- 1
- 2
-
carmen elektra
Czemu większość z Was twierdzi , że nie chciala by być z laleczką typu.tipsiara ,solara , szpileczki??????? Czy każdej taka dupcia kojarzy się tylko z mega subtelną , delikatną i małorozgarniętą istotką ????Czekam na lincz :) -
Anonim
pewnie linczu nie będzie;)
przecież wcale nie jesteśmy takim złem;)
sądzę, że stereotyp 'tipsiary śpiącej na solarium' jest generalizowany jak każdy inny, a głowną cechą takiej uogólnionej jest brak mózgu;) niestety często się sprawdza.
reszta to sprawa gustu, a to sprawa bardzo indywidualna.
wiem, że wiele kobiet uwielbia bardzo kobiece dziewczyny, więc może nie styl spod marriotta, ale Portia np proszę bardzo:)
( http://2.bp.blogspot.com/_j7nO4iNpc... -
Martini
tipsiara - strach sie bac!
solara - skora szybciej sie starzeje, nie mam nic przeciwko, bo uwielbiam zmarszczki! :) ale... nieprzyjemnie pachnie spalenizna i u uzaleznionych od lamp Pan niestety przybiera czesto kolor daleko odchylony od normy, co sprawia, ze nienaturalny wyglad dziala na mnie odstraszajaco.
zdrowy umiar wskazany.
bardzo cenie naturalizm i w tym dostrzegam piekno. to moj punkt widzenia,
hm, szpilki? czemu nie? bossko nawet :) -
pLa$ti
-
-
mrider
-
bubiszon
oj tak, Portia bardzo tak :)
ja może nie szaleję za skórą koloru wiecznej pomarańczy, ale każdemu wedle potrzeb; ) Trochę solarium - czemu nie, zwłaszcza, że mam słabość do ciemnej karnacji; ) Makijaż też mnie nie przeraża, jak i wysokie obcasy - ja malować się nie umiem, że już nie wspomnę o chodzeniu na szpilkach; p
Najważniejsze, żeby w tym wszystkim był fajny mózg - bo wtedy jest super :) -
robacek
tipsy chyba wiadomo dlaczego odpadają; >
a pozostałe rzeczy jak solara i szpilki to ok. pod warunkiem że osoba ma coś w głowie, a nie na solarium wszystko jej wyparowało; ) -
nora
-
Anonim
>carmen elektra napisała:
>"..być z laleczką typu.tipsiara ,solara , szpileczki??????? Czy
>każdej taka dupcia kojarzy się tylko.."
już sam sposób w jaki napisałaś o takiej kobiecie, mówi za siebie.
"z laleczką i dupcią". no,thx. -
pLa$ti
-
nora
-
carmen elektra
Cieszą mnie Wasze komentarze :) . Często słyszałam , że wygląd jest wogóle na straconej pozycji , że dla lesbijek liczy się głownie umysł , umysł , umysł , i to je o zgrozo!:( głownie podnieca w innych dziewczynach . Zawsze , kiedy mówiłam ,że podobają mi sie plastikowe , wypacykowane tipsiary , spotykał mnie właśnie lincz i potępienie ze strony koleżanek ( czytaj . na les sabatach ) . -
heh
-
Anonim
-
nora
-
bubiszon
:D
umysł jest zaj..iście ważny, ale nie oszukujmy się, że wygląd też ma znaczenie :) A że z ludzkimi gustami się nie dyskutuje, to niech Ci się podobają 'tipsiary' - na zdrowie :) -
Anonim
>Czemu mamy awersje do tzw.typu Barbie????
bo to tandetny, nienaturalny, oszpecający styl. proste. -
Anonim
Jedyna ja akurat stanowczo wolę męskie :)
a jeśli idzie o dziewczyny typu Barbie? hmm zanim się oceni lepiej poznać,
ponieważ często możemy się miło zaskoczyć -
IdEaLnIe NiEdOsKoNaŁa.!
Tak bo ktos stwozył tzw "STEREOTYP BARBIE" i powiedział ze takie dziewczyny sa głupie,zarozumiałe,zadufane w sobie,tipsy,rózowy i "crazy" a nie które nie są wcale takie złe...chociaz wiekszosc nalezy do tego "STEREOTYPU"^^ -
Anonim
- 1
- 2