★gmina lesbowo★ [406]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Judy

A w dzisiejszej prasie takie "nowinki" , satatystyki, oraz cudowne opinie, naszych przeuroczych, tolerancyjnych, otwartych internautów.

Pytanie było a propo tego, kogo nie chcemy miec za szefa:
    I nie chcemy :
    - polaka urodzonego w Afryce (czarni i mulaci fee..)
    - żyd polak ("nie bedzie mna żyd kierował")
    - rom albo arab ("juz lepeij na bezrobociu byc")

- 16% sopłeczeństwa nie chce geja za szefa.

Opinia jednej z internautek a propo szefowej lesbijki o której jakiś chlopak napisał (że jest dobra szefową i cieszy se ze dla niej pracuje) :
    "..łatwo ci mowić ze dobra szefowa, skoro jestes facetem i nie jesteś obiektem jej huci.."

Zapraszam do lektury, gwarantuje że zmarznietym, rozszerzą sie naczynia krwioniosne a tym co zasypiaja podniesie ciesnienie :)

i http://praca.wp.pl/kat,18453,title,...
  • Anonim

nie moge otworzyc :/

anyway, mozna sie domyslic zawartosci juz po prologu.

coz, swiat zawsze juz bedzie zroznicowany, i dobrze;)

pees. porazka.
  • Judy

WP.pl gdzieś usuneło ten artykuł... wiec zapraszam do źródla czyli wyborczej
    http://www.gazetawyborcza.pl/1,7524...

http://bi.gazeta.pl/im/8/4677/m4677...

Źródło: Gazeta wyborcza

"...Przygnębia poziom homofobii. Tylko 16 proc. Polaków dopuszcza geja lub lesbijkę jako szefa.

Wiele piszemy o homofobicznym pakcie milczenia: żyjcie w cieniu, a my damy wam spokój, najwyżej chuligan wrzaśnie: "Pedały do gazu". Jak to ujęła głowa państwa (jeszcze jako głowa stolicy): "Nie będzie publicznego propagowania homoseksualizmu. Ja im nie zabraniam demonstracji, jeśli będą je robić jako obywatele, a nie jako homoseksualiści".

Z sondażu wynika, że jest w nas, Polakach, coś więcej niż ten pakt milczenia. Są wrogość i wykluczanie. Pamiętacie, jak minister Giertych szurnął z pracy szefa ośrodka szkolącego za europejski podręcznik tolerancji, w którym proponowano, by zapraszać do szkół przedstawicieli organizacji gejowskich? Protestów nie było.

A jak Giertych ogłosił w Heidelbergu homofobiczną krucjatę w imieniu narodu? Aż 40 proc. Polaków (w ówczesnym sondażu "Gazety") zgodziło się, że "w Europie narasta propaganda homoseksualna, dociera do coraz młodszych dzieci i osłabia rodzinę", a 44 proc. - że "homoseksualiści są odchyleniem od prawa naturalnego".

Cóż jest winny facet, którego pociągają inni faceci? Kobieta, która zakochuje się w innej? Dlaczego nie może być moim, twoim szefem? W Islandii, społeczeństwie do niedawna zamkniętym i tradycyjnym, narodowy Kościół luterański udziela homoseksualistom ślubów - i jakoś morze nie zalało wyspy.."

"Ale 93 proc. rodaków uważa, że świr to świr. Do kierowania normalnymi Polakami nadaje się jeszcze mniej niż czarny, Żyd, Rom, a nawet - niż gej czy lesbijka. "

• Anonim

ja znalazłam jeszcze lepszy artykuł...
    http://www.wampiriada.org/content/v...

Zwróćcie uwagę na przedostatnie bezwzględne przeciwwskazanie...
    Cholernie przykre i jestem ciekawa czym uzasadnione...
  • Judy

Usaadniane to było z dawnych czasów,(zwiekszonym ryzykiem przenoszenia chorób wenerycznych i AIDS).
    Nie wiem czemu to sie tam dalej znajduje.
    ja bylam juz kilka razy krew oddawać i i w zadnej ankiecie, kwestionariuszu który wypelnialam nie pamietam takiego pytania. NAwet jesli byla to napewno pisalam prawde, nikt mi nigdy nie zabronil oddawania krwi. Wiec smialo!
  • est

stan przedzawałowy.

bardzo niepokojące statystyki.

nie wiem co powiedzieć.
  • Nadiia Err

Osobiście brzydzę się lesbijkami.
    Nie wyobrażam sobie, żeby moją szefową mogła być kobieta, która robi "to" z innymi kobietami..Poza tym wszystkie lesbijki to Żydówki, w dodatku chore na aids, więc te statystyki mnie cieszą. To znaczy, że Polacy to jednak mądry i rozsądny naród.
  • kapryśna

Niezmiernie chcialabym skomentowac, tak jak chce, naprawde, ale otworzylam usta po przeczytaniu tego absurdu i zastanawia mnie tylko fakt tego czy takie rzeczy sa wpajane od dziecka i tym samym krag sie zatacza.

bezsensem bedzie tlumaczenie czegokolwiek jak sadze.
    zreszta nikt chyba nie ma zamiaru bo to walka z wiatrakami.

Ksiezniczko znajdz swojego ksiecia i niech CIe nie obchodzi zycie innych.. lesbijek, badz nie-lesbijek.
  • pLa$ti

ja jestem jej ksieciem; >
    i ksiezniczke tez ma.

kaprysna,lap zarty.
    co by robila tu jakas ksiezniczka z mw?; )
  • Anonim

ahahaha, buahahaha;)

dobre:]

• kapryśna

>pLa$ti napisała:
    >ja jestem jej ksieciem; >
    >i ksiezniczke tez ma.
    >
    >kaprysna,lap zarty.
    >co by robila tu jakas ksiezniczka z mw?; )

<wtopa>

dalam ciala xD
    ale cholera nie weszlam na jej profil i nie spojrzalam xD

jestem uczulona i to dlatego; )
    moja drazliwosc, wiecie mam trudne dni <co jest?>

xD
  • Nadiia Err

iiihihihihi takiej radochy dawno nie miałam
    :D:D:D:D:)))))))))))):):):):): )
  • kapryśna

o widzisz; )

xD