-
Anonim
kazdy wisniak moze krawat przywdziac. z krolowaniem trzeba sie urodzic. pfy.
Goga, modle sie za Was :* -
lolek
>Justyna napisała:
>kazdy wisniak moze krawat przywdziac. z krolowaniem trzeba
>sie urodzic. pfy.
>
>Goga, modle sie za Was :*
ej no..tam nie bedzie konca swiata.chyba:) -
lil bustard
-
pLa$ti
wszystkei wisniaki bedo w te noc w the one, ja bym bardzo chciala nie byc krolem jednego krawatu i dolaczyc do reszty,uwierz mi justynko:p -
-
Nadiia Err
>>>...call me insanity... napisała:
>Nadja, we koszule zaloz! i bez stanika! hihi; )
a co ja, chłop z mazur?
-
Nadiia Err
>lil bustard napisała:
>modlcie sie modlcie, bo ja czuje ze moze byc tam koniec
>swiata;
wpadnę kolo 3 to akurat zdążę na sąd ostateczny:D -
pLa$ti
no i ?czy kasia zdazyla?czy zocha nie zasnela? czy nadja sie upodlila a goga zagrala najæepszego seta w karierze?:) -
Anonim
mi jest strasznie wstyd.. :/ bo tak sie schlalam w levelu, ze nie dotarlam na uro, a do tego zarobilysmy z Szalona mandat za przechodzenie przez Marszalkowska nie na pasach..
wstyd i hanba. ide sie zapasc pod ziemie :/ -
Pe
> mi jest strasznie wstyd.. :/ bo tak sie schlalam w levelu, ze nie dotarlam na uro
jak wyżej. -
Anonim
o..a przecie wyszlyscie wczesniej..ja to do samego konca..
no gad..niech ktos powie, ze urodziny gogowej przelozone.. -
Pe
wyszlysmy żeby na Goge zdążyc. Ale zanim dotarlysmy na Centralny to juz skonczyla grac zapewne. Jakas dziura czasoprzestrzenna na trasie Level - Centralny jest, uważajcie. -
pLa$ti
to level sie skonczyl po 4? :o
ja jestem na was obrazona! za goge,bo ona pewnie nie umie sie obrazac!skandal! :/ -
heh
goga grala zajebiscie.Pliszon-mozesz zabic Bonusa :D
ale strasznie to strasznie podobaly mje sie te bebenki na zywo,o.
natomiast strasznie to strasznie draznil mnie wszechobecny zapach nafty (nie wiem,czy ktos tez to poczul ).w pewnym momencie nawet mialam wizje,jak wszystko wylatuje w powietrze :D
no i jeszcze panowie dziwnie machajacy rekoma byli tacy specyficzni.mialam ochote podbiec i kazdemu ponakladac biale rekawiczki :D -
Anonim
no rekawiczek im brakowało.
anyway, 4 me było niesamowicie,
dźwięk robił dobrze :) -
lolek
oj tam..dresiarsko troche bylo ale oni mili byli wiec mi tam tak bardzo nie przeszkadzali:)
ruda grazyna ostra babka;) -
Maria Maria Syf Malaria
-
lil bustard
ja tylko, chcialam wszytskim przybylym PODZIĘKOWAĆ za przybycie i przemila atmosfere na imprezie i w ogogle ogolebylo si si si :)
dzieki