- 1
- 2
-
Anonim
-
Dudi
-
Anonim
-
olinka
ja też byłam kiedyś:) i też to zamierzchłe czasy:)
ahhh az się łezka zakręciła w łoku:P:) -
-
Anonim
-
Justi
-
zaj
-
kiju
-
Gosialalala
-
Tripleturbo
Też chodziłam do VII. :) Już ponad rok po maturze, więc aż takie stare czasy to nie są.; P Ale szkołę wspominam bardzo miło. Pozdrawiam wszystkich! -
Anonim
-
zvoncek
kiedys sie latalo do tej szkoly. Milo, bardzo milo wspominam pozdrawiam wszystkich ktorych znam ze szkoly peace -
szarooka
widzę że i o kochanej naszej 7mce ktoś wreszcie temat zrobił. ale jak zwykle się spóźniłam... :PP -
Lilly Lill
Dawno to już było, dawno, ale ja też się w ZSO4 kiedyś uczyłam; ] Spędziłam tam 9 lat mojej edukacji i z perspektywy czasu myślę, że jest to wyjątkowo odpowiednia liczba lat nauki tam; ) -
szarooka
no niestety ja się takim wynikiem nie mogę pochwalić. jestem w tej szkole dopiero drugi rok.
na początku przeszkadzało mi to... że ciągle się w niej gubiłam:P -
Lilly Lill
Ja się tam gubiłam 4 lata, bo przez pierwsze 3 miałam tylko w jednym korytarzu lekcje i reszta szkoły była dla mnie zagadką; ]
Na pocieszenie powiem, że podziemia budynku mojego obecnego wydziału [Neofilologia UW] są jeszcze bardziej zakręcone niż korytarze ZSO4 i tam chyba da się zgubić i umrzeć z głodu w 'ślepej uliczce'; ] -
szarooka
hehe pewnie ze strachu ciągle chodzicie z rezerwą kanapek w torbie?;)
a gdzie chodziłaś do liceum? bo rozumiem, że te 9 lat to sp i gimn -
Lilly Lill
-
szarooka
-
Lilly Lill
Cudowny biol-chem z rozszerzoną matmą [był to na tyle nieudany pomysł, że już go więcej nie powtórzyli; )]. Nigdy więcej; ]
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Gliwice
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem