-
dum
KOBIETY!
Tylko dla Was, w najbliższy piątek zagra nasza ulubiona Szanowna Pani Praktyczna ! :)
Jeśli lubicie bawić się przy r'n'b, funky, disco i muzyce lat 70-80-tych, nie możecie odpuścić w ten piątek!
Zaczynamy o 21:00.
Kończymy gdy zabraknie Wam sił! :)
Wstęp jest wolny, lecz liczba miejsc ograniczona, więc kto pierwszy, ten lepszy!; ).
****ZAPRASZAMY SERDECZNIE****
"FreeDum"
ul. Chłodna 39/9
-
martynika
jakos tak mysle, ze strasznie sie smieci takim rozrzuceniem programu jednego klubiku:P
i z gory przepraszam, ze sie 'wtrancam':P
<dyga> -
dum
-
martynika
-
-
Angel Kiss
Szanowna Pani Praktyczna .... hmmmm o niej jeszcze nie slyszalam chyab bede musiala sie wybrac :) -
Angel Kiss
-
Anonim
-
dum
Niestety ze stronką mamy mały problem (tzn. dokładnie miałyśmy problem z osobą projektującą stronę), ale teraz już przemy do przodu :). Na ten czas oczekiwania postanowiłam, że założę bloga "FreeDuma"!!! :). Zapraszam więc na
http://freedum.blog4u.pl/ !!!!!!!! :)
Na razie to krótkie informacje, bo goście nie dają chwili, żeby zamontować więcej, ale już niedługo będzie można obejrzeć zdjęcia i poczytać więcej; ).
Czekamy również na Wasze wpisy i zapraszamy do odwiedzin :) -
Mam wszystko ....w
-
Pani Praktyczna
> Lubię te imprezki, a lokal i obsługa przesympatyczna!!! DJ PP 3!
Ja też ją nawet lubię, i fajna, i ładna i mądra... no komu nie trzeba...:)))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))) ))))))
lokal przeuroczy a obsługa rozpieszcza...choć.... TO NIE DOM PUBLICZNY!!!! -
Anonim
A publika, a publika? Kto ją po głowie pogłaszcze? I pochwali, że ładnie klaszcze? :p -
Pani Praktyczna