Gimnazjum nr 81 im. W. J. Doroszewskiego w Warszawie, Bemowo [380]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Jak my przychodzilismy do I klasy gim. to byle trzecie klasy byly zajebiste :D pozniej jak oni odeszli to te kolejne trzecie byly chujowe....;/
    Pozniej przyszla pora na nas wiadomo najlepsi z najlepszych :D
    a teraz co sie dzieje.....;/
    same male pepki ktorych nie odruznicie od przedszkolakow...kolejne pokolenia gimnazjalistow schodza na psy...;/
    szkoda a bylo tak fajnie; ]
  • Anonim

OJ dobra, nie pieprz... Każdy rodznik o sobie mpwi jak jest zajebisty itd. Ja osobiście wolałam '88 od '87

NIe wiem po co ta rozkmina skoro już do tej szkoły nie chodzisz...
  • dudzia

a ja sie w sumie zgadzam z erykiem....naprawde jest corazgorzej...

ale coz!!!!my spedzilismy w tej szkolce 3 lata i chyba tyle nam wystarczy.....a ja i tak bede tesknic:P
  • Anonim

hihi faktycznie mieliście szczęście do fajnych 3 klas:P:P żarcik:)
    z tym coraz gorzej to takie trochę generalizowanie, ale rzeczywiście patrząc na gim z perpektywy lat to lepiej nie jest:P Ale może to kwetia tego, że my i wspomniany '88 pamiętamy jeszcze tę szkółkę jako podstawówkę itp.. a może nie;)
    Ale btw rocznik '88 jest genial zagadzam się w 1000%:D Jak przyszli teraz do liceum to są z nimi rewelacyjne jazdy:D
    noo.. wakacyjne pozdr for all; )
  • marchewka

Eryk, jak możesz tak mówić :P Mój rocznik jest najlepszy; ) A wracając do innych roczników, bo wiadomo, że swój ocenia sie najelepiej; ) Ja bardzo luibiłam rocznik '87. Jest świetny. W szczególności ten z naszego gimnazjum. To byli świetni ludzie...
  • Anonim

gracie mille Paulinko z jednym wyjatkiem.. nadal są świetni :P:P
  • marchewka

Niech CI będzie :)
  • Anonim

'89 wymiata :-)
  • Anonim

moim zdaniem fajny był ten rocznik, gdzie był Biedka, chyba to był '87. wydaje mi si, że potrfili sami sobie duzo rzeczy zorganizowac i byli zgrani.

osobiściue mi sięteraz wydaje, że od września, to ta szkoła,będzie wyglądała jak przedszkole; ]
    bo te roczniki to co raz bardziej dziecinne, moim zdaniem.
  • Anonim

Karola jak ja odchodzilam z tej szkoly to myslalam dokladnie jak Ty. Tak to juz jest, ze kazdy ma zazwyczaj o swoim roczniku najlepsze zdanie... Chociaz ja osobiscie uwazam ze rocznik 88 (moj) byl do dupy!
  • Podleś

Puga nie gadaj głupot twoj rocznik jest debilny bo ty tam jestes :):):) Moj rocznik jest zajebisty bo ja w nim jestem i tyle :) Pozdro DJ600KG
  • Ola

z opini nauczycieli wynika że pierwsze 2 roczniki gimnazjum czyli 86 i 87 byly najlepsze, choc wielu milej wspomina 86........
  • Anonim

Nauczyciele miło wspominają te roczniki ze względu na to, że z początku nikt nie wiedział jak to jest w gimnazjum itd. i było Was łatwo nabrać :-P My już znalismy z opowiadań te wszystkie sztuczki nauczycielskie i potrafiliśmy się postawić; -)
  • Ola

Szkoła to zawsze szkoła bez wzgledu na to czy nazywa nazwamy ją gimnazjum czy szkoła podstawową. Jedno wytłumaczenie mi przychodzi do głowy : roczniki 86 i 87 to w duzej mierze uczniowie bylej SP 83 wielu nauczycieli uczacych nas w gimnazjum mialo z nami zajecia od 4 klasy podstawówki moze w tym sęk.
  • Anonim

Podlech czytaj uwaznie... chyba napisalam ze uwazam iz moj rocznik jest do dupy ale napewno nie dlatego ze ja w nim jestem! :D Mimo to i tak uwazam ze jeste glupim drechem :D
  • PeBe

Ehhh... Zajrzalem tutaj bo chcialem sobie powspominac, a tutaj takie bezsensowne wywody ktory rocznik jest najlepszy... Tak jak napisala Wisnia- rocznik 86 wywodzil sie jeszcze z SP 83, bylismy pierwszym rocznikiem ktory przeszedl do nowego gimnazjum (i wogole do gimnazjum :P). Dlatego przestancie pisac takie glupoty ze ten rocznik jest najlepszy a ten nie, bo juz same takie texty swiadcza o waszej infantylnosci... I nie mowcie o gowniarzach, bo jak bylem w swoim LO na ostatnim dniu otwartym (rok temu) to dopiero sie zalamalem... A tak dla waszej wiadomosci- to wlasnie my "wychowalismy" takie nauczycielki jak lewandowska, szałaj, kalaman czy borowski :D. I Eryk dla mnie to ty wygladasz jak pepek :]
  • Anonim

To żeście Szałaj wychowali...; -)

Dlaczego nie możemy być czasami infantylni?? ?? :>
  • Patios εïз

buahah :P Ja nie wiem, który rocznik był najlpeszy, ale przynaje Wam racje. Tam się robi przedszkole.
  • Anonim

Ja się zastanawiam co to będzie, jak pierwszaki od września dojdą >< bo dużo osób będzie z 301. o zgrozo, Patios, Ty sama najlepiej wiesz, takie Roksany, puste dzieweczki, Smerfiki i inne.
  • d(-_-)b Olszak d(-_-)b

Ten chłopak ma racje.
| |

absolwentów i uczniów tej szkoły proszę o aktywne uczestniczenie w rozmowach na forum:)

Gimnazjum nr 81

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)