-
Anonim
gdy otaczają nas problemy
gdy są chwile najczarniejsze
gdy złość zalewa nam oczy -
Pascallo
-
CzekOLAda ^^ f*** ★•٠· ♫
Głuche telefony ... zwłaszcza te w środku nocy.... Jak ja tylko dorwę tego "ktosia"..... <wściekła>
-
-
Anonim
-
Anonim
brzydcy ludzie ... bardzo ... ale nie chodzi tu o brak obdarowania uroda przez nature ... skupiam sie na całokształcie ... przyszła małymi krokami wiosna i znowu zacznie sie "parada-maskarada" -
Farsta
-
Anonim
to wkurwia mnie bardzo, ale myślę, że jeśli pokazała się <choć bez twarzy> w tefauenie to juz nie odpusci. mam nadzieję!! -
Farsta
nie chodzi o to czy odpuści czy nie (chociaż to też jest ważne), ale wku*wia mnie to, że mamy takie prawo, że dzieci zistają w patologicznych rodzinach gdzie nie ma pieniedzy na buty, ale na morze alkoholu jest zawsze, w rodzinach, w których jedynym argumentem jest przemoc... zabiera się dziecko normalnej kobiecie, na dodatek pracujacej z dziećmi .. i to jeszcze w taki sposób nie zgodny z prawem. tylko dlatego , ze matka (babcia) pracuje w sądzie ... w takich momentach mam ochotę opuścić nasz kraj mlekiem i miodem płynący tfu! -
Anonim
-
Farsta
-
Anonim
-
Farsta
-
Anonim
tylko my dwie ogladalysmy?
nikt nie ma zdania?
Moze dwa slowa o Tomku Raczku?
co myslicie o tym co mowi i robi? -
-
CzekOLAda ^^ f*** ★•٠· ♫
Właśnie obejrzałam :/
Przykre że takie rzeczy wogóle mają miejsce w naszym pięknym kraju. Mam nadzieje że ta kobieta nadal bedzie walczyc o opieke nad swoim dzieckiem. Dobrze że poszła ze swoją sprawą do TV, może teraz coś sie w jej sprawie ruszy....
A z p.Tomkiem Raczkiem co ostatnio się dzieje???
btw.... ktoś może wie coś o terminie parady w Wawie??
-
Anonim
wiadomo tylko ze w czerwcu
o widzeniu Sekielskiego i Morozowskiego, a u nich miedzy innymi Tomka i Marty Abramowicz <KPH> byla mowa, i wlasnie to u Tomka nowego, ze rozmawial z Cymanskim:P
moze ktos gdzies znajdzie link, bo ja mam blokade:P -
Farsta
zaraz poszukam jakiegoś linka.
A jeśli chodzi o Raczka to podpisuje się pod tym co mówił rękoma i nogami. Podziwiam, że był taki opanowany bo ja rzucałam długopisami w TV O_o -
Farsta
http://wiadomosci.onet.pl/3356906,3...
z rozmowy z internautami
http://wiadomosci.onet.pl/3356779,r...
polityka PiSu
-
Anonim
boje sie tylko, ze przemawia bardziej do nas niz do tych ktorych zdanie stara sie zmenic:/
opanowanie bardzo mu pomaga.
spodziewalam sie ze Cymanski bedzie bardziej irytujacy, nie ma co gadac zdanie: 'pomoge kazdemu gejowi czy lesbijce jesli bedzie dziac im sie krzywda' robi pozytywne wrazenie, nazwal heomoseksualizm 'aberracja seksualna' <coz za lekkosc i finezja;)> z czym Tomek nie zgodzil sie twierdzac ze jet norma taka sama jak heteroseksualizm. kontrowersyjne argumenty przyrownanie do swiata zwierzat dla mnie jest lekko naciagniete - dobrze ze nie zjadamy swoich nowonarodzonych potomkow;P i nie prowadzimy naturalnej selekcji gdy osobnik jest slabszy - zjadajac go.
czesto jestem dumna z Tomka, z tego jak nas broni, zwlaszcza ze w oczach widzow uchodzi liberala o ustalonej wysokiej pozycji spolecznej, co daje postawy by stac sie autrytetem. mimo to uwazam ze Marta ma wiekszy wplyw na lamanie stereoptypow i bardziej obiektywne spojrzenie na sytuacje.
ta babe co znow nie pamietam jak sie nazywa <uosobienie homofobii z dlugimi wlosami> wlasnymi rekami przekonalabym z przyjemnoscia, moze byc z pomoca dluta, cos moze bym wyrzezbila;) -
Casandra
ja powiem tylko tyle,jak czytam wypowiedzi internautow to wstyd mnie ogarnia,ze jestem polka,zyje w tym kraju i krew mnie zalewa,bosh jaka ciemnota...<sciana>
p.s.jednak zaczynam sie cieszyc ze z tad wyjezdzam... -
Anonim
wypowiedzi internautow nie moge przeczytac <moze i lepiej dla moich nerwow> ale nie znam tematu gdzie by nie bylo zenujacych wypowiedzi internautow, mysle ze takie komentarze wyzwalaja w ludziach cos co powinna doglebnie zbadac psychologia.
nie wierze zeby taka ilosc ludzi miala tyle negatywnych cech, nie wierze ze tak mysla, to raczej chec szokowania, skrajnych emocji na ktore nie moga sobie pozwolic w innym miejscu:P