- 1
- 2
-
Anonim
umownie kolor lesbijek
nasz kolor
jesteśmy jednym środowiskiem? mamy wspólne sprawy? czego nam brakuje? -
bubiszon
hmm.. czego nam brakuje?! chyba wzajemnej tolerancji.. (mimo iż nie jestem fanką tego słowa..) -
Anonim
zaczniemy ulubiony temat dlaczego femmki nie lubia butch?
czy moze juz poszlo cos w oswieceniu do przodu i kazdemu wolno co chce, ubierac sie, zachowywac....? ]:-> -
bubiszon
mnie same te wewnętrzne podziały śmieszą :) Tak samo się śmieję, jak geje mówią, że nie lubią 'przegiętych ciot', jakby to komu co robiło; ) -
-
Anonim
-
Anonim
-
Casandra
-
Anonim
-
bubiszon
-
Casandra
no wlasnie nic nie robi i w niczym nie przeszkadza,wrecz przeciwnie,jest wieksza roznorodnosc;) -
wiol
-
Aglaja
A ja z uwagi własnie na nietolerancję poza środowiskiem całym jestem. Nie mam zielonego pojęcia czy jestem bucz czy fem, nie noszę tęczy i nawet nie mam pojęcia jakie są wewnętrzne zwyczaje. Zamknięte środowiska mnie nie bawią. Poza tym na jednym forum non stop jakieś panie po mnie jeździły bo mam dużo metalu na ryju.. No ale to już chyba skutki życia w internecie.. -
bubiszon
hmm.. to chyba nie do końca tak, że aż tak zamknięte jest środowisko, ale ja przyznaję, że najbardziej lubię imprezy mieszane, czyli branżowe dziewczyny i panowie, ale myślę, że impreza stricte dziewczyńska też może mieć swój urok..
A co do wyglądu, to cóż - nie wiem, czy mogę się wypowiadać, bo ja też wzbudzam zdziwienie, więc może dlatego we mnie jest większa otwartość na różnorodność wizualną.. :) -
Anonim
Homoseksualiści rozpoznają się po zapachu - dowodzi Charles Wysocki, genetyk z University of Pennsylvania. Badani przez niego geje i lesbijki za najatrakcyjniejszy uważali zapach potu homoseksualnych osób tej samej płci.
Uczeni ze szwedzkiego Instytutu Karolinska odkryli, dlaczego tak się dzieje w przypadku gejów. Adrosteron, który powstaje w wyniku testosteronu, jest obecny w pocie. Jego woń aktywuje obszar mózgu odpowiedzialny za zachowania seksualne, ale tylko u osób homoseksualnych[...]<WPROST> -
-
pLa$ti
a ja uwielbiam zapach potu kilku osob.
moge siedziec z nosem w tejże pasze 100 lat ^^
z tym ze jedna jest hetero a dwie bi wiec nie wiem o co cho; ) -
CzekOLAda ^^ f*** ★•٠· ♫
w końcu miłość nie wybiera ; PP
...ale może to i lepiej (jak coś jest niezależne od nas to możemy jako tako się sami usprawiedliwić)
-
CzekOLAda ^^ f*** ★•٠· ♫
Tak troszke zbaczając z tematu....
Chciałabym się zapytać czy któraś z Was ma może pożyczyć tęczowa flage na ten weekend?? Wybieram się do Krakowa na Dni Równości w tym na marsz i chciałabym wziąć ze sobą flage a niestety zamówić jej przez net już raczej nie zdążę :/ Ręczę że oddam ją zaraz po przyjeździe w nienaruszonym stanie :)
A może ktoś jeszcze wybiera sie do Krakowa??? :>
-
Anonim
-
Anonim
My mozemy Ci pozyczyc flage teczowwa ale musisz po nia wpasc do londynu w sumie to z Wawy nie masz daleko jakies 3h;p mieszkamy przy samym lotnisku wiec nawet z lotniska nie bedziesz musiala wychodzic przezucimy Ci ja przez plot
- 1
- 2