- 1
- 2
-
Czad
Stala sie rzecz nieslychana. Wesolowski uczy nie tylko w Gorskim, ale takze wyklada na UKSW. Wyklada, to moze zbyt mocne slowo, ale zawsze to brzmi lepiej "wykladac siatkowke" niz "uczyc WueFu"...
Skad wiem? Hm, jakis czas temu zapisywalem sie na wf, i spostrzeglem ze Andrzej prowadzi zajecia z siatki dla dziewczat :P Az mi sie lezka w oku zakrecila - jak komus bylo malo w liceum to zawsze moze sobie pojsc na UKSW i spotykac sie z nim raz w tygodniu :) -
Anonim
heh Wesoly to zawsze byl dobry :) czasami go widywalam kiedys kolo mnie, lazil z kuplami z browarkiem... czasem do Kamionki zachodzil; )
Wychowawca tez byl nie zly, dziewczyn z klasy w ogole nie znal ale zawsze wszystkich bronil :) -
*karolcia*
heh on był niezły .Mi na maturze z polowe pracy podpowiedzial z biologii ..Zajebisty facet hihih; )
-
Czad
wesolowski z biologii? a ja myslalem ze tylko na chemii go alkohole interesowaly... no no...
czyzby z biologii bylo cos o denaturacji bialek?:P -
-
lemon
Korooolciaaa, chyba pomyliłaś Wesołowskiego z Wysokińskim, bo to Wysokiński był od biologii :) -
*karolcia*
nie nie Wesołowski napweno; ))cos tam pamietał i chyba dobrze bo 4 dostałam; )
a Wysokinski to swoją drogą..pamiętam go bo przez rok byl moim wychowawcą.Wpadl też na studniowke i nam wódke przemycal,a potem miał jakies przez to zatargi z pienkoszem :/ ale to juz długa historia hihi -
mgr Alex Gemini
cale szczesice nie ominal obowiazkowy wf :) ale studiowanie na uksw ma swoje dobre strony....spacerki przez lasek bielanski w zaspach sniegu bo po co odsniezyc :( -
Czad
ja w tym roku mam na wojcickiego, posrod skupow zlomu, marcpoli, stacji paliw i oczywiscie BUDOWANEJ KAPLICY...
pod koniec roku mnie wyrzucaja wiec nie wiem co bedzie, chyba sie juz nie spotkam z wesolym w ramach zajec :P -
mgr Alex Gemini
idzmy sie wszyscy pomodlis
najlepiej z domu na kolanach
kapliczko o kapliczko
a wiecei, ze w naszym l.o. byly msze na sali gimnastycznej. ks. wojtek je organizowal (dla starych powiem, ze to taki duuzy misiowaty rudy koles) -
Czad
no i maly update...
wesoly nic a nic sie nie zmienil. szedlem po wpis z WFu, i katem oka spostrzeglem ze andrzej tez ma w tym czasie zajecia. niestety - tylko wirtualnie :P
zreszta, wynalazca techniki "maty" na wuefie nie moze sie przemeczac!:P -
Kapsel
Mój znajomy rocznik maturalny chyba 2000 albo 2001 nie pamiętam... opowiadał mi o Wesolowskim i o jego wf-ach. Opowiedział mi jak to wyszli przy zajebistym mrozie na boisko pograć w noge. Moj kolega normalna sprawa stoi w taki mróz z rękami w kieszeni. Podchodzi do niego Wesoły i mówi " Jasiu, nie trzymaj rąk w kieszeni bo Ci huj paznokcie poobgryza..." -
kuba
wf z wesołkiem był zajebisty
zawsze dawał nam piłke i nara :)) a jego stały tekst: gwizd i PANOWE PRZERWA! to jest gośc:)
-
Kapsel
-
Grono.Net
Wesoly jest spoko gosciu |Ja znam jego dwa kultowe teksty (co sie patrzysz jak szpak w dupe )i nie zaginaj :D hehe -
Anonim
Wesoł To Ziom Ziom!!:D Zajebisty Kompan do Picia :D ogólnie gościu jest wyluzowany:D SZACUNEK!! -
Lucyna
Ja tam często spotykam Wesołka na bielanach radosnego. po kilku głębszych z licem czerwonym jakby się zbiegał facet.Chyba po piwo do baru:)Tak czy inaczej przyjacielski z niego człowiek wspominam śmiechowo...dobry zawodnik, hehe -
KuFel
Wesoł przecież ciągle jest zapruty :D Twardy z niego zawodnik - LO i jeszcze dodatkowe zajęcia ?? Niedowiary... -
®ossi
Wesoł jest spoko...daje nam gałe i mówi żebyśmy grali :P
A to że cały czas jest na kacu to mu chyba nie przeszkadza =D -
Ш αc ђ ο
taa :D Wesoł spoko i te jego ach rady w stylu 'jak ci zimno to sie gnojem obłóż' itp :D no i ten burakowaty rujek xD -
Anonim
- 1
- 2