-
...
piszcie tu jak oceniacie glany poszczególnych firm, ich ewentualne wady (z uzasadnieniem). wszelkie informacje takie jak podanie lokalizacji sklepów firmowych będą mile widziane (podawajcie miasto w nawiasach, gdyż nie wszyscy są z Warszawy).
wszelkie formy offtopicu będą surowo karane. -
Patriota
Robert - nowe glany kupujesz :> ??
JA najbardziej byłem zadowolony z HD na grubej podeszwie , ale tego kroju co ja mam już nie robią :P -
tó.
no tó ma HD 901. zadowolona z nich jestem i byłam bardzo,aczkolwiek po dwóch latach się dość nieciekawie zepsuły.
ale nadal w nich człapię. naprawdę sporo przeżyły.
dwa znane mi sklepy HD,to ten w podziemiach,to chyba nie jest ich oficjalny sklep,ale sprzedają się tam,i ten w arkadii. W Warszawie. -
...
odnośnie 1 postu - NIE
odnośnie 2 postu - czy mogłabyś napisać gdzie dokładnie się zniszczyły (zniszczona podeszwa, pęknięcie skóry)? -
-
Kapitan Rudobrody
Glany marki "Chwaścimir" - dobre po polskie, na licencji Steela... a właściwwie Stiila - do kupienia m.in. na bazarku pod halą banacha. Charakteryzują się mocną podeszwą, w ktora mozna powbijac dolaczone do pudelka cwieki kolcostożki; dostepne są 10 i 12 (dziurki, nie cwieki; p) . Rozmiary widzialem tylko z przedzialu 42-46. Nin więcej od rumuna nie wycisnalem. Ale twardy był. Martwy, ale twardy. I dobrze sie po nim skakało... -
...
widzisz... to jest topic bardziej użytkowy. za następne tego typu posty będzie ban (niezależnie od tego kto tego posta napisze). gdybym potrzebował nowych glanów to po prostu kupiłbym je sobie, a ten topic założyłem dla osób, które chcą kupić glany, nie mają żadnego rozeznania w ich markach i nie mogą nic znaleźć w tym burdelu jaki się zrobił w pozostałych tematach. -
tó.
>squirrel napisał
>odnośnie 1 postu - NIE
>odnośnie 2 postu - czy mogłabyś napisać
>gdzie dokładnie się zniszczyły (zniszczona
>podeszwa, pęknięcie skóry)?
no.szwy mi poszły i czubek odpadł; p
o dziwo,drugi glan wciaz wyglada jak nowy :P
-
Aurinko
Steele, mają 1,5 roku i oprócz tego że jeden zaczyna pękać to wygladają całkiem ok i nawet się dobrze trzymają.
Kupione w Krakowie
DR martens na Floriańskiej i na Szewskiej
Ponadto słyszałam że wojas to porzadna firma, w KRaku w tych samych sklepach mozna kupić co Steele lub taniej w sklepie firmowym Wojasa w Galerii Krakowsiej:) -
asia.
Osobiście polecam Wojasy...bardzo łatwo je rozchodzić i są bardzo wygodne...można je zakupić w marcpolu... -
MOTOR BIKERS RIDE FREE
Według mnie mnie glany firmy Stiil sa swietne , mam je pol roku i jeszcze zyja :P moje poprzednie glany firmy HD po takim czasie wygladaly bardziej jak sandaly :P -
Patriota
HD - są super
A mogę jeszcze polećić KMM - pnoć mają wytrzymałą - nieodkształcającą się podeszfę (gruba , twarda blacha). -
Anonim
jak można chodzić z blachą w podeszwie?? o.0
hd przeżyją chyba wszystko. moje 20tki mają jakieś 5 lat, przeszły 2 wypadki motocyklowe i mnóstwo koncertów; efekt: jedna rysa na czubie.
w kraku są galerii kazimierz (krakowskiej chyba też)
bochm but- moje pierwsze- beznadzieja, r.i.p.
cockney-na zamówienie (wybór koloru, wysokości, podeszwy, bajerów), śliczne, bardzo wygodne, mogłyby być bardziej wodoszczelne. ebola na floriańskiej lub u producenta w łagiewnikach (taniej) -
ola
break free-nie narzekam, ale wszyscy mi mówią że mi się coś przykleiło do podeszwy---a to takie coś czerwone z "reklamą" break free... -
Aurinko
>OlKa Ko†owska napisała:
>break free-nie narzekam, ale wszyscy mi mówią
>że mi się coś przykleiło do podeszwy---a
>to takie coś czerwone z "reklamą" break free...
Wojasy kurna to są, to czerwone się w oczy nie rzuca aż tak bardzo, a buty pirszorzędne (brat mój ma)
Kraków Galeria Krakowska najtaniej dostępne; ) -
Anonim
Osobiście mam Steele..Według mnie są dobre..mam je juz jakiś czas i narazie są jak nowe. Przezyły dużo..m.in powódź w strumieniu; p Ale mimo tego nie rozlecialy sie...
Jedyna wada jaką w nich zauwazylam to na początku byly trudne do rozchodzenia..właściwie tylko prawy glan uwierał w kostkę.
Ale naprawdę polecam. -
Anonim
air wair
ehhh...zabytek.
nawet skrzypia (baaajerxD ale troche zaczyna byc uciazliwy)
:) -
Justysia
-
nina
steel steel i tylko steel-noszę je od siedmiu lat(te same)
nie polecam wojasów-miałam jedna to mi się po niecałym roku rozwaliły -
Szatanek
Nie polecam Acordów. Po niecałym roku podeszwa sie mocno starła, a śruby zaczęły się przebijać do wnętrza buta a skutniem tego było cieknięci glanów...
od spodu.
niezbyt ciekawe przeżycie
teraz mam 15 stiila i narazie jest zadowolona (roczek mają z kawałkiem :)) -
Justysia
tam te glany juz 2 rok i sa wygodne i w dobrym stanie.. tylko wiesz z butami jak ze szkłem brzeba umiec się obchodzic...