Gimnazjum 106 w Radości (W-wa) [405]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Paździoch

slyszeliscie o tym, ,,ze kazdy uczen korzystajacy z komputerow niezaleznie czy na lekcji czy po lekcjach musi miec swoje sluchawki''haha slowa dyry...co te ludzie nie wymysla:P
  • Nesca. o.O

chyba dyrcie pojeba... przecież nikt nie bedzie biegał ze słuchawkami w plecaku po szkole
  • Anonim

uszu sie nie chcialo myc co
  • Nesca. o.O

BUAHAHAHAHA :D ja myje codziennie :P
  • Anonim

ktos musial sie wstrzymywac skoro takie zarzadzenie wprowadzili:P a ze pierwsza sie odezwalas to wypadlo na Ciebie :(
  • Nesca. o.O

poerwsza sie odezwałam bo jak narazie to tylko ja i ty napisaliśmy jakiekolwiek odpowiedzi w tym temacie... a słuchawki dyrcia karze przynosić dlatego że ktoś te które były połamał
  • Anonim

winny sie tlumaczy
  • Nesca. o.O

nie tłumacze sie tylko swierdzam fakt... a poza ty napisałeś o tym że ''ktoś'' nie myje uszu ^^
  • Anonim

no to ktos musial wykazac sie odwaga i ukazac na swiatlo dzienne ta smutna prawde. ja nie chodze juz do tej szkoly od jakiegos czasu a z kompa w bibliotece korzystalem doslownie raz :P
  • olivia.

jezu co sie dzieje z ta szkola:/
  • Aleksandra

wlasnie nie wiem:D
  • Anonim

ja tam nic nie polamalem; p
    a przynosic nie bede bo swoje se polamie; ] i nie chce mi sie przynosic :)

jak jest sluchawek zal to niech nie kupuje za 5zl na bazarze -_-
  • Anonim

a może niech nam kupią te słuchawki to mogę se je wtedy nosić i niech nam dadzą miejsce w którym będziemy mogli je przechowywać bo tak to my sami se będziemy niszczyć swoje dlatego, że cały czas są w plecaku
  • Nesca. o.O

Rybciu dlugo cie nie bylo :P według mnie i tak nikt nie będzie musiałn przynosić tych słuchawek... dyrcia dużo mówi ale mało robi...
  • Elfira

Z tego, to ona jest znana. Miałam z nią matmę, więc trochę ją poznałam.

Rybka ma rację i ja też to miałam napisać. Mogę już nawet mieć swoje, ale w plecaku mi się zniszczą (co w tej szkole się z plecakami robi, to się specą od s-f i horrorów nie śniło..!; D )
  • Anonim

popieram :) Iza, bardzo słusznie mówisz; )
    a strasznie wkurza mnie to, że nie mamy szafek, na np. strój na wf, czy podręczniki..
  • Elfira

A jaki by tam był syf...błe Dostajesz szafkę, cała szczęśliwa idziesz w jej kierunku, otwierasz (pkt kulminacyjny), a tam niespodzianka: pajęczynka, pleśń i inne grzyby...Ale tak serio, to by się przydały jak możemy nie mieć garba, jak nosimy taki ciężki plecak?! On też nam je deformuje. No i już ile problemów z głowy!
  • Anonim

ta.. szafki do zycia potrzebne O_o jak juh... na drugi dzien polowy rzeczy nie ma bo zajebali; >;>

a ciezkie plecaki to nie problem... wystarczy nosic polowe ksiazek :D te mniej potrzebne (niemiecki np) zostawic w domu; P; P
  • Anonim

ja jestem za szafkami bo z niektórych ksiązek nam nie zadają do domu i po co nadużywać kręgosłup, a jak to mówi pani rębkowska kiedyś przyjdzie dzieci rodzić(czego nam wszystkim serdecznie życzy) skarpetka i nesca coś o tym wiedzą
  • Nesca. o.O

Rybka przez twoje wspomnienie io rębci bede miała koszmary... a propos to wpadne dzisiaj od ciebie;] po ćwiczenia do gegry:P
| |

Gimnazjum nr 106 w Radości (Warszawa-Wawer) Otwieramy bajeczny zakątek dla zwichrowanych dusz. ...

Gimnazjum Nr 41

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)