Gitara [10401]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Zakładam mały fan club Mayones'a na tym gronie:P Wszyscy posiadacze i sympatycy Mayones'a i Flame'a mogą się wpisać:P

Co sądzicie o tych gitarach??
  • Photoshopp'd

ya mam Flame limited Production II i mnie sie usmiecha:):)czarny z bezowymi akcentami ale jest sliczna i moja:):)z czerwna szyjka jedna z niewielu takich:):)(malo znajdziesz flameow II z czerwona szyjka:))i ja uwielbiam, nigdy jej nie sprzedam:)
  • Anonim

a jaki model masz?? bo ja posiadam Flame'a Signum:P
  • Photoshopp'd

toz powiedzialem...limited production II czyli podroba LP:P:P:P
  • Anonim

lp 2 i wszystko jasne:P no:P
  • Anonim

ale chyba wszystkie Flame'y mają napis na główce Limited Production(bo mój kochany Signum też ma) i dlatego nie wiedziałem który model:P
  • Photoshopp'd

no to moze ja nie mam racji:)klocil sie nie bede bo sie nie znam na flame'ach...za to widzialem swoje marzenie LP studio oryginalne, czerwona:):)niecale 5 patoli:)
  • Anonim

eh Gibsony:) ja chcę GIBSONA lp custom Zakk Wylde:P
  • Photoshopp'd

w r'n'r w centrum na emilli platter wlasnie jest taki do tego z podpisem Zakk'a z teog koncertu co tam byl w wawie kiedys tam:):)
  • Anonim

ee nie znacie się PRS Custom to jest coś. ja mam epiphona studio i teraz żałuje że go kupiłem , mogłem kupić prs santane se.
  • Photoshopp'd

o gustach sie nie rozmawia...pozatym to dlatego ze kupilas Epiphona a nie Gibsona:):)
  • Anonim

Grałem na PRS Santana i mi się w ogóle ta gitara nie podobała....brzmiała kiepsko, była niewygodna....
  • M2M

Dopisuje sie do milosnikow i uzytkownikow mayonesa :) Mam Kz tylko jakis taki dziwny on:P Mialem okazje grac na kilku roznych wioslach, ale ciagle wracalem do starego Kz. Tylko przetworniki trza bylo wymienic; ]
  • K M

ja też sie dopisuje do fan clubu Flame'a....teraz mam Ibaneza ale Flame to byla moja pierwsza gitara,dzieki niej umiem grac;)..ehhh...:))byla naprawde spoko,dzialala bez zastrzezen
  • -Folek-

Hehe ja nie posiadam Mayonesa ale planuje po wakacjach, bo teraz wyjeżdzam na zarobek, zamówić Mayones SeGTM Lizard :) Pozdro :)
  • Daimon

posiadam Mayonesa(co zreszta widac na zdjeciu;>)i smialo moge powiedziec ze sa to jedne z lepszych gitar i jakosciowo i cenowo...aczkolwiek nie powiem powoli zbieram sobie kase na Gibsona LP(do emerytury kupie;)
  • M2M

Hehe, a jak na emeryturze sobie w koncu kupisz, to nie bedziesz dal rady z nim stac, bo bedzie Ciebie przeginal do przodu :P Strasznie ciezkie to jest :P
  • -Folek-

Gibson Gibsonem, a nie sądzicie że można zrobić lepszą gitarę od takiego Gibsona Standard u dobrego lutnika? U Gibsona sami przyznacie że połowę tej ceny płaci się za firmę. Oczywiście nie podważam faktu że to bardzo dobre gitary, ale czy tu nie chodzi przede wszystkim o prestiż?
  • M2M

Tylko ciekawe ile za to zaplacisz. Z reszta Gibson to legenda jest; ] Cos jak Ford Mustang
  • Anonim

Mieć Gibsona to jest coś:P Ale mimo wszystko wolałbym sobie zamówić gitarę u Mayones'a za 4 000 zł niż kupować wypasionego Gibsona za 10 000 tyś zł....
| |

Witamy na gronie Gitara, największym gronie w serwisie związanym z tym instrumentem. Jeśli zapis...

Fotki

Miejsca grona (1)