★gmina lesbowo★ [406]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

moge co najwyzej , do zmywarki wsadzic; );P

no juz znikam'y; )
    niesubordynowane mY; P
  • Pe.

bosz, jak dobrze, że ja nie muszę szukać sobie mieszkania:P

Plasterku, to skupmy się na Tobie - skoro to Twój temat - jak poszukiwania?
  • Anonim

tak, skupmy sie!
    moze jaki program w tefalenie o plastrowym mieszkania poszukiwaniu? spocik maly? ogloszonko choc?; )

Plast, nawet jesli gazeta, to ktos musi pojezdzic i poogladac. Co z ta Twoja domniemana wspollokatorka? Szuka wam czegos?
  • rekin

Plast, nawet jesli gazeta, to ktos musi pojezdzic i poogladac. Co z ta Twoja domniemana wspollokatorka? Szuka wam czegos?

a nieee,ona to zdala sie totalnie na plastra. no bo przeciez to takie prossste wynajac mieszkanie nie bedac w pl. lepiej w ciemno; P plast ty lepiej przemysl czy to dobra wspollokatorka bedzie; )
  • Anonim

a nieee,ona to zdala sie totalnie na plastra. no bo przeciez to takie prossste wynajac mieszkanie nie bedac w pl. lepiej w ciemno; P

mnie w tym lesbo swiecie juz malo co dziwi; p

wiec jak poszukiwania ida?
  • pLa$ti

zocha ty sie odczep od mojej domniemanej wspolokatorki,rekin sobie radzi cudownie,a jak przyjade to jej pomoge co nie ?:p

>Pe. napisała:
    >Plasterku, to skupmy się na Tobie - skoro to Twój temat -
    >jak poszukiwania?

pfizerku,idzie tak, ze probowalam sobie przypomniec jaka masz rate kredytowa. za mieszkanie takie jak Twoje chca 2 tysie w tym internecie :) nastepnie snilo m isie ze zabijam polowe swojej rodziny i sprzedaje ich dobra zeby wybudowac lesbopalac w miejscu palacy kultury :)
  • Anonim

• Pamela Anna Szatan

ale z was baby :P
  • Maria Maria Syf Malaria

sory, ze sie podczepiam ale to tak w ramach ogloszen..

Wynajmiemy pokój z aneksem kuchennym i dużym balkonem. Pokój na życzenie może zostać odgrodzony. Mieszkanie jest 3 pokojowe, w dwóch pozostałych pokojach mieszkam ja oraz koleżanka (kropka :>) Jest to mieszkanie nowe,na nowym osiedlu, duża łazienka z wanną, odzielna toaleta, korytarz. Pokój całkiem spory.
    Komunikacja okej, 3 minutki piechotą do przystanku, z którego bezpośrednio dostaniesz się do centrum.
    Wolne od... już :)
    sratatata, kontakt na priv