-
dum
KLUB „FreeDum”
15.09.07
<sobota>
WIELKIE OTWARCIE!!
Niezapomniane chwile, wspaniała zabawa, pozytywne klimaty-przyjdź i się przekonaj!
Nowe twarze, dobra klubowa muzyka!!
Start: 21,
Wjazd: FREE!!
Impreza TYLKO DLA KOBIET!!
Organizator:
klub „FreeDum” (Chłodna 39/9);
Patronat:
lesbijka.net
UWAGA!! "Welcome Drink" dla każdego, a o północy NIESPODZIANKA !!!
Liczba miejsc mocno ograniczona, więc kto pierwszy, ten lepszy! Zapisy: impreza@lesbijka.net
**** ZAPRASZAMY SERDECZNIE**** -
dum
Oficjalne otwarcie, więc też oficjalne zapytanie:
Sympatyczna koleżanka Ley zwróciła się do mnie z zapytaniem, czy Jej Brat może pojawić się na sobotniej imprezie. (Jest w Polsce na tydzień i Ley nie chce Go zostawiać samego w sobotni wieczór, a chciałaby pobawić się z Wami na otwarciu...:)) Wszyscy wiemy, że nie jest On kobietą, ale czy tak bardzo będzie Wam to przeszkadzać?
Ja osobiście powiedziałam, że w takiej sytuacji jestem za, pod warunkiem, że nie będzie zamawiał pierogów :D.
Co Wy na to moje drogie Panie? -
Anonim
dla mnie moze byc taki wyjatek :>
ostatnio chyba nie przeszkadzal za bardzo :p -
Anonim
-
-
bu
to moze jakas umowa, np. brat sie bawi - lej pokazuje cycki kolezankom; p -
●k8!●
Lej jest dobrą ziometą i każdy Jej brat jest przeze mnie wszędzie mile widziany. nawet jeśli nie jest kobietą; ] -
pLa$ti
>dziewczyna surfera napisała:
>to moze jakas umowa, np. brat sie bawi - lej pokazuje cycki
>kolezankom; p
hihu :) -
dum
Czyli wniosek jest następujący:
Lej! Jeśli zdejmiesz na scenie bluzkę i biustonosz podczas imprezy, to Twój Brat na wejście zawsze na FreeDumowskie imprezy!!! :D
Żart oczywiście! :) W takim razie ja zapraszam Brata! Myślę, że reszta też jest za! :) -
Anonim
Nie mam nic przeciwko wyjątkom dla mężczyzn płci odmiennej, jeśli tylko umieją się zachować wśród kobiet (czytaj: nie gapią się i nie próbują się popisywać i podrywać); ) -
Anonim
jest uroczy, mlodziutki <no dla mnie prawie jak dziecko:)>
rozmowny i chetny do zabawy - moje osobiste spostrzezenia z niedzieli:) -
brata bierzemy ze sobą !!!
to dobry chłopak był i mało pił <nutki>;p;p;p -
Anonim
-
Anonim
koniec listy.
teraz wszystkie Panie wpisujace sie, nie beda mialy pewnosci czy wejda, tzn wejda jesli bedzie miejsce, a to okaze sie na miejscu.pozdrawiam -
Anonim
-
Anonim
-
●k8!●
-
Anonim
Jedyna- dziękuję :)
Kalyna! Jakim prawem nie wpisałaś się na listę?! Oi! -
Anonim
Kalina ja mam +1 wolne bo moje sie samo wpisalo, jakbys chciala...
>●k8● napisała:
>boże boże, ja też chciałabym się wpisać na tą listę
>rezerwowych; p
-
●k8!●
ja nie wiedziałam w ogóle o takowej liście. coś nie doczytałam, bo w sumie nie spodziewałam się, że to impreza na rezerwację; p
chętnie wezmę Twoją Gandzia plus jedyneczkę :D dziękuję po ośmiokroć!; ) -
Anonim