★gmina lesbowo★ [406]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • dum

TARAM TADAM!!!

UWAGA UWAGA!

Poczynając od dnia dzisiejszego zapraszam wszystkie chętne koleżanki lesbijanki do odwiedzania "FreeDuma" na Chłodnej 39 w pawilonie nr 9. Zaczynamy wreszcie zbiórkę rzeczy! Wszystko to, co macie ochotę złożyć, położyć, postawić i powiesić - możecie już teraz przynosić.

Codziennie od godziny 10.00 do późnych godzin wieczornych ktoś będzie na Was czekał. Przeważnie ja tam jestem.
    ZAPRASZAM WAS WIĘC SERDECZNIE!!!

Z uściskami i mordką uśmiechniętą, bo to już końcówka, pozdrawiam Was serdecznie ja - Z wielkim sercem dla Was - Dum.

P.S.

Chłodna 39 paw. 9.:
    Autobusem 157 jadąc, wysiadasz na przystanku "Chłodna". Kierujesz się na tą stronę Chłodnej, gdzie znajduje się lokal "Chłodna 25". Idąc od Żelaznej za tym właśnie lokalem widzisz niezbyt przyciągające pawilony. Cały czas prosto, i kiedy zobaczysz po prawej stronie szkołę, zatrzymaj się na przeciwko wejścia do niej. Powinnaś/powinieneś mieć nad sobą okrągły szyld Calrsberga. Pod "ósemką" jest "ŻAR", a obok jesteśmy my - "Magic place of FreeDum" niestety jeszcze bez szyldu... :(. Pamiętaj: pawilon numer 9. :):):)

• Anonim

ludzie ludzi którzy sa THE BEST..........

powodzenia Dumdum....
  • Anonim

mówcie co jeszcze potrzebne , może i ja znajde cos ciekawego..

podziwiam za pomysl.
    i gratuluje.

• dum

Potrzebne jest wszystko, co masz ochotę podarować; ). Trudno mi jest mówić czego potrzebuję :). Każdy Twój dobry gest jest dla nas wielką pomocą i bardzo miło nam będzie jeśli i TY zechcesz pozostawić u nas część siebie. :)

Pozdrawiam - Dum.