-
robacek
pociąg, który latał i jechały w nim króliki jakieś takie śmieszne fioletowo-białe. potem jeden z nich chciał mnie zaatakować i ja zminiłam sie w mysz i uciekłam przez okno, a potem zjadł mnie jastrząb.
;| -
Malena
-
Anonim
-
-
-
Stay
juz drugi raz sni mi sie ze kogos morduje, jakas kobiete, wczesniej siostre ktorej nie mam i staram sie to ukryc a do tego dzis jeszcze ukrecilam lepek mojej kotce, masakra, do teraz trzyma mnie klimat tego snu brrr -
śniło mi się ,że mi wyskoczyły wielkie kule na twarzy,
na rękach i pod pachami
i wszyscy podejrzewali,że mam raka.
-
Anonim
-
-
Anonim
-
Martini
snil mi sie Wielki Kanion Colorado. zwykle w snie stawalam sie orlem, ktory latal wysoko nad nim, a dzis po prostu stalam i patrzylam w dol...
znalazlam starego Newsweeka u Babci i przeczytalam artykul o budowli z tarasem w ksztalcie litery U, gdzie mozna za 75dol wejsc i przejsc trase 200m, 1200m n.p.m. nice. -
dla odmiany snilo mi sie ze SSmani zabrali nas do Auschwitz.
Nie wszystkich,ale mnie tak...
nie wiedzialam co robic,bo psy zostaly w domu i sie balam ze sie za przeproszeniem,zesrają na dywan...
ssmani zagadali sie na chwile i postanowilam im uciec...
przeskoczylam przez druty i z dominiką spieprzalysmy do jakiegos domu,za polami...
nagle wygladam przez okno,a mantrusek(rudy piesio przyp.tłum.);p-
idzie z ssmanami szczesliwa w malutkim kasku z napisem SS.
no i sie zbudzilam -
Anonim
^^ HAHAHAHHAHAHAHAHAHA SSowy pies!!! HAHAHAH
mnie sie snila nowa linia kosmetykow Versace... BOSKA... a pozniej sie obudzilam - kosmetyki zostaly wycofane na skale globalna juz 3 lata temu:/
jeszcze 2 lata temu mozna bylo je dostac w Mazzolari w Mediolanie... ale na dzien dzisiejszy... pozostalo kobiecie snic... -
-
śniło mi się,ze dentysta spiłował mi pół zęba.
a raczej -ściął go...
potem wlozył mi włączone wiertło w ząb i poszedł do wc..
nie moglam sie ruszyc
a na koniec chciał mi nalozyc tego sciętego zęba spowrotem
ale spadł na dywan i szukał wsrod wielkich paznokci.
<rzyg>! -
Anonim
a mnie sie marzy jaki kolwiek sen... bakterie od rzeczywistosci odlaczyc... i niech mozg oglada filmy...spac spac spac