-
Anonim
Serdecznie zapraszam wszystkich na imprezkę, której jestem organizatorką w klubie Eternal 24 listopada start o 21.00. ul. Marszałkowska 3/5.
Impreza lat ’70, ’80 i ’90 mile widziane przebranie .
Nagroda za najlepszy strój, fanty, show dance oraz tani alkohol i impreza do białego rana przy najlepszych hitach z tamtych lat .
Wjazd dla studentów 8zł. Normalny bilet 10zł.
Przyjdźcie z cała rzeszą swoich znajomych i przyjaciół.
Czekamy na WAS kochani i liczymy ze przyjdziecie i nie zawiedziecie NAS
-
Anonim
YYYyy :/ ... moze cos nowego ?! Imprezy w tym klimacie z przebierankami sie przetanczyly.
Slabo Pani Organizator sie postarala =(( -
Anonim
Kochany dla Ciebie starosc dla wielu innych extra zabawa przy extra muzyce i extra hitach .... spokojnie najpierw taka potem planuje Wielkie Kicz Party :) potem cos jeszcze i jeszcze :) wazne zeby byla dobra muzyka tani alkohol i dobry klimat :)
spokojnie przyjdz i sie przekonaj :) -
Anonim
Właśnie o to chodzi, ze lata te sie przetanczyly...wszystkie Kitch Party juz byly ... "fajna" bys byla gdybys z tym pomyslem wyskoczyla jakies 4 lata temu, a nie teraz bedziesz powtarzac to co juz bylo ... cos nowego ...do przodu...albo pozostan przy zwyklej imprezie bez wydurniania sie.
Odnosze wrazenie, ze wiekszosc lesbijek co do "imprezowego stylu zycia" jest dalekoooo w tyle za "pedalami" ...
Poza tym jestem kobieta co raczej widac po fotografiach. -
-
Anonim
Uprasza sie nie marudzic, tyko przychodzic, ewentualnie podrzucac wlasne pomysly! :)
Poza tym jednym sie znudzily, innym nie.
Wiekszosc moich znajomych na przyklad chetnie przyjdzie. :) -
pLa$ti
a moich mam nadzieje nie.
smierdzi mi ta biba toro i wiocha; p
byl ktos na ostatniej imprezie pix studio? moze mi opowiedziec?:) -
Anonim
przeciez ja nie marudze :))
Plaster nazwala to po imieniu, ja chcialam troszke delikatniej.
Takim imprezom mowie stanowcze NIE -
Anonim
Wiocha to jest jak na wszystko, czego się nie lubi, mówi się "wiocha". :p
O gustach się nie dyskutuje. :) -
Anonim
DZIEKUJE BLUE ZA WPARCIE ALE MAM DOBRA I ZLA WIADOMOSC
IMREZA SIE ODBEDZIE - DOBRA
ALE NIE WIEM CZY 24.11 CZY PRZYPADKIEM NIE 8.12. - ZLA
WIEC NAPEWNO NAPISZE DO CIEBIE Z INFO I BIERZ ZE SOBA KOGO CHCESZ TYLKO WCZESNIEJ UPRZEDZ MNIE ILE BEDZIE OSOB Z TOBA DOBRZE ??
A POZA TYM SLICZNY DELFINEK :p -
Anonim
Hmm, ale to bedzie mam nadzieje impreza otwarta i info bedzie tutaj dla wszystkich?...
Ja robie za kaowca znajomych i puszczam info na wszystkie strony, a ile przyjdzie, to sie okazuje na miejscu. Ale zainteresowanie jak na razie widzialam. :) Tylko pliz zrobcie cos, zeby muzyka nie ryczala tak przerazliwie ogluszajaco uszy rozsadzajaco, jak zwykle. :) -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
kochani niestety rozkrecam inne kluby bo eternal i jego wspaniali szefowie sa .... no wlasnie i nie bede wspolpracowac ...
teraz nagrywam teledysk z agencja modeli i promujemy jednego Pana :) i moja grupe taneczna wiec mam bardzo duzo pracy... ale nic straconego dam wam znac gdzies na gronie gdzie robie imprezy gdzie tanczymy gdzie krecimy teledysk :) Jedyna moze sie spotkamy razem z agencja i moze cos fajnego bedziesz chciala z nami zrobic ...
mamy duze zapotrzebowania na fajne pomysly choc mamy ich wiele ale zawsze co wiecej glow to nie jedna i kazdy moze sobie nawzajem pomoc daj znac :) pozdrawiam -