-
Dżesika
Co powiecie o ostatniej płycie?
Na pewno jest zupełnie inna od poprzednich. Lepsza? Gorsza?
Dla mnie inna. Ciekawa. Ambitna. Doroślejsza.
A dla was? -
Aleczka!
hmm...jak dla mnie kazda ich kolejna plyta jest coraz lepsza, ciekawsza tak i ta!!!
-
Anonim
moim zdaniem nastapila duza komercjalizacja tego zespolu wraz z ukazaniem sie tej plytki.
nie jest to zly album, jest sporo dobrych kawalkow, ale i kilka takich ktore ja osobiscie traktuje jako zart ze strony gc (np i just wanna live) i w sumie jest to zart nawet ok.
moim skromnym zdaniem pierwsza plyta ich pierwsza plyta jest i tak najlepsza ale oczywiscie wszystkie sa wspaniale :) -
popsixsquishuh-uhcicerolipschitz
nie lubię słowa "komercjalizacja" czy też "komercja"- może być cholernie krzywdzące... aczkolwiek z nowej płyty słyszałam tylko dwie piosenki, bo jeszcze nie zdobyłam jej całej... "predictable"- utrzymuje poziom, a "i just wanna live" jest dopuszczalna tylko dlatego, że to żart... :) -
-
Aleczka!
JA mysle ze to nie jest komercja tylko poprostu GC jest coraz bardziej znane coraz wiecej osob tego slucha wiec jest to normalneeee -
-
Grono.Net
JAKI ŻART??? JAKA KOMERCJA??? czy wy nie znacie angielskiego? tekst I just wanna live jest ANTY-KOMERCYJNY!!!
-
Anonim
-
Grono.Net
melodia nie jest najważniejsza. zresztą teledysk też jest anty-komercyjny -
cóż melodia jakby nie patrzeć o komercyjności jako takiej świadczyć może, ale w tym przypadku nawet jeśli jest chwytliwa, tekst anty-komercyjny nadaje jej innego, sarkastycznego wydźwięku i obala komercyjność. o! ale mnie się ładnie powiedziało!; ) -
kiniaq
Ostatnia plytka napewno jest inna od poprzednich, ale z tego co obserwowalam to raczej nikogo nie zawiodła. Widac, ze zespol sie rozwija, szczegolnie Joel... mozna łatwo zauwazyc, ze pracowal nad swoim glosem (np. w the truth). Ogolnie jest OK; ] -
CuRsEd
do kła dnie!!:) teraz każdy teledysk , każdy kawałek jakiegokolwiek zespołu puszczany na mtv, jest uważany za komercyjnyy. GC przy okazjii robienia tego co lubią i robią najlepiej, zarabiają troche kasyy. Przcierz każdy o tym marzy!! To jak żyli przed założeniem zespołu, daje duużo do myślenia:) -
O!
dla mnie to jest kolejna płyta pełna kolejnych piosenek (przed kolejnych i kolejna neleży wstawić THE BEST) co tu dużo mówic chłopaki się spisali -
Anonim
a ja bym nie chciała, żeby już było the best...
bo owszem, ich piosenki są fajne, cudowne, wspaniałe itd., ale często zdarza się, że po płycie the best nie ma już takich fajnych songów, jak kiedyś...
the best powinno się umieszczać pod koniec kariery, moim skromnym zdaniem :)
ooopsss... właśnie przeczytałam kolejny raz poprzednią wypowiedź i chyba ją źle zrozumiałam... dlatego PRZEPRASZAM, ale i tak może się wypowiecie na temat płyt typu the best...
czy GC powinno wydać płytę THE BEST OF...?? już? teraz? czy pózniej?? -
Nimrodel
Nie powinno wydawać płyty "The best of" tylko póki co nagrywać nowe kawałki. Za to mogliby wydać jakąś z niepublikowanymi piosenkami dla najwierniejszych fanów... -
olgu
Co ja sadze na temat nowej plyty GC?
Nie zabijcie mnie, ale.. oni potrafia lepiej.. :/
Bardziej podobala mi sie TY&TH.. nie wiem czemu. Na nowej jest kilka super kawalkow, glownie single, ktore juz wydali. slucham jej juz po raz setny i nie moge sie cos przekonac.. troche sie zawiodlam. -
Nimrodel
Mieli zły okres w życiu osobistym. Może następna płyta będzie lepsza... -
CuRsEd
płytka nie jest zła, jest inna, mniej punkowa;] żadziej jej słucham niż pozotałych ale ma fajen texty i kawałki wpadające w ucho:)
-
Nimrodel
Chwilami tylko szkoda, że jest utrzymana w takim pesymistycznym i melancholijnym klimacie. To znaczy.... nie dziwi mnie to ze względu na ich problemy i ogólnie to co się ostatnimi czasy działo na świecie, ale tymbardziej ja wolałabym właśnie bardziej punkowy i jakiś może troszkę żywiołowy czy optymistyczny album. Co nie znaczy, że ten mi się nie podoba. Jest po prostu inny... jak już poprzedniczki napisały; ))) -
k!d
jest bardziej pesymistyczna bo sie chyba juz wyszumieli :|
wiekszosc zespolow tak ma, pierwsze songi sa zywe i pelne energii, kolejne dojrzalsze, a ku schylku jest takie rozliczenie z zyciem kapeli :| przewaznie pesymistyczne :))
dobra nie bede filozofowal :)) ale mi najlepsze piosenki z tel plyty to "we believe" i "the truth"