★gmina lesbowo★ [406]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • dum

KOBIETY!

Tylko dla Was, w najbliższy piątek zagra nasza ulubiona Szanowna Pani Praktyczna ! :)

Jeśli lubicie bawić się przy r'n'b, funky, disco i muzyce lat 70-80-tych, nie możecie odpuścić w ten piątek!

Zaczynamy o 21:00.
    Kończymy gdy zabraknie Wam sił! :)

Wstęp jest wolny, lecz liczba miejsc ograniczona, więc kto pierwszy, ten lepszy!; ).

****ZAPRASZAMY SERDECZNIE****

"FreeDum"
    ul. Chłodna 39/9

• martynika

jakos tak mysle, ze strasznie sie smieci takim rozrzuceniem programu jednego klubiku:P
    i z gory przepraszam, ze sie 'wtrancam':P
    <dyga>
  • dum

Nie ma za co :P
  • martynika

to byla sugestia do modek, ale nie szkodzi:P
  • Angel Kiss

Szanowna Pani Praktyczna .... hmmmm o niej jeszcze nie slyszalam chyab bede musiala sie wybrac :)
  • Angel Kiss

aaa nie ; / gram w piatek; /
  • Anonim

A kiedy bedzie stronka www? :)
  • dum

Niestety ze stronką mamy mały problem (tzn. dokładnie miałyśmy problem z osobą projektującą stronę), ale teraz już przemy do przodu :). Na ten czas oczekiwania postanowiłam, że założę bloga "FreeDuma"!!! :). Zapraszam więc na

http://freedum.blog4u.pl/ !!!!!!!! :)

Na razie to krótkie informacje, bo goście nie dają chwili, żeby zamontować więcej, ale już niedługo będzie można obejrzeć zdjęcia i poczytać więcej; ).

Czekamy również na Wasze wpisy i zapraszamy do odwiedzin :)
  • Mam wszystko ....w

Lubię te imprezki, a lokal i obsługa przesympatyczna!!!
    DJ PP 3!
  • Pani Praktyczna

> Lubię te imprezki, a lokal i obsługa przesympatyczna!!! DJ PP 3!

Ja też ją nawet lubię, i fajna, i ładna i mądra... no komu nie trzeba...:)))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))) ))))))

lokal przeuroczy a obsługa rozpieszcza...choć.... TO NIE DOM PUBLICZNY!!!!
  • Anonim

A publika, a publika? Kto ją po głowie pogłaszcze? I pochwali, że ładnie klaszcze? :p
  • Pani Praktyczna

<chwali_głaszcze_że_ładnie_kla szcze>