-
Paździoch
slyszeliscie o tym, ,,ze kazdy uczen korzystajacy z komputerow niezaleznie czy na lekcji czy po lekcjach musi miec swoje sluchawki''haha slowa dyry...co te ludzie nie wymysla:P -
Nesca. o.O
chyba dyrcie pojeba... przecież nikt nie bedzie biegał ze słuchawkami w plecaku po szkole -
Anonim
-
Nesca. o.O
-
-
Anonim
ktos musial sie wstrzymywac skoro takie zarzadzenie wprowadzili:P a ze pierwsza sie odezwalas to wypadlo na Ciebie :( -
Nesca. o.O
poerwsza sie odezwałam bo jak narazie to tylko ja i ty napisaliśmy jakiekolwiek odpowiedzi w tym temacie... a słuchawki dyrcia karze przynosić dlatego że ktoś te które były połamał -
Anonim
-
Nesca. o.O
nie tłumacze sie tylko swierdzam fakt... a poza ty napisałeś o tym że ''ktoś'' nie myje uszu ^^ -
Anonim
no to ktos musial wykazac sie odwaga i ukazac na swiatlo dzienne ta smutna prawde. ja nie chodze juz do tej szkoly od jakiegos czasu a z kompa w bibliotece korzystalem doslownie raz :P -
olivia.
-
Aleksandra
-
Anonim
ja tam nic nie polamalem; p
a przynosic nie bede bo swoje se polamie; ] i nie chce mi sie przynosic :)
jak jest sluchawek zal to niech nie kupuje za 5zl na bazarze -_- -
Anonim
a może niech nam kupią te słuchawki to mogę se je wtedy nosić i niech nam dadzą miejsce w którym będziemy mogli je przechowywać bo tak to my sami se będziemy niszczyć swoje dlatego, że cały czas są w plecaku -
Nesca. o.O
Rybciu dlugo cie nie bylo :P według mnie i tak nikt nie będzie musiałn przynosić tych słuchawek... dyrcia dużo mówi ale mało robi... -
Elfira
Z tego, to ona jest znana. Miałam z nią matmę, więc trochę ją poznałam.
Rybka ma rację i ja też to miałam napisać. Mogę już nawet mieć swoje, ale w plecaku mi się zniszczą (co w tej szkole się z plecakami robi, to się specą od s-f i horrorów nie śniło..!; D ) -
Anonim
popieram :) Iza, bardzo słusznie mówisz; )
a strasznie wkurza mnie to, że nie mamy szafek, na np. strój na wf, czy podręczniki.. -
Elfira
A jaki by tam był syf...błe Dostajesz szafkę, cała szczęśliwa idziesz w jej kierunku, otwierasz (pkt kulminacyjny), a tam niespodzianka: pajęczynka, pleśń i inne grzyby...Ale tak serio, to by się przydały jak możemy nie mieć garba, jak nosimy taki ciężki plecak?! On też nam je deformuje. No i już ile problemów z głowy! -
Anonim
ta.. szafki do zycia potrzebne O_o jak juh... na drugi dzien polowy rzeczy nie ma bo zajebali; >;>
a ciezkie plecaki to nie problem... wystarczy nosic polowe ksiazek :D te mniej potrzebne (niemiecki np) zostawic w domu; P; P -
Anonim
ja jestem za szafkami bo z niektórych ksiązek nam nie zadają do domu i po co nadużywać kręgosłup, a jak to mówi pani rębkowska kiedyś przyjdzie dzieci rodzić(czego nam wszystkim serdecznie życzy) skarpetka i nesca coś o tym wiedzą -
Nesca. o.O
Rybka przez twoje wspomnienie io rębci bede miała koszmary... a propos to wpadne dzisiaj od ciebie;] po ćwiczenia do gegry:P