-
Niutka
Tak sobie pomyślałam że może to bylby temat do komentowania każdego dnia w GP, każdy z nas bywa tam innego dnia, a żeby nikogo nic nie omineło można tutaj powiedzieć wszystkim co sie działo, jaka była atmosfera itd...;) A jak nie przejdzie ten temat to trudno:) Ale jak na grono to mało mamy tutaj temtów, a te stare to juz mi sie nudzą troche...A teraz idę sobie spać;) -
*Katrin*
mam nadzieję że temat się przyjmie bo pomysł jest ok; ) ja ostatnio bardzo żadko bywam w GP a chętnie bym sie dowiedziała co tam ciekawego się wyprawia; P -
przyjaciel-zubra (wawa)
wczoraj gral zespol ramtamsramtamtampam
i tak sie wynudzilem ze juz 23.30 bylem w domu co mi sie zadko zdarza! akordeonista niezle wymiatal na weltmeisterze ale calosc to qrde do bani!
im wiecej piwa pilem tym bardziej mi sie nie podobalo a powinno byc raczej odwrotnie!!!
no i przerwe to mieli tak dluga ze szkoda gadac!
szkoda ze łysy z holendra gdzies sie zawieruszyl na swiecie bo oni sa o niebo lepsi !!!
TO PISALEM JA JARZĄBEK STEFAN- trener 2 ligi!!! -
Padre Wielebny
No to pozwolę sobie na osobisty komentarz ostatniej imprezki szantowej w GP, mimo że "przyjaciel już to popełnił". Mówię o poniedziałku i Pamparampam. jest to projekt Pawła z Mordewindu (gitara) +Krzysiek (bębny itp) + ktoś na akordeonie. Był to ich pierwszy koncert ale to nie swiadczy o tym że powinni robić TAK długie przerwy, faktycznie grali troszkę smętne kawałki ale mnie to akurat nie przeszkadzało. Mam nadzieję że się chłopaki rozruszaja pozdrawiam. -
-
przyjaciel-zubra (wawa)
moze i racja ze sie rozkreca! (miejmy nadzieje)
wszakze praktyka czyni mistrza!!! no nie?
ale i tak w ich historii zespolu jest juz zapisane ze 1 koncert spierd.....li!
moze nastepnymi nadrobia?
przejde sie nawet zeby zobaczyc roznice i porownac z tym pierwszym!!!
pozdr -
Niutka
czyli wczoraj było nieciekawie...
Ale dziś Fajerek i zobaczymy co jutro się tu pojawi:) Pozdrowionka!!! -
przyjaciel-zubra (wawa)
a ja ide do pracy na noc i juz moge napisac ze mnie komary beda gryzc!
a ja im na zlosc zrobie i wypije 8 zubrow i mojej krwi nie rusza hehehe!!! -
Padre Wielebny
-
przyjaciel-zubra (wawa)
-
Niutka
Ojjj...musze przyznac że wczorajszy wieczór był bardzo udany;) może az za bardzo; ) Zabawa była-rewelacja!!!!! Tylko może troszeczke za duzo piwka... Ale postanawiam poprawę:)
Temperatura w gnieździe znowu sięgneła jakiś wielkich rozmiarów, ale i tak wszyscy tańcowali, spiewali i było tak jak być powinno...tylko dziś to jakaś wczorajsza jestem;) spać!!!!!!! -
przyjaciel-zubra (wawa)
JAK SIE BAWICIE?
DUPA DUPA DUPA
CZY JEST TU FAJNIE?
A C..J CIE TO OBCHODZI!!! -
GP
Oj tak... :))) Wieczór był rewelacyjny, nawet mi się nie marzyły takie imieninki; )
Dziękuję wszystkim, którzy mieli w tym swój udział! Pzdr.; ) -
Anonim
-
Pozdro
a ja sie przyznam:]
pierszy raz....
bylem na Fajerze i bylo suuuuuuuperrrr
teraz pewnie sie czesciej bede pojawial w miare mozliwosci :] -
przyjaciel-zubra (wawa)
JAK SIE BAWICIE?
DUPA DUPA DUPA
CZY JEST TU FAJNIE?
A C..J CIE TO OBCHODZI!!! -
Niutka
Cegła co Ty mi tu wyliczasz ilosc piwek; ) Ale tak w ogóle to straciłam zupełnie kondycje i juz jedno dziwnie na mnie działa..:) -
GP
no właśnie, to bardzo dziwne że po jednym piwku może zacząć w głowie szumieć... ale myślę, że to kwestia wprawy :) -
Anonim
hmmm... nie wiem czy powinienem juz zacząć się bać...? czy poczekać na 3 piwka :) -
Padre Wielebny
-
Anonim