- 1
- 2
-
Anonim
-
Mar
zajebiscie było!! =) co do nog to ja cały czas w szpilkach bylam i nogi mi sie trzymaja i co najwazniejsze NIE BOLĄ!! :D ja chce... JESZCZE RAZ -
Anonim
-
eM
-
-
Anonim
-
Anonim
buuu.... a ja nie moge isc do usmiechu....:(:(:(:( bo moj tata ma imieniny:(:(:(:( -
eM
no tak dziś ta impreza w "uśmiechu" zajebiście....:D :D :D hmmm....ale mnie jednak nie bedzie bo idę gdzie indziej....ale miełej zabawy życzę...:)) -
Anonim
-
Mar
-
eM
-
eM
-
Stasia
JAkaz to impreza kroi sie w usmiechu? =))) A my chcielismy wbic sie na chwilke izoabczyc, jak sie bawicie, ale ylko zblizylismy sie do plotu i od razu jakies matki chcialy dzwonic po policje... Z jednej strony reakcja w miare zrozumiala, ale z drugiej... Looooz kobiety =/
Ciesze sie, ze mieliscie fajna impreze - nasza tez byla w miare ok, tylko ten Dj przez krotkie "i" jakis dziwny!! A wasz fajny byl???
POzdrawiam -
Mar
no psy nawet były wezmwane i przyjechały :P dopiero potem pare osob z zewnatrz wbilo sie do nas :]
a nadz DJ był do zniesienia :P -
Stasia
oj, szkoda, chcialam wpasc na chwilke... No nic, moze innym razem, heh =P -
Mar
-
Stasia
-
Mar
inne... ale takiego z tyloma zajebistymi osobami to juz nie bedzie :P
a nie wiem kiedy... trzeba sie wywiedzieć... a wy po jakim czasie mieliscie? -
Stasia
a wiesz co, nie pamietam nawet - cos mi sie zdaje,ze dopiero w sierpniu odbieralam,ale zapewne mozna bylo juz wczesniej =-)) -
Anonim
ale to beda plyty dvd:> i Ci co wczoraj sie zapisali maja odebrac 9 lipca o 18 pod szkola -
Mar
Ci co sie wczoraj zapisali... a Ci co zaplacili juz to 10zeta i sa zapisani i tak to co?
- 1
- 2