- 1
- 2
-
Anonim
wciaz niemal przesladuje mnie przeswiadczenie, ze jestemy inne...bradziej wrazliwe, ciekawe swiata, jakbysmy wielki worek w ktorym znajduje sie u kobiety macierzynstwo etc zapelnialy pasją
przyznac sie musze, ze ja mam ich tak wiele, ze nie moge spac, bo odczuwam niepokoj ze marnuje czas:P
fotografia....
reszta zajelaby kilka stron tego grona;P
a Wy? -
Sinea
Mam to samo...I tylko ciągle strach że nie starczy czasu na to wszystko... -
Anonim
-
Sinea
Rozrywające jak cholera i niewygodne.Ale mimo wszystko dodające tempa... -
-
Anonim
-
Casandra
ja też nie mam czasu na nic,ciągle coś,gdzieś i jeszcze to... i na znajomych żadziej i żadziej i prawie wcale<pogubiłam się>
jedyna o może odpoczniemy razem zaprosze cie na koffi czy coś,usiądziemy grzecznie wypijemy i odpoczniemy wreszcie a ty dotrzymasz wreszcie obietnicy sobie:P -
Anonim
-
Sinea
-
Casandra
dlatego na piwo nie zapraszam;p a kawa w moim towarzystwie to wieczność(taka nuda);p
hahahaha -
maga
ja tam jestem nadwrażliwa;)
i zainteresowań i pasji nie mam w jakiejś ponad przecietnej ilości raczej
ale przy tych co posiadam nie trace czasu na sen; )
-
I should be so lucky
-
Rei
problem w tym ze za duzo rzeczy interesuja na raz, najchetnie bym sie zabrala za wszystko na raz ale tak to przez wiecznosc do neiczego bym nie doszla....no i jeszcze to konkretne lenistwo na ktore tak naprawde nie ma czasu ale i tak pokazuje wstretny leb. ale na dzien dzisiajszy...spiewanie -
behind blue eyes
-
...
bez przesady, co mają preferencje seksualne do wrażliwości czy ciekawości świata? do inteligencji może też?:p
>czerwień niebieska napisała:
>wciaz niemal przesladuje mnie przeswiadczenie, ze jestemy
>inne...bradziej wrazliwe, ciekawe swiata, jakbysmy wielki
>worek w ktorym znajduje sie u kobiety macierzynstwo etc
>zapelnialy pasją
>
>przyznac sie musze, ze ja mam ich tak wiele, ze nie moge
>spac, bo odczuwam niepokoj ze marnuje czas:P
>fotografia....
>reszta zajelaby kilka stron tego grona;P
>
>
>a Wy?
-
Anonim
-
Malena
nie wydaje mi sie to przesada, les maja w sobie to cos co nawet ludzi hetero fascynuje, przyciaga... to co mowia nigdy nie jest banalne, to czym sie interesuja, jak to widza i przedstawiaja zawsze jest jakies... ma swoja osobowosc;))
-
Anonim
poczekajcie,
nie galopujcie,
bez przesady,
nie idealizujcie - bo to niezdrowe; P
i może przede wszystkim nie generalizujcie
owszem jest jakaś taka dziwna tendencja, że osoby homoseksualne wiążą się silnie z dziedziną taką jak sztuka
(czyli są wrażliwe, łase na doznania estetyczne oraz mają chęć na obcowanie z tak zwaną wyższą półką)
ale z kolei orientacja nie jest żadnym wyznacznikiem,
określa tylko naszą preferencję,
a na to jakimi jesteśmy ludźmi wpływa wiele czynników
i to na prawdę już mało istotne czy ktoś będzie kochać kobietę czy mężczyznę. -
pLa$ti
-
Kaskalex
-
Pola
moze i brakuje nam jakiegos genu:) ale na brak fantazji I ubostwo w zyciu wewnetrznym nie mozemy narzekac. Art jest nasz:P
- 1
- 2