• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

jak wrazenia?? mi sie baaaardzo podobalo! tylko moje nogi;(
  • Mar

zajebiscie było!! =) co do nog to ja cały czas w szpilkach bylam i nogi mi sie trzymaja i co najwazniejsze NIE BOLĄ!! :D ja chce... JESZCZE RAZ
  • Anonim

to dzis do usmiechu:P:D
  • eM

no no widzę, że bal sie udał....:]
  • Anonim

oj udal udal:D
  • Anonim

buuu.... a ja nie moge isc do usmiechu....:(:(:(:( bo moj tata ma imieniny:(:(:(:(
  • eM

no tak dziś ta impreza w "uśmiechu" zajebiście....:D :D :D hmmm....ale mnie jednak nie bedzie bo idę gdzie indziej....ale miełej zabawy życzę...:))
  • Anonim

ale nie wiem czy ktos sie wybiera:P:D
  • Mar

ja bym z jednej strony poszla a z drugiej nie :D trudna decyzja
  • eM

Marzena ja widze, że masz bardzo poważny problem....:P :P :P hehhe
  • eM

a wiecie kiedy będą kasety ???
  • Stasia

JAkaz to impreza kroi sie w usmiechu? =))) A my chcielismy wbic sie na chwilke izoabczyc, jak sie bawicie, ale ylko zblizylismy sie do plotu i od razu jakies matki chcialy dzwonic po policje... Z jednej strony reakcja w miare zrozumiala, ale z drugiej... Looooz kobiety =/
    Ciesze sie, ze mieliscie fajna impreze - nasza tez byla w miare ok, tylko ten Dj przez krotkie "i" jakis dziwny!! A wasz fajny byl???
    POzdrawiam
  • Mar

no psy nawet były wezmwane i przyjechały :P dopiero potem pare osob z zewnatrz wbilo sie do nas :]
    a nadz DJ był do zniesienia :P
  • Stasia

oj, szkoda, chcialam wpasc na chwilke... No nic, moze innym razem, heh =P
  • Mar

innym razem to nie ma jak bo drugiego takie balu juz nie bedzie :P
  • Stasia

hm, ale beda inne baale =P a keidy bedziecie mieli kasety?
  • Mar

inne... ale takiego z tyloma zajebistymi osobami to juz nie bedzie :P

a nie wiem kiedy... trzeba sie wywiedzieć... a wy po jakim czasie mieliscie?
  • Stasia

a wiesz co, nie pamietam nawet - cos mi sie zdaje,ze dopiero w sierpniu odbieralam,ale zapewne mozna bylo juz wczesniej =-))
  • Anonim

ale to beda plyty dvd:> i Ci co wczoraj sie zapisali maja odebrac 9 lipca o 18 pod szkola
  • Mar

Ci co sie wczoraj zapisali... a Ci co zaplacili juz to 10zeta i sa zapisani i tak to co?
  • 1
  • 2