- 1
- 2
-
Casandra
wolicie sex po alkoholu czy na trzeźwo? a może nie ma to dla was różnicy? -
Anonim
dowolnie - jesli zmysly wyostrzone odpowiednio:P
tlumienie swiadomosci odpada absolutnie. -
Casandra
oczywiscie na trzezwo jak najbardziej ale w odpowiednich proporcjach alko tez wskazany,wtedy puszczaja wodze fanatazji i jakies ograniczenia wewnetrzne,wiec jesli nie przesadzony alko wskazany;p -
robacek
-
-
Anonim
>jedyna napisała:
>dowolnie - jesli zmysly wyostrzone odpowiednio:P
>tlumienie swiadomosci odpada absolutnie.
jestem za; p -
bubiszon
a ja jestem anty.. dla mnie alko i inne wynalazki zaburzają odbiór.. Wolę odurzać się zapachem skóry, perfum.. -
omega
jezeli jest sie w stalym zwiazku to mozna sobie pozwolic czasem na male co nie co dla urozmaicenia.ale ogolem wole bez alko. -
Anonim
Alkohol ?? ale chyba zależy w jakim stopniu ?? Po ok. dwóch piwkach albo jednym drineczku to nic by się nie stało.. gożej jak po całej nocy CHLANIA wtedy napewno odpada. -
V
Wiekszosc znajomych mowi ze naturalnie bez alkoholu, ale gdy na osobnosci (bez poddtekstow :) ) kontunuujemy temat to okazuje sie ze kazda miala najwspanialsze doznania po alkoholu. Znam takie ktore po alkoholu nie moga osiagnac orgazmu. Ale i takie ktore po malym drinku sa bardziej zmyslowe i bardziej czule na doznania, bo przeciez, alkohol w malych ilosciach odpreza, podnosi temperature, wplywa na ukrwienie... wiec na zdolnosc przezywania przyjemnosci. -
Anonim
>ViolaJ napisała:
bo przeciez, alkohol w malych ilosciach odpreza, podnosi temperature, wplywa na ukrwienie... wiec na zdolnosc przezywania przyjemnosci.
tylko ! czerwone wino w małym stopniu daje efekt spazmolityczny, a nie "alkohol w niewielkich ilosciach" , na ukrwienie wplywa, ale negatywnie (zmniejsza sie wydajnosc serca, co za tym idzie brak dotlenienia ... co jest w pewnym zawiklanym stopniu przyczyna braku orgazmu; ], a temp podnosi sie owszem bo org broni sie przed trucizna (alkoholem), co daje gorączkę - ... to dziewczyna błysnęła !
-
V
ze co?
No tak nie przepisalam z kolorowych gazet o modzie tego co ty... po prostu nie czytam takiej lektury jak ty.
wlasicwie nie wiem co chcialas podwazyc w mojej wypowiedzi? piszesz nie na temat. Nie zastanawiamy sie tutaj CZY alkohol zmniejsza wydajnosc serca oraz DLACZEGO podnosi temperaure ciala a to nie znaczy ze tego nie wiemy. Zastanow sie co ty piszesz? alkohol wywoluje goraczke? to zablyslas!:) chyba za duzo czytasz kolorwych gazet hehe. I zanim zabierzesz glos to przeczytaj temat... -
Lidek
hmmm po alko chyba jeszcze mi sie nie zdażyło, zawsze jakoś tak wychodziło, że byłam bardzo tżeźwa....ciekawe. Trzeba by porównać??? -
Anonim
>ViolaJ napisała:
>ze co? {...}
nie chcialam nic podwazac, tylko noż w kieszeni sie otwiera kiedy czytam takie wypowiedzi
jestem na farmacji wiec sie o tym ucze, a nie czytam w gazetach O|o
i widze, ze nie dodał sie moj post ... sex po alkoholu ?!
stosowane ... aczkolwiek nie po imprezach kiedy to padam na pyszczek.
-
Anonim
zdarzylo mi sie raz (chyba) bo na ogol nie pije bo nie lubie alkoholu..
uwazam ze na tyle jestem odwazna i potrafie rozmawiac z kazdym na kazdy temat ...wiec wole z partnerka polozyc sie w lozku i poprostu zapytac lub pogadac o fantazjach erotycznych :)
lubie rozmawiac o sexie, lubie jak kobieta mowi mi co najbardziej ja podnieca, lubie szukac punktow na jej ciele tych najbardziej pozadanych w danej chwili, lubie gdy kobieta mi mowi lub naprowadza mnie gdy "zbladze" ... i wiele innych :P ale nie bede odkrywac calej siebie :PPP faktycznie po alkoholu niby puszcza wstyd itd. i daje miejsca fantazji ale uwazam to wtedy za sztuczne; /
wole na trzezwo fantazjowac i urozmaicac ten cudowny akt milosci :)
przepraszam za tyle tresci :P -
bubiszon
-
Anonim
Jak już kiedyś Szekspir zauważył:
Drink provokes the desire but takes away the performance.; ) -
unreal
A ja lubię sex po alkoholu..Tylko oczywiście zależy w jakich ilościach.Ten alkohol oczywiście;) -
Anonim
>bubiszon napisała:
>treść bardzo korzystna Śpieszmy.. :)
dziekuje bardzo Bubiszonku :) ale taka prawda ... uwielbiam sex z odpowiednia osoba, z osoba ktora kocham, ktora dla mnie znaczy bardzo wiele... a takich na swiecie moze byc tylko jedna... na razie ... preferuje przyjaznie znajomosci flirt i czekam na ta jedyna :))) bo jedna jedyna juz stracila szanse :( niestety takie zycie; / szkoda; / -
Anonim
-
Anonim
ale ze zle czy ze dobrze ?? przepraszam jesli Cie jakos urazilam ...
mam nadzieje ze matko nasza wybaczysz mi to :)
pozdrawiam
- 1
- 2