★gmina lesbowo★ [406]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

http://itv2.itv.net.pl/
    ogladaj 23:30 Homofonia
    i Wasza jedyna
  • Anonim

ogladalam!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1. bardzo loadnie wygladalas
    2. milo sie sluchalo
    3. zajebiscie ze byl taki program i cala kampania

pozdrawiam :* :)
  • Anonim

:*:)
  • grupa młodzieżowa KPH

Tylko ten Wszechpolak dostał troche za dużo czasu na swoje gadanie:P
    Ale za to był ładny.
    Wszyscy byliście ładni. ...jesteście;)
  • Anonim

nauka jak nie dopuscic do glosu innych...
    jak umiejetnie lac wode i mydlic oczy, nie poszla w las.

Co mozna powiedziec na zdanie? :
    'Wszechpolacy nie rzucaja kamieniami', mowisz rzucaja, on tego nie slyszy.
    'Nikt nie rodzi sie gejem czy lesbijka, bez wzgeldu na to mowi Swiatowa Organizacje Zdrowia' ...
  • bu

jedyna, gratuluje jeszcze raz

na czacie podczas programu zamiast roztrzasac wazkosc tej kampanii omawialysmy Twoj makijaz; p

mnie sie program nie podobal. wlasciwie to nei wiem po co Was tam zaprosili, skoro nie potrafili wykorzystac takiej okazji ze maja glownych boahterow kampanii w studio (brzydkim zreszta). nawet pytania ciekawego nie zadali ni jednego

poza tym wydawalo mi sie, ze po to sie robi niszowy program dla osob homoseksualnych, zeby miec oddech od pospieszalskich. ja rozumiem ze telewizji publicznej wydaje sie, ze obiektywna dyskusja o homoseksualizmie opiera sie na prawicowych pseudoargumentach, ale nie myslalam ze same osoby homoseksualne tez sie daly w to wpuscic (juz przemilcze to, ze prowadzacy dali sie robic temu chloptasiowi jak mu sie tylko podobalo. dobrze ze takiego cwoka dali, gdyby pojawil sie jakis bardziej zahartowany w "antypropagandzie homoseksualnej", to zostalaby z nich miazga)

i material byl glupi, ten z calusami pod metrem. po pierwsze, ani odkrywczy, po drugie, te pary nie byly przekonywujace (dziewczynki wygladaly jak milusie pensjonarki nie jak kochanki), po trzecie, nikt nie zaznaczyl ze to jest warszawa, stolica europejskiego panstwa, a gdzie polska c i d?

no

zycze duzo dobrej energii, jedyna :)

• Anonim

zaskoczylas mnie bardzo.
    myslalam ze nikt nie ogladal, bo tez nie uprzedzalam wlasciwie, w ostatniej chwili...
    moj makijaz hehe < wiec jaka decyzja? ok?:)>

chcialam kontry, ale dopiero ucze sie tego swiata, nie przewidzialam bardzo wielu znaczacych dla obrazu elementow.
    material tvnu jest rowniez konsekwencja tego, ze krzyczmy, ale jesli daja nam narzedzia i prosza wez w tym udzial...przed kamera robi sie pusto.
    takie male obrazki nie traktowane zbyt ciezko sa mile, bez przypisywania im wielkiej misji, niech wypelniaja kazda przerwe w programie:D

to dopiero poczatek, wiec energia sie bardzo przyda:):*
  • Anonim

> zaskoczylas mnie bardzo.
    > myslalam ze nikt nie ogladal, bo tez nie uprzedzalam wlasciwie, w ostatniej chwili...

oczywiscie nie liczac tych o ktorych wiedzialam:)
    wielka energie daje w takiej chwili mysl 'nie jestem sama'
    :*
  • Ania

;( kto nagrywal???? ja nie ogladalam <depresja>
  • Anonim

chyba dzis jest powtorka:P
| |

Niezależny portal kobiecy - miejsce stworzone specjalnie dla Ciebie.

Fotki

Miejsca grona (0)