Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Mam ofertę pracy dla każdego z dostępem do Internetu i chęcią aktywnego działania w serwisach społecznościowych oraz zacięciem do prowadzenia aktywnych dyskusji.
    Praca jest lekka i przyjemna. Masz swoje zdanie i umiesz je wyrazić, lubisz rozmawiać?
    Wszelkich chętnych zapraszam na prv.

• pLa$ti

magic branze zmieniasz?;>
  • Anonim

branze nie :)
    ale mam nowa prace:P

ludzi potrzebuje
  • Anonim

można zarobić ok 3 tys 4 miesięcznie
    pracujecie kiedy chcecie
    praca jest łatwa
  • chuje-muje

smierdzi mi tu marketingiem szeptanym...
    zgadlam?; )
  • pLa$ti

zgadlas; ]
  • pLa$ti

znaczy chyba.
    bo to magic jest od marketingu szeptanego,a oferta jest nie pamietam do czego :)
  • Anonim

>chuje-muje napisał
    >smierdzi mi tu marketingiem szeptanym...
    >zgadlam?; )

tak :)
    ale to tajemnica :P
  • omega

praca ktora polega na udzielaniu sie aktywnie?i tyle mozna zarobic?...ciezko uwierzyc.mozesz napisac cos wiecej?
  • Angel Kiss

no wlasnie..poprosimy cos wiecej; >
  • Aglaja

W sensie że się chodzi i reklamuje coś, a potem jakąś prowizyję dostaje jeśli ktoś te coś kupi z polecenia? Jeśli net to pewnie reflink? Też tak potrafię. Każdy co przyprowadzi mi kogoś na kłucie za 5 dych dostaje dychę. Za surfejsy dychy 2 bo kosztują 80. Wypłacalne po 10 klientach. Hehe mogę pracodawcą być:D Dziękuję za uświadomienie mi tego:) Nawet szczegóły nie na mejla, a od razu.
  • Anonim

nie ma znaczenia czy ktos kupi czy nie, to nie sprzedaz, nie akwizycja

jesli jestescie zainteresowana prosze o maila magda@adaction.pl
  • ciacho_dunskie

uciekaj z tej "sekty",magic- poki nie jest za pozno :)
  • Anonim

U mnie w firmie brakuje ludzi tzn care assistant-ów (mogą być osoby bez doświadczenia)j.angielski podstawowy.
  • chalain

Fobuś co u Ciebie? Dawno sie nie widziałyśmy a poza tym to zawsze i tak byłas pijana:) wariatku:):*
  • Anonim

chyba naprawde musialam byc bardzo pijana bo przykro mi ale nie wiem kim Pani jest........<mysli>
  • chalain

lepiej powiedz kiedy wracasz to może ustawimy sie na piwo i sobie przypomnisz;)
  • Anonim

bede we wtorek w discret;)
  • chalain

szkoda , ze nie w weekend bo w następną sobote bede w wawie, normalnie to pracuję.
    wrócilas do polski juz?
    na stale czy chwilowo?
  • Anonim

Wlasnie ide po piwo-musze sie napic zeby przypomniec sobie kim jestes:)
    Nie wrocilam i nie wracam tzn wpadam w poniedzialek do kogos na 2dni;)