-
Anonim
moge co najwyzej , do zmywarki wsadzic; );P
no juz znikam'y; )
niesubordynowane mY; P -
Pe.
bosz, jak dobrze, że ja nie muszę szukać sobie mieszkania:P
Plasterku, to skupmy się na Tobie - skoro to Twój temat - jak poszukiwania? -
Anonim
tak, skupmy sie!
moze jaki program w tefalenie o plastrowym mieszkania poszukiwaniu? spocik maly? ogloszonko choc?; )
Plast, nawet jesli gazeta, to ktos musi pojezdzic i poogladac. Co z ta Twoja domniemana wspollokatorka? Szuka wam czegos? -
rekin
Plast, nawet jesli gazeta, to ktos musi pojezdzic i poogladac. Co z ta Twoja domniemana wspollokatorka? Szuka wam czegos?
a nieee,ona to zdala sie totalnie na plastra. no bo przeciez to takie prossste wynajac mieszkanie nie bedac w pl. lepiej w ciemno; P plast ty lepiej przemysl czy to dobra wspollokatorka bedzie; ) -
-
Anonim
a nieee,ona to zdala sie totalnie na plastra. no bo przeciez to takie prossste wynajac mieszkanie nie bedac w pl. lepiej w ciemno; P
mnie w tym lesbo swiecie juz malo co dziwi; p
wiec jak poszukiwania ida? -
pLa$ti
zocha ty sie odczep od mojej domniemanej wspolokatorki,rekin sobie radzi cudownie,a jak przyjade to jej pomoge co nie ?:p
>Pe. napisała:
>Plasterku, to skupmy się na Tobie - skoro to Twój temat -
>jak poszukiwania?
pfizerku,idzie tak, ze probowalam sobie przypomniec jaka masz rate kredytowa. za mieszkanie takie jak Twoje chca 2 tysie w tym internecie :) nastepnie snilo m isie ze zabijam polowe swojej rodziny i sprzedaje ich dobra zeby wybudowac lesbopalac w miejscu palacy kultury :) -
Anonim
-
Pamela Anna Szatan
-
Maria Maria Syf Malaria
sory, ze sie podczepiam ale to tak w ramach ogloszen..
Wynajmiemy pokój z aneksem kuchennym i dużym balkonem. Pokój na życzenie może zostać odgrodzony. Mieszkanie jest 3 pokojowe, w dwóch pozostałych pokojach mieszkam ja oraz koleżanka (kropka :>) Jest to mieszkanie nowe,na nowym osiedlu, duża łazienka z wanną, odzielna toaleta, korytarz. Pokój całkiem spory.
Komunikacja okej, 3 minutki piechotą do przystanku, z którego bezpośrednio dostaniesz się do centrum.
Wolne od... już :)
sratatata, kontakt na priv