★gmina lesbowo★ [406]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

sprawy techniczne.
    portalu i grona.
  • ciacho_dunskie

:)
    to ja technicznie moge zagrac; P
  • pLa$ti

Internal Server Error
  • Anonim

>pLa$ti napisała:
    >Internal Server Error

Niedługo to się zakończy; )
  • Anonim

Anonse na portalu są już naprawione :)
    Aktualne wpisy, na dzień dzisiejszy będą widoczne do grudnia tego roku :) chyba, że coś się zmieni; )
    Pozdrawiam :)
  • Anonim

Dzisiejsze przerwy w dostępie do portalu spowodowane są pracami naszego providera.
  • Anonim

bardzo krociutkie te przerwy, na szczescie:)
  • pLa$ti

od kilku dni czesto pojawia sie ta biala strona"serwis chwilowo niedostepny,skontaktuj sie z pasiem", czasem po odswiezeniu portal wraca,ale czesciej nie!
  • Anonim

a to jest efekt przeniesienia nas na nowy serwer, lepszy podobno.
    koresponduję w tej sprawie:P
  • ciacho_dunskie

piksi będzie dobrze
    a napis -skontaktuj sie z dexterem
    jest po to,by poznala wiecej osób dzieki temu; p
  • Anonim

ciah @; p wiecej nie potrzebuje poznawac; p
  • Anonim

W ostatnich dniach pojawił się nowy wirus: ISE32.EXE. Wirus ten klasyfikowany jest jako niebezpieczny.

Rozprzestrzenia się błyskawicznie używając pen drive'ów (kluczy usb).
    Wystarczy włożyć pen drive do zakazonego komputera a następnie do swojego i już mamy zainfekowany komputer!!
    Apeluję zatem o zachowanie higieny osobistej i nie wkładanie swoich kluczy usb byle gdzie i nie pozwalanie byle komu żeby wkładali w Wasze komputery :-D

Plik dostepny u mnie, który ograniczy niebezpieczenstwo.

Modyfikacje wprowadzone przez ten plik nie zabezpieczają przed tym wirusem!! a jedynie trochę ograniczają niebezpieczeństwo zainfekowania komputera.
  • Anonim

wrzuciłam na serwer :)
    http://lesbijka.net/pascallo/noauto...

należy wypakować, można dać na pulpit i wtedy uruchomić. Pokaże się komunikat czy na pewno. Potwierdź, jeżeli wszytko ok będzie pokaże się monit, że poprawnie udało się wykonać.
    Dany plik zmienia wpis w rejestrze, by automatycznie nie uruchamiał się pen drive i dane(virus) nie przechodził automatycznie przy podłączeniu do kompa.

Tak jak już wcześniej zaznaczyłam:
    Modyfikacje wprowadzone przez ten plik nie zabezpieczają przed tym wirusem!! a jedynie trochę ograniczają niebezpieczeństwo zainfekowania komputera.
  • ciacho_dunskie

dexteer jestes niezastąpiona!
    dzięki tobie juz nigdy nie włożę swojego klucza
    w "usb" żadnej pani :)_
  • Anonim

Nie powinno być już problemów z utraconym połączeniem :)
    Pozdrawiam:)
  • pLa$ti

pasio, zamiast polskich liter sa znaki zapytania.
    sie da sie to naprawic?:)
  • Anonim

w tej chwili nie jestem w stanie tego zrobic , ale proszę jeszcze o trochę cierpliwości, a nie pożałujecie :))))
  • Anonim

:)
  • Anonim

22.09.2008 może wystąpić przerwa w dostępie do portalu w związku z pracami providera :)