-
¡Maj!
Łączmy sie i wpisujmy roczniki:
Niezapomniany 88; )
IIIa i Choroś ruuuuulez!!! -
Przemo
Cześć
Chodziłem do tego wspaniałego gimnazjum!!!
Tak sie dziwnie składa że właśnie do klasy IIIa:)
-
¡Maj!
Przemek Ty...;) downie; P no ja wiem ze zdjecie czarnobiale ale zeby mnie nie poznac :D Ewcia Majewska Cie pozdrawia :) -
Przemo
Tylko prosze mnie tutaj downem nie nazywać :)
A co do zdjęcia to cie poznałem,chociaż przyznam że jest trochę dziwne:) -
-
¡Maj!
-
Anonim
Witam.
Skończyłem tą bądę w 2002 roku.
Pozdawiam wszystkich absolwentów. :-) -
Many
siema!
no ja tyz rocznik '86
..no...Artemis..jak narazie najstarsi tu jestesmy..trzeba by tu jakis porzadek zaprowadzic:P
btw: do ktorej Ty klasy chodziles bo jakos po tej focie nie moge rozpoznac;]
eee....no ale tak wogle to cos malo tu nas...trzeba by tez cos z tym zrobic...:D -
Anonim
Chodziłem bodajże do klasy "A". W każdym razie z wychowawczynią Ilczuk (bleee, bleee, i jeszcze raz bleee).
CO do pożądku, to i ja jestem za tym. :-D
Powiem Ci, Many, że CIebie też jakoś nie kojażę.
Btw: gdzie teraz chodzisz do szkoły?? -
Anonim
-
Many
aaa...no ja tam do 'i' chodzilem...no i tak wogle to jesce ostatnio nawet bylem w gim...heh..na disco od czasa do czasa przychodze zeby rozruszac ta bande:P
co do liceum to nie...znaczy sie tak...znaczy sie juz nie...hehe..juz tyko na maturke tam bede przybywal:]...wlasnie sie uwolnilem..:P -
Jot
heej!!!!
ja tez absolwentka!! a teraz to i liceum..
pozdrawiam wszystkich!!!!
hgmhm stare smieci..;] -
Anonim
Poznaję, koleżankę, poznaję.; -)
TY zapewnie mnie już nie pamietasz, ale może pocieszy Cię fakt, że nawet się znaliśmy (za czasów gimnazjum). :-) Miło widzieć dobrą, "starą gwardię". :-) -
Jot
oczywiscie ze Ci pamietam;] chociaz w pierwszym momencie mialam zawahanie;] no tak jak ten czas leci.. -
Many
Justa a co tam u Gochy?? widze ze na gronie jest ale chyba zadko wchodzi...
pozdroofka:]
a Ciebie Artemis nadal nie kojarze...moze jakas normalna foteczke bys zamiescil to latwiej by bylo sobie przypomniec ..moze..;P
pozdro:] -
Jot
hej!! Gocha faktycznie sie gronem nie zainteresowala..:/ ale jak jej sie ciagle tym podniecam to stwierdzila ze chyba musi wreszcie tu zajrzec;] wiec moze moze ale juz w pon. ma mature to teraz siedzi nad ang. a Wy kiedy macie? bo ja to jeszcze mam duuzo czasu;] do 25;]
pozdrawaim!!! -
Many
ja mam polski w czwartek a ang w przyszly wtorek...w sumie tez powinienem sie troche pouczyc do polaka..ale...hmm...u mnie to normalne ze pozno za to wszytko sie zabieram:P -
Anonim
Ja mam w środę (20) polski, a potem w sobotę (23) deutsch. No a potem to już "tylko" pisemne. :-] -
Jot
powodzenia Wam zycze!!! i sobie tez zycze zyczenia powodzenia;] bo sie przyda!! jakos nie chce mi sie za polski brac.. sa ciekawsze rzeczy..;] -
Anonim
-
Jot
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Bielany
- Załóż własne grono tematyczne