniaków <do LX lo i do kazia pułaskiego> najblizej domciu<no pominęłam dwlocik> i wybrałam górskiego:)
    dlaczego...
    1. żę do pułaskiego sie dostałam do kl.mat-inf
    a informatyka jakoś nigdy mnei nie pociągała
    2. do kazia musiałabym dojeżdżaća tu sobie spaceruję
    3. jak weszłam pierwszy raz do budynku na nocznickiego...to poczulam tam niezwykłą atmosferę...w obrzydliwym budynku dzialo sie coś niezwylego...
    4. powód to moja słodka tajemnica:)
    a czy żałuję...
    nie, nie żałuję...w sumie już w gimnazjum odkryłam że zalezy mi bardzo na jednym przedmiocie...a tutaj na serio jest świetnie wykładany:)
    dopiero co podjęłam decyzję że ide do tej właśnie szkółki a teraz musze ją opuścić...wielkie odliczanie czas zacząć...
  • monika.

ja nie zaluje uwielbiam ta szkole tylko jakos zbyt czesto w niej nie bywam ale to szczegol :P ha ha ha :D a chodze tu bo do 2 pozostalych mnie nie przyjeli zreszta do tej tesh ( boze ale debil ze mnie ) ale jakos jedna przemila pani od mat; ) powiedziala jaka to ja jestem zdolna i mnie przyjeli yeah; )
  • mlody

heh jestem kolejnym ktoremu zabraklo punktow...ale w sumie to wydaje mi sie ze lepiej skonczylem, nei zaluje
  • Anonim

Zdawałam do Górskiego(1998), choć wiele osób odradzało. JA tam nigdy nie żałowałam. Było fajowo, dużo wspomnień (głownie żagle z całą świtą kadry i ich znajomków, ale też Szczyrk oczywiście; ) _) Nie wiem jak teraz jest na Tołstoja, ale na super bezpiecznym Wrzecionie;) też było ok.
    A przede wszystkim poznało sie naprawde wartościowych ludzi......;)
  • Yorgi

No coz, moze nie bede orginalny... ale mi tez zabraklo punktow do Jose... :D

Ale nigdy w zyciu nie powiem ze tego zaluje...
    To w gorskim poznalem wspanialych ludzi, mojego najlepszego kumpla, i milosc mego zycia ♥♥♥ - [slodze] :P

• --Marta--

hmm no monis ale dobrze ze wogole wpadasz:) ja moglam wybierac gorski czy maczek no i jak wybralam to widac ... trudno powiedziec czy żaluje bo nie wiem jak by bylo tam.. ale u nas jest jakos strasznie nudno...szczegolnie w tym roku ... w zeszlym bylo ciekawiej..cos sie czasem dzialo a teraz??!!
  • Anonim

Heh mi tez zabrakło punktów ale do gen.Maczka ... w sumie to chyba dobrze ze tu jestem w maczku pewnie bym zapieprzal choc nie mowie ze u Pieńkosza jest chill-out hehe
  • Magda

a ja nie zdawlam do Hose tylko do Zeromskiego i Frycza, do Gorskiego pzryjeli mnie od razu a do inncyh LO nie... czy zaluje? raczej nie... ale rzezcywiscie w tym orku jets jakos bardzo nudno...
  • Kapsel

Wywnioskowałem (nikogo nie urazając), że Gorski zbiera odpadki z Jose Marti :) Tez mi punktów zabrakło :] W Jose jest sztywno nie to co w Górskim:) Lecz niestety przenosiny z Nocznickiego na Tołstoja wg. mnie dały na minus. Nie wiem czy sie ktoś ze mną zgodzi ale na Nocznickiego byl klimaaaaat :]
  • Piotrek

Ja zlozylem papiery do tylko dwoch szkol- lelewel i maczek (bo mialem blisko) nie dostalem sie do zadnej.
    podzwonilem po znajomych powiedzieli mi zebym przyszedl do gorskiego... zlozylem podanie o przyjecie.... i dyrektor wyrazil zgode.
    moglem jeszcze pojdc do zeromskiego (gdzie tez zlozylem podanie) ale wolalem gorskiego...
    wiec u mnie Gorski jest niestety z koniecznosci... ale nie zaluje. jedna z lepszych deycyzji jaka w przeciagu trzech lat podjalem:)
  • Yorgi

...::KAPI::... said= ale na Nocznickiego byl klimaaaaat :]

No proste stary !!!!
    Popieram, nocznickiego to bylo to ! :)
| |

Czyli o absolwentach i uczniach LX LO im. Wojciecha Górskiego w Warszawie.

Fotki

Miejsca grona (0)