-
Anonim
-
-
pLa$ti
-
Anonim
-
-
Anonim
Anonse na portalu są już naprawione :)
Aktualne wpisy, na dzień dzisiejszy będą widoczne do grudnia tego roku :) chyba, że coś się zmieni; )
Pozdrawiam :) -
Anonim
Dzisiejsze przerwy w dostępie do portalu spowodowane są pracami naszego providera. -
Anonim
-
pLa$ti
od kilku dni czesto pojawia sie ta biala strona"serwis chwilowo niedostepny,skontaktuj sie z pasiem", czasem po odswiezeniu portal wraca,ale czesciej nie! -
Anonim
a to jest efekt przeniesienia nas na nowy serwer, lepszy podobno.
koresponduję w tej sprawie:P -
piksi będzie dobrze
a napis -skontaktuj sie z dexterem
jest po to,by poznala wiecej osób dzieki temu; p -
Anonim
-
Anonim
W ostatnich dniach pojawił się nowy wirus: ISE32.EXE. Wirus ten klasyfikowany jest jako niebezpieczny.
Rozprzestrzenia się błyskawicznie używając pen drive'ów (kluczy usb).
Wystarczy włożyć pen drive do zakazonego komputera a następnie do swojego i już mamy zainfekowany komputer!!
Apeluję zatem o zachowanie higieny osobistej i nie wkładanie swoich kluczy usb byle gdzie i nie pozwalanie byle komu żeby wkładali w Wasze komputery :-D
Plik dostepny u mnie, który ograniczy niebezpieczenstwo.
Modyfikacje wprowadzone przez ten plik nie zabezpieczają przed tym wirusem!! a jedynie trochę ograniczają niebezpieczeństwo zainfekowania komputera.
-
Anonim
wrzuciłam na serwer :)
http://lesbijka.net/pascallo/noauto...
należy wypakować, można dać na pulpit i wtedy uruchomić. Pokaże się komunikat czy na pewno. Potwierdź, jeżeli wszytko ok będzie pokaże się monit, że poprawnie udało się wykonać.
Dany plik zmienia wpis w rejestrze, by automatycznie nie uruchamiał się pen drive i dane(virus) nie przechodził automatycznie przy podłączeniu do kompa.
Tak jak już wcześniej zaznaczyłam:
Modyfikacje wprowadzone przez ten plik nie zabezpieczają przed tym wirusem!! a jedynie trochę ograniczają niebezpieczeństwo zainfekowania komputera. -
dexteer jestes niezastąpiona!
dzięki tobie juz nigdy nie włożę swojego klucza
w "usb" żadnej pani :)_ -
Anonim
Nie powinno być już problemów z utraconym połączeniem :)
Pozdrawiam:) -
pLa$ti
pasio, zamiast polskich liter sa znaki zapytania.
sie da sie to naprawic?:) -
Anonim
w tej chwili nie jestem w stanie tego zrobic , ale proszę jeszcze o trochę cierpliwości, a nie pożałujecie :)))) -
Anonim
-
Anonim
22.09.2008 może wystąpić przerwa w dostępie do portalu w związku z pracami providera :)