-
Anonim
Trust the Girls
30 marca Klub LUZzTRO <Al.Jerozolimskie 6>
Jedyny w swoim rodzaju cykl imprez prezentujący umiejętności kobiet których pasją jest mixowanie płyt winylowych. Dziewczyny które swoją techniką i selekcją płyt udowadniają, że potrafią grać lepiej niż niejeden wylansowany chłopiec.
Przyjdź posłuchać, potańczyć i sprawdź – jak ONE to robią...
Zagrają:
BarRoom:
- Kate Sun/ Casa del Sol/Łódź/
- Barbara Kelin/ SkyLark/Łódź/
- KiM/ menele/Brain Damage/luzztro/
- Samanta Koks/ menele/luzztro/
Hell Room:
- MissChilli/ Medical/Xjs/Kraków/
- Misty Riva/ Sopot/
Zapraszają:
*LESBIJKA.NET
*menele
*LUZzTRO -
est
-
pLa$ti
-
Anonim
-
-
Anonim
ostatnia chwila...
maly konkurs
do wygrania wejsciowki na dzisiejsza impreze.
najciekawiej i najkrocej napisz dlaczego chcesz isc do Luzzter impreze L.NET:) -
heh
a moge wygrac ze to,ze najciekawiej i najkrocej napisze dlaczego nie chce isc do tej mordowni?:D -
Anonim
-
heh
-
Anonim
-
Sinea
-
Anonim
-
p
bo chcę zrobić komuś na złość i pokazać, że można się fantastycznie bawić bez substancji psychoaktywnych; ] - nawet w pierdolniku! :>
wygrałam? -
heh
>jedyna .... napisała:
>moze byc w stolicy Ksiestwa Lesbijskiego?;P
pfff :P -
Judy
hmm...powod... mam nadzieje, na dawke dobrej muzy (choc house do moich ulubionych nie nalezy) - kiepski powod
Moze tak, moje dziewczyna zjezdza na weekend i mam zamiar wziasc ja tam i pokazac "dlaczego powinna czesciej mnie odwiedzac, żebym sama nie chodziła na imprezy w otoczeniu tyyylu (mam nadzieje; -) ładnych kobiet"; -) Lepszy powód???; > -
pLa$ti
judy,jezu. tys chyba w luzztrach nigdy nie byla .
oraz czy jak wygram to moge komus przekazac nagrode?:P
powod:najladniej tancze na kolanach przed heteryczkami na sali barowej,najnamietniej caluje na barze,najbardziej czarujaco zalegam na kanapie w toalecie i w sali czarnej lapie nieswiadome za tylki!
ja powinnam otrzymac wejsciowke!ja!:) -
p
Ty grzeszna istoto! o nie, nie, nie! ja chceeeeeeeeeeeeeeeeeeee! nie mam piniendzy!; P chcę ponakurwiać na czarnej salce! -
bazooka
-
niktwazny
nie fochuj sie:PP nic Ci to nie da... a moga pojawic sie nowe rysy.... :PP -
p
jestem za bardzo podekscytowana - już po 19.45 :P wygrałam swój pierwszy konkurs w życiu?? :)))))))))))))); P
-
Anonim
mam nadzieje, ze jestescie tu wszystkie:)
wiec wejsciowki dostaja:
Sinea:)
Pink<ladna wypowiedz:)>
Judy<gdyby byla jedna nagroda przyznalabym Tobie:)>
i PO Plaster<szybko mow kto bedzie:)>
dziekuje<dyg>
Ps.Jestescie wpisane na liste przy wejsciu.