-
Michal
no wlasnie, pochwalcie sie swoimi dokonaniami! (Wiem byl juz temat a propos tworczosci, ale mi chodzi o ogolne nagrania a nie wlasnorecznie napisane utwory)
Ja na przyklad strasznie sie wczoraj nudzilem i nagralem cos takiego:
http://s60.yousendit.com/d.aspx?id=...
Jesli ktos bardzo chce to moze mnie zjechac za to ze nie rowno, ale ja to robilem w nocy z wczoraj na dzis i bylem troszeczke podchmielony :], wiec prosze o lagodny wymiar kary; p -
Anonim
-
Michał Tkaczuk
-
Michal
1. Bardzo to moze nie bylem, ale nagralem 2 sciezki gitary i juz mi ich synchronizowac nie chcialo; p
2. OMG? Tego to nie rozumien... -
-
K.
pozwole sobie przetulmaczyć
omg- oo maj gaaad :P
co do nagrania: bardzo ładne, śliczne :D -
matti v
zobacz w słowniku co to znaczy metronom,
albo kup jakąś książke o...
a zreszta.
ładnie zagrałeś :) -
pawel.muuu
-
blaine
czy ty przesluchales tego zanim zdecydowales sie to wystawic w sieci?; ) -
Anonim
Jeśli byłeś podchmielony.. to skrajnie.. musiałeś leżeć i nieopatrznie dotkłeś gitarki. I w rezultacie mamy to co mamy... (sory za aż taką krytykę :P)
Słuchaj.. ocal swój "IMIDŻ" przesyłając coś co nagrasz na trzeźwo (i bez kaca) :D -
Michal
troche zbyt powaznie to bierzecie; p
Przesluchalem to oczywiscie zanim wyslalem, ale nic juz nie zmienialem, bo tak jest bardziej tru; )
No i jeszcze ci co nie wierza w swoje sily moga teraz sie pocieszyc ze nie zawsze trzeba dobrze grac zeby sie dobrze bawic; )
Moze jeszcze nagram cos (i co byloby normalne) ale na razie to czasu brak :(
No i jescze: wiem co to metronom, a nagrywalem partie gitar sluchajac Guitar Pro i tam nawet bylo rowno i pasowalo (w moim mniemaniu; ) )Dopiero potem sie okazalo ze troche to wszystko plywa :] -
K.
widac ze umiesz grać a w tym cała frajda ze jest nierówno!!! :D inaczej nie byloby zabawy :P :P -
Anonim
-
-
-
mackee
Mnie się podoba. Na początku trochę może lepiej mogłoby być, ale później nieźle.
Tak na 4 bym ocenił. -
Grono.Net
-
Anonim
Uuu chłopaku!!! No to żeś dojebał piździe uszu...dobre solo; szkoda, że w midi GP4. Co to ma być??
P.S. Jakbyś mógł skowerować Planet X "Ignotus Per Ignotium", chętnie posłucham! -
Anonim
fakt - ta MIDIowa perka absolutnie Ci nie przeszkadzała, bynajmniej, nawet Ci nie pomogła...
wiesz, automat MIDI, ma nad Tobą pewną przewagę, trudno go zmusić do fałszu i nierównego grania.
podobno, zeby dobrze grać po pijaku trzeba też ćwiczyć po pijaku; ) -
Qmar
ooo zgadzam się, zgadzam, po pijaku najlepsze kawałki powstają, szkoda tylko, że z rana się już ich nie pamięta...; ) -
Grono.Net
wiecie, ja zawsze moge umieścić moje kiczowe roots bloody roots bez basu i wokalu i perką z gp :P; ] -
Vertlain