★gmina lesbowo★ [406]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • pLa$ti

plihster,rozjasniaj! mi twoja zona i dzieci nie przeszkadzaja; )

senga, wiek to kiepski argument. ja bym stawiala na mocniejszy charakter , badz wszechwiedze ; )
  • behind blue eyes

Poszukujemy studentów do pracy w naleśnikarni Bastylia przy pl. Zbawiciela (ul. Mokotowska 17). Od zaraz. Praca zmianowa. Cv proszę przynosić do lokalu bądź wysyłać na maila anna@bastylia.com.pl
  • behind blue eyes

19 lipca jedziemy z warszawy do pragi (na koncert Pink). wracamy 21 w srodę. mamy dwa wolne miejsca w samochodzie. składamy się po równo na paliwo:) ok.150zł na osobę w dwie strony. jeśli chcecie wybrać się z nami na koncert lub po prostu pojechać na wycieczkę do Pragi - zapraszamy:) chętnie spotkamy się przed wyjazdem żeby się poznać i ustalić szczegóły. ania i dominika.
  • Tęczowa Salsa

jutro --> warsztaty tańca --> partnerka poszukiwana :)

Miejsce: Pomnik Kopernika, Krakowskie Przedmieście
    Kiedy: pt., 16 lipiec, 13:00 – 14:00

Potrzebuję partnerki do jutrzejszych zajęć z podstaw tańca latyno-amerykańskiego dla par jednopłciowych; ] (wyśmienita okazja do rozgrzania nóg przed paradą!).

Ja ok. 167 cm wzrostu (bez obcasu), budowa normalna, typ kobiecy - choć to raczej bez znaczenia, jako że chodzi tu wyłącznie o dobrą zabawę :].

Kontakt: rybkamala@o2.pl, gg 4352937
  • Wanda Lipska

Hej! Jeśli któraś z Was zamierza spędzić urlop nad Bałtykiem, polecam pokoje gościnne les-friendly. kontakt urlopnadmorzem@gazeta.pl

Możecie polecić podobne miejsca na południu Polski?
  • tarararara

szukam pokoju dla 2 dziewczyn :)

od zaraz.

Mamy kotka malutkiego, kochanego itp.

ma ktoś może coś?
  • co to jest nazwa ekranowa?

Pilnie poszókuję współlokatorki do mieszkania 2-pokojowego na Targówku. Pokój umeblowany: łóżko, biurko, komoda, tv, internet (dla chętnych). Oddzielna kuchnia. Dobry dojazd do Centrum. Zwierzęta nie wchodzą w grę.
    Cena ok. 700zł/mc z opłatami.

więcej info i zdjęcia na priv.
  • Maciek

Czym jest finansowa wolność?

Wielu z Nas myśli i planuje, jak osiągnąć niezależność finansową. Bardzo słusznie, ponieważ każdy inteligentny człowiek powinien do tego dążyć. Powinieneś jednak wcześniej odpowiedzieć sobie na proste pytanie: czym dla mnie jest niezależność finansowa? Ktoś o zacięciu filozoficznym powiedziałby, że to odpowiedni „stan umysłu”… ja jednak jestem trochę bardziej praktyczny i rzekłbym, że to odpowiedni „stan portfela”; ] , który może prowadzić do odpowiedniego stanu umysłu.

Dla każdego niezależność finansowa to co innego, inna kwota, inna ilość zer na końcu. Ogólnie jednak jest to stan, w którym nie martwimy się o nasze dochody, ponieważ są one na odpowiednio wysokim poziomie i są one należycie zabezpieczone. Jest to poczucie pewności, że pokrycie twoich potrzeb jest i będzie zabezpieczone bez względu na czynniki zewnętrze. Osobiście uważam, że aby móc mówić o niezależności finansowej powinieneś czerpać dochody z kilku niezależnych źródeł oraz posiadać oszczędności w kilku możliwie różnorodnych formach. I to jest niezależność finansowa!

Jak dojść do finansowej wolności?

Dzisiaj przybliżę Ci program TWR PS, sposób na zapewnienie sobie kilku do kilkunastu tysięcy złotych miesięcznie (wiem, pewnie nie wierzysz, sprawdź więc osobiście!), który może stać się jednym z twoich niezależnych źródeł dochodu. Oczywiście nie da się tego osiągnąć bez pracy. Wręcz przeciwnie nastawić musisz się na ciężką pracę ale pracę szarymi komórkami, pomysłowością i kreatywnością. Pracę, która przynosi satysfakcję i korzyści finansowe.

TWR PS (TeamWork Revolution Power System) jest programem partnerskim typu Multi Level Marketing (MLM) opartym w 100% o produkty internetowe. Dobry program MLM spełniać powinien trzy podstawowe warunki:
    • obracać produktem łatwo zbywalnym, potrzebnym i powszechnie używanym oraz zużywalnym,
    • posiadać łatwy i efektywny sposób zarabiania na sprzedaży własnej,
    • co najważniejsze; posiadać łatwy i efektywny sposób budowania struktur i zarabiania na tym.

TWR PS spełnia te warunki. Produktem jest chleb powszedni osób i firm działających w Internecie – hosting (o nieograniczonej powierzchni, co już tak powszechne nie jest), do tego masełko – przydatne narzędzia internetowe, a na wierzch szyneczka – videopokoje do spotkań i konferencji multimedialnych. Wszystko to w jednym zgrabnym pakiecie miesięcznym po atrakcyjnej (chociaż odpowiedniejsze byłoby tu określenie "śmiesznie niskiej") cenie, co zapewnia, że klient wróci i zakupi produkt ponownie. Firma udostępniająca program TWR PS dla struktur sprzedażowych (po ludzku: dla swoich członków, czyli w przyszłości być może także Ciebie) przeznacza ponad 96% przychodu ze sprzedaży więc jest się czym dzielić, a system zarobków jest prosty i przejrzysty. W całości tworzy to jeden z NAJPROSTSZYCH i równocześnie NAJLEPSZYCH programów partnerskich jakie widziałem.

Brzmi ciekawie? No ba! :]
    http://twr.witryna.us/
    http://financialfreedom9month.blogs...
    http://yournight-maciej.blogspot.co...
  • Tęczowa Salsa

Drogie Panie! Zapraszam na pierwsze w Warszawie zajęcia taneczne dla osób homoseksualnych!

Proponuję Wam SALSĘ w parach dla lesbijek [w ramach zajęć zostaną pokazane także inne style (jak zmysłowa bachata), ale motywem przewodnim jest salsa].

Zajęcia odbywają się w poniedziałki, w godz. 18-19, w okolicy przystanku Wola-Ratusz (dokładne informacje na maila).

Koszt jednych zajęć to tylko 20 zł od osoby.

Przychodzić możecie pojedynczo bądź w parach, elementem zajęć i tak jest rotacja partnerek. Wiek, sprawność fizyczna nie mają znaczenia, chodzi nam przede wszystkim o dobrą zabawę; ). Jeszcze raz zapraszam i do zobaczenia! :))

Zgłoszenia kierujcie na priv./ na homosalsa@gmail.com/ http://www.facebook.com Tęczowa Salsa/ kobiety-kobietom: profil kabadu.

Ogłoszenia bieżące dla kursantek oraz filmiki pomagające w ćwiczeniach domowych zamieszczam na:

-- kobiety-kobietom: profil kabadu

-- http://www.facebook.com : Tęczowa Salsa