-
Anonim
Doszły mnie słuchy, ze nasza starą ma nawiedzić Biskup Pikus..:> ( i to bynajmniej nie jest psikus;p) noo to bedzie się działo :D muahaha -
JiKoB
No to się nadzieje; ) ehh gdyby to była wizyta nieoficjalna to byłoby bardzo interesująco -
a tak ... wiemy jak będzie :] -
Anonim
Ale jak zobaczy to wesołe towarzystwo reprezentujące nasza szkołe;p hehehe masakra :D biedny Pikus^^
A swoja droga podobno jutro jest "mega dicho party" w szkole :D te dyskoteki zawsze były udane..nie ma co:> <lol> -
JiKoB
taa ... pijani wuefiści :>; ) na naszej imprezie zakończeniowej Dzidek prawie z roboty nie wyleciał :] bo taki spity przyszedł :D
TO były czasy :>
A dzis pod szkołą słyszałem jak Byczkosia śpiewała :D tego teżmi brakuje; ) nikt już dawno mnie nie ochrzanił, że beztalencie jestem; ) -
-
graża
super było na dyskotece :D pogadałyśmy sobie chociaż z Tokarzewską i Rustecką :) DJ Konserwator jak zawsze. :D a co do Pikusa, to i tak nie wiem co Agnieszko powiemy mu jak zobaczy nasze imiona do bierzmowania :P -
Anonim
przeciez Zoe to łądne imie..:> niech spojrzy na siebie;p Qrde nie ma to jak DJ Konserwator buahahaha i te szalejące tłumy ^^ i Rustecka, szaloa Sikora, nieogarnięta Żemojda :D -
JiKoB
-
Anonim
-
Anonim
pikuś sie ucieszy widząc rózowe sciany pierwszego piętra i religijną ekipę szkoły "trafiłeś w dziesiątke!!!" -
JiKoB
hehe ... dziś dzwoni do mnie kumpel i mówi :
"jikob , chcesz być moim świadkiem do bierzmowania? proooosze :P"
zgona zaliczyłem jak to usłyszałem... -
Michał
Był kolo, ale pół szkoł się zerwało(w tym oczywiscie ja) bo nikt nie chciał uczestniczyć w słynnych akademiach z chórem Byczkosi w roli głównej... -
Karen
A szkoda, fajnie było :D Takiego cyrku w życiu nie widziałam... Kurde, do ostatniej chwili odkurzali szatnie 5 razy. Potem już w tejże szatni każdy kto tam był, musiał śpiewać jakąś chujowa piosenkę (pierwszy raz w życiu słyszałam) 'bądź pozdrowiony gościu nasz" czy cos w tym guście... Potem biskup otrzymał wielki kosz z białymi różami, został ucałowany w pierścień przez kogośtam...
Na akademii 'niestety' źle sie poczułam i musiałam wyjśc, więc ominął mnie etap końcowy, czyli przemówienie... co za strata... Tak czy inaczej szopka nieziemska, prezydenta by lepiej nie witali... -
Anonim
ja sie wzuszylam jak babka kazala nam z wuceta wyjść (damskiego pragne podkreslic :]) bo "musi tu jeszcze przed wyjsciem biskupa podlogi umyc".......... -
Anonim
ale spoko bylo... jak chodzil po szkole wszyscy sie zachwycali i olewali uczniow, ktorych spora grupka (w tym ja) schowala sie w sali od plastyki...
siedzielismy, spiewalismy (czyt. darlismy mordy) i gralismy (gitarry dwie byly) - ogolnie rzecz bioroc ciekawie bylo :) -
Rav
Ja tam nawet nic nie widziałem. Słyczałem, oczywiście, że ma być. On coś się chyba kampił przed co grzeczniejszymi uczniami.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne