-
Anonim
Mam ofertę pracy dla każdego z dostępem do Internetu i chęcią aktywnego działania w serwisach społecznościowych oraz zacięciem do prowadzenia aktywnych dyskusji.
Praca jest lekka i przyjemna. Masz swoje zdanie i umiesz je wyrazić, lubisz rozmawiać?
Wszelkich chętnych zapraszam na prv.
-
pLa$ti
-
Anonim
-
Anonim
można zarobić ok 3 tys 4 miesięcznie
pracujecie kiedy chcecie
praca jest łatwa -
-
chuje-muje
-
pLa$ti
-
pLa$ti
znaczy chyba.
bo to magic jest od marketingu szeptanego,a oferta jest nie pamietam do czego :) -
Anonim
>chuje-muje napisał
>smierdzi mi tu marketingiem szeptanym...
>zgadlam?; )
tak :)
ale to tajemnica :P -
omega
praca ktora polega na udzielaniu sie aktywnie?i tyle mozna zarobic?...ciezko uwierzyc.mozesz napisac cos wiecej? -
Angel Kiss
-
Aglaja
W sensie że się chodzi i reklamuje coś, a potem jakąś prowizyję dostaje jeśli ktoś te coś kupi z polecenia? Jeśli net to pewnie reflink? Też tak potrafię. Każdy co przyprowadzi mi kogoś na kłucie za 5 dych dostaje dychę. Za surfejsy dychy 2 bo kosztują 80. Wypłacalne po 10 klientach. Hehe mogę pracodawcą być:D Dziękuję za uświadomienie mi tego:) Nawet szczegóły nie na mejla, a od razu. -
Anonim
nie ma znaczenia czy ktos kupi czy nie, to nie sprzedaz, nie akwizycja
jesli jestescie zainteresowana prosze o maila magda@adaction.pl
-
-
Anonim
U mnie w firmie brakuje ludzi tzn care assistant-ów (mogą być osoby bez doświadczenia)j.angielski podstawowy. -
chalain
Fobuś co u Ciebie? Dawno sie nie widziałyśmy a poza tym to zawsze i tak byłas pijana:) wariatku:):* -
Anonim
chyba naprawde musialam byc bardzo pijana bo przykro mi ale nie wiem kim Pani jest........<mysli> -
chalain
lepiej powiedz kiedy wracasz to może ustawimy sie na piwo i sobie przypomnisz;) -
Anonim
-
chalain
szkoda , ze nie w weekend bo w następną sobote bede w wawie, normalnie to pracuję.
wrócilas do polski juz?
na stale czy chwilowo? -
Anonim
Wlasnie ide po piwo-musze sie napic zeby przypomniec sobie kim jestes:)
Nie wrocilam i nie wracam tzn wpadam w poniedzialek do kogos na 2dni;)