-
hienka
Witam.
Niektórzy mnie znaja , niektórzy jeszcze nie. Zatem nazywam sie Ania i jestem koloryzatorką w salonie Dobrawa club frisor. Jestem kolorystką i poszukuje modelek do nowo rozpoczynającej sie kolekcji. Szukam kobiet/mężczyzn którzy chcieliby zostać moimi modelami do koloryzacji ( pasemka - najbardziej poszukiwane ). Jedyny koszt to jest zwrot za zużycie materiałów ( mieści sie to w granicach 40-80 zł ). Jeżeli masz ochote zmienić swój wizerunek z nadchodzącą wiosną - zapraszam. Kontakt 793 217 077 ( najlepiej po godzinie 20 ).
Będe bardzo wdzięczna.
Pozdrawiam
hienka. -
Anonim
-
hienka
zapraszam, pewnie bysmy wymysliły coś sprzyjającego bo pomysłów i kolorów jest duzo; )
ewentualnie moje gg 3766205 -
MrFox
-
-
pLa$ti
-
mrider
-
Anonim
-
Anonim
to skrzyzowanie z Chmielna, przy Trafficu.:)
i nie, to nie ten salon, jesli mowimy o tym, gdzie Hiena pracuje. -
MrFox
-
MrFox
-
hienka
-
pLa$ti
>MrFox napisała:
>plasti---->a czy ja mowie do ciebie?
nie wiem do kogo beczysz,ja skierowalam swoje pytanie personalnie.
moze inaczej zapytam: gdzie sie wczesniej farbowalas jesli zwrot kosztow dobrych materialow to drogo?
hienka tlumacz duzymi literami:
ty za te kase masz produkty do kolorowania i tylko to robisz,amen.
mi po Twojej ostatniej koloryzacji wlosy przestaly rosnac i nie moge sie tego odrostu doczekac; ) -
Anonim
zwykłe farbowanie w byle jakim osiedlowym 'zakładzie' to minimum 120zeta, bez strzyżenia:P -
hienka
plaster to znaczy dobra ręka, teraz bedziesz rzadzej robic kolor co wiąże sie z grubszym portfelem :)