Gniazdo Piratów [1237]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Niutka

Tak sobie pomyślałam że może to bylby temat do komentowania każdego dnia w GP, każdy z nas bywa tam innego dnia, a żeby nikogo nic nie omineło można tutaj powiedzieć wszystkim co sie działo, jaka była atmosfera itd...;) A jak nie przejdzie ten temat to trudno:) Ale jak na grono to mało mamy tutaj temtów, a te stare to juz mi sie nudzą troche...A teraz idę sobie spać;)
  • *Katrin*

mam nadzieję że temat się przyjmie bo pomysł jest ok; ) ja ostatnio bardzo żadko bywam w GP a chętnie bym sie dowiedziała co tam ciekawego się wyprawia; P
  • przyjaciel-zubra (wawa)

wczoraj gral zespol ramtamsramtamtampam
    i tak sie wynudzilem ze juz 23.30 bylem w domu co mi sie zadko zdarza! akordeonista niezle wymiatal na weltmeisterze ale calosc to qrde do bani!
    im wiecej piwa pilem tym bardziej mi sie nie podobalo a powinno byc raczej odwrotnie!!!
    no i przerwe to mieli tak dluga ze szkoda gadac!
    szkoda ze łysy z holendra gdzies sie zawieruszyl na swiecie bo oni sa o niebo lepsi !!!
    TO PISALEM JA JARZĄBEK STEFAN- trener 2 ligi!!!
  • Padre Wielebny

No to pozwolę sobie na osobisty komentarz ostatniej imprezki szantowej w GP, mimo że "przyjaciel już to popełnił". Mówię o poniedziałku i Pamparampam. jest to projekt Pawła z Mordewindu (gitara) +Krzysiek (bębny itp) + ktoś na akordeonie. Był to ich pierwszy koncert ale to nie swiadczy o tym że powinni robić TAK długie przerwy, faktycznie grali troszkę smętne kawałki ale mnie to akurat nie przeszkadzało. Mam nadzieję że się chłopaki rozruszaja pozdrawiam.

moze i racja ze sie rozkreca! (miejmy nadzieje)
    wszakze praktyka czyni mistrza!!! no nie?
    ale i tak w ich historii zespolu jest juz zapisane ze 1 koncert spierd.....li!
    moze nastepnymi nadrobia?
    przejde sie nawet zeby zobaczyc roznice i porownac z tym pierwszym!!!
    pozdr
  • Niutka

czyli wczoraj było nieciekawie...
    Ale dziś Fajerek i zobaczymy co jutro się tu pojawi:) Pozdrowionka!!!

a ja ide do pracy na noc i juz moge napisac ze mnie komary beda gryzc!
    a ja im na zlosc zrobie i wypije 8 zubrow i mojej krwi nie rusza hehehe!!!
  • Padre Wielebny

Pozdrawiam i miłego żubrowania znaczy pracowania; )

dzieki! milej zabawy na frajerze!!!
  • Niutka

Ojjj...musze przyznac że wczorajszy wieczór był bardzo udany;) może az za bardzo; ) Zabawa była-rewelacja!!!!! Tylko może troszeczke za duzo piwka... Ale postanawiam poprawę:)
    Temperatura w gnieździe znowu sięgneła jakiś wielkich rozmiarów, ale i tak wszyscy tańcowali, spiewali i było tak jak być powinno...tylko dziś to jakaś wczorajsza jestem;) spać!!!!!!!

JAK SIE BAWICIE?
    DUPA DUPA DUPA
    CZY JEST TU FAJNIE?
    A C..J CIE TO OBCHODZI!!!
  • GP

Oj tak... :))) Wieczór był rewelacyjny, nawet mi się nie marzyły takie imieninki; )
    Dziękuję wszystkim, którzy mieli w tym swój udział! Pzdr.; )
  • Anonim

oj działo się działo... Aniu, co Ty wypiłaś - 2 piwa??? to dużo???
  • Pozdro

a ja sie przyznam:]
    pierszy raz....
    bylem na Fajerze i bylo suuuuuuuperrrr
    teraz pewnie sie czesciej bede pojawial w miare mozliwosci :]

JAK SIE BAWICIE?
    DUPA DUPA DUPA
    CZY JEST TU FAJNIE?
    A C..J CIE TO OBCHODZI!!!
  • Niutka

Cegła co Ty mi tu wyliczasz ilosc piwek; ) Ale tak w ogóle to straciłam zupełnie kondycje i juz jedno dziwnie na mnie działa..:)
  • GP

no właśnie, to bardzo dziwne że po jednym piwku może zacząć w głowie szumieć... ale myślę, że to kwestia wprawy :)
  • Anonim

hmmm... nie wiem czy powinienem juz zacząć się bać...? czy poczekać na 3 piwka :)
  • Padre Wielebny

to się nazywa ekonomiczność :))))
  • Anonim

Aniu a jak dziwnie działa na Ciebie jedno piwko? :)
| |

Szanty piwo i wspaniała zabawa.Tak mozna schrakteryzować ten Pub. Zapraszamy serdecznie na ul. Og..

Fotki

Miejsca grona (1)