-
Anonim
Hej! Już 2008-07-25 w miejscu Discrete odbędzie się event o nazwie ”HOT MOMMA W DISCRETE”. Start o 21:30. Zapraszam wszystkich, wpadnijcie!
Więcej o wydarzeniu: http://grono.net/event/pub/26926 -
Angel Kiss
-
robacek
-
Anonim
-
-
Angel Kiss
-
robacek
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Angel Kiss
ja juz nie moge... jedyna ratuj....ciagle imprezy imprezy imprezy.... jakie ma mam bomble (juz je przekulam i woda wyciekla) na stopach (!!!???!!!) od szalenstwa nocnego.... nie wspomne ze byl spacer pod toro (tzn okolice toro) i powrot ----uwaga---- biegnac non stop w tych wysokich butach do discrete.... przeszlam sama siebie...naprawde hahahahahahhahah :D to wszystko przez.... niewiem no przez kogo ale jak ja kocham wtoreczki :)))))) -
Anonim
>jedyna napisała:
>weź Mamę ze sobą:)
>i pozdrów oczywiście:)
wzielabym, ale wtedy by już została w wawie; p a jednak my musimy oddzielnie bo takie same chraktery pod jednym dachem to samobójstwo; p;p;p -
Anonim
>Angel Kiss napisała:
>ja juz nie moge... jedyna ratuj....ciagle imprezy imprezy
>imprezy.... jakie ma mam bomble (juz je przekulam i woda
>wyciekla) na stopach (!!!???!!!) od szalenstwa nocnego....
>nie wspomne ze byl spacer pod toro (tzn okolice toro) i
>powrot ----uwaga---- biegnac non stop w tych wysokich butach
>do discrete.... przeszlam sama siebie...naprawde
>hahahahahahhahah :D to wszystko przez.... niewiem no przez
>kogo ale jak ja kocham wtoreczki :))))))
no świry, ale jak się ma taki głód życia w sobie to nakarmić go trudno:P ani na chwilę nie usiadłaś jak Cię widziałam:P tylko śmigały obcasy:P
musisz poczekać aż się 'zestarzejesz' i jak ja siądziesz grzecznie, wypijesz szklankę wody z cytryną i wrócisz do domu:) -
Angel Kiss
-
doda_san
oki odp mi w takim razie na jedno pytanko co bym na darmo nie jechala do warszawy bo to 700km od mnie jaka jest tam selekcja??? nio oprucz tego ze tylko kobiety jak zrozumialam jakas wiekowa?? wygladowa czy cos?? -
Anonim
selekcja to ja:) <Olga przy drzwiach jest zastępuje mnie gdy nie jestem potrzebna>
bez rażących odstępstw od ogólnie panujących na świecie zasad, nie ma powodu aby martwić się o selekcję na naszych imprezach:)
jeśli sumienie masz czyste zapraszam:) -
doda_san
nio ba ze czyste napewno nie na ta impreze tj 25 al na kolejna bo 25 to ja juz sie bede szykowac na woodstock potem powrot na dzien dwa i uderzam z kochana do pragi a potem do warszawy albo na odwrot to sie zobaczy. wczesniej bylysmy w tomba toma wiec poszerzamy znajomosc w klubach warszawskich. aha to jeszcze jedno pytanko ja jest ze wstepem tj ile?? i jak z alkocholem tak samo ile bo na glownej stronie klubu tylko o wodce pisza a piwa nie sprzedajecie?? -
Anonim
sklad przeciez ten sam co w Tombie
<mam na mysli organizacje i selekcje;)>
jesli chodzi o kolejna to terminu jeszcze nie ma.
wstep 10,
piwo 8
drinki po 5
info jest w tekscie imprezy, a nie na stronie klubu.
pozdrawiam -
doda_san
nie powiedzialabym ze na selekcji byla ta sama osoba bo byl tam facet selekcjonerem ale moze akurat tak trafilam bylam tam tylko dwa razy ze wzgledu na odleglosc.
pozdrawiam zycze milej zabawy.
-
Anonim
a mnie po wczorajszym szalenstwie chirurg zalozyl 4 szwy i nakazal unikac imprez...o!