Gitara [10401]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Michal

no wlasnie, pochwalcie sie swoimi dokonaniami! (Wiem byl juz temat a propos tworczosci, ale mi chodzi o ogolne nagrania a nie wlasnorecznie napisane utwory)
    Ja na przyklad strasznie sie wczoraj nudzilem i nagralem cos takiego:

http://s60.yousendit.com/d.aspx?id=...

Jesli ktos bardzo chce to moze mnie zjechac za to ze nie rowno, ale ja to robilem w nocy z wczoraj na dzis i bylem troszeczke podchmielony :], wiec prosze o lagodny wymiar kary; p
  • Anonim

Musiales byc bardzo najebany...
  • Michał Tkaczuk

OMG
  • Michal

1. Bardzo to moze nie bylem, ale nagralem 2 sciezki gitary i juz mi ich synchronizowac nie chcialo; p
    2. OMG? Tego to nie rozumien...
  • K.

pozwole sobie przetulmaczyć
    omg- oo maj gaaad :P

co do nagrania: bardzo ładne, śliczne :D
  • matti v

zobacz w słowniku co to znaczy metronom,
    albo kup jakąś książke o...

a zreszta.
    ładnie zagrałeś :)
  • pawel.muuu

równo, czysto, perfekcyknie; D
  • blaine

czy ty przesluchales tego zanim zdecydowales sie to wystawic w sieci?; )
  • Anonim

Jeśli byłeś podchmielony.. to skrajnie.. musiałeś leżeć i nieopatrznie dotkłeś gitarki. I w rezultacie mamy to co mamy... (sory za aż taką krytykę :P)
    Słuchaj.. ocal swój "IMIDŻ" przesyłając coś co nagrasz na trzeźwo (i bez kaca) :D
  • Michal

troche zbyt powaznie to bierzecie; p
    Przesluchalem to oczywiscie zanim wyslalem, ale nic juz nie zmienialem, bo tak jest bardziej tru; )
    No i jeszcze ci co nie wierza w swoje sily moga teraz sie pocieszyc ze nie zawsze trzeba dobrze grac zeby sie dobrze bawic; )
    Moze jeszcze nagram cos (i co byloby normalne) ale na razie to czasu brak :(
    No i jescze: wiem co to metronom, a nagrywalem partie gitar sluchajac Guitar Pro i tam nawet bylo rowno i pasowalo (w moim mniemaniu; ) )Dopiero potem sie okazalo ze troche to wszystko plywa :]
  • K.

widac ze umiesz grać a w tym cała frajda ze jest nierówno!!! :D inaczej nie byloby zabawy :P :P
  • Anonim

hehe jaki szatan; )
    czyli wychodzimy z założenia że nierówno=true
  • -

nie, szybciej niz sie umie jest dopiero true; -)
  • mackee

Mnie się podoba. Na początku trochę może lepiej mogłoby być, ale później nieźle.

Tak na 4 bym ocenił.
  • Grono.Net

o czy można umieszczać Covery?; ]
  • Anonim

Uuu chłopaku!!! No to żeś dojebał piździe uszu...dobre solo; szkoda, że w midi GP4. Co to ma być??
    P.S. Jakbyś mógł skowerować Planet X "Ignotus Per Ignotium", chętnie posłucham!
  • Anonim

fakt - ta MIDIowa perka absolutnie Ci nie przeszkadzała, bynajmniej, nawet Ci nie pomogła...

wiesz, automat MIDI, ma nad Tobą pewną przewagę, trudno go zmusić do fałszu i nierównego grania.

podobno, zeby dobrze grać po pijaku trzeba też ćwiczyć po pijaku; )
  • Qmar

ooo zgadzam się, zgadzam, po pijaku najlepsze kawałki powstają, szkoda tylko, że z rana się już ich nie pamięta...; )
  • Grono.Net

wiecie, ja zawsze moge umieścić moje kiczowe roots bloody roots bez basu i wokalu i perką z gp :P; ]
  • Vertlain

Dorzuć jeszcze bas w GP, a wokal każdy sam sobie domruczy; P
| |

Witamy na gronie Gitara, największym gronie w serwisie związanym z tym instrumentem. Jeśli zapis...

Fotki

Miejsca grona (1)